PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Annoying people...

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   ma apr 18, 2011 9:48 am

Lovette keek naar Solo en haalde langzaam haar hand voor haar mond vandaan. Ze had eigenlijk verwacht dat Solo wat feller zou reageren. Ze was soms zo'n kluns en meestal kreeg ze, omdat ze zo klunzig was, ook nog een felle reactie en soms zelfs zulke kwade mensen dat ze gaan slaan. Tenminste bij een persoon was dat gebeurd. Ze schudde haar hoofd en was eigenlijk wel blij dat hij niet zo kwaad had gereageerd, tenminste hij was helemaal niet kwaad. "Geen paniek, kalm aan. Het is niets. Je smelt niet van een beetje water." Ze dacht nog een keer aan zijn woorden en een klein glimlachje verscheen op haar gezicht. "oke" zei ze met een zachte stem, maar wel hoorbaar. Haar blik ging even naar haar eigen kleren. Zij was ook doorweekt. Ze merkte dat Solo vervolgens op stond en ze keek hem even nieuwsgierig aan. Zijn woorden volgde al snel. Ze glimlachtte "lijkt me leuk" en zijzelf stond ook op. Haar blik ging vervolgens naar Solo's broek. "wacht" zei ze kortaf en ze kwam wat dichterbij hem staan en ze ging daar haar knieën. Ze concentreerde zich op zijn broek en schoenen en haalde met haar handen het water uit de broek en zijn schoenen. Hierdoor moest zijn broek en zijn schoenen helemaal droog zijn. Ze stond weer recht en ze keek hem even aan. Met grote passen liep ze naar de boom waar ze het water vandaan had. Ze duwde om het zomaar te zeggen het water terug in de wortels van de boom. Vervolgens haalde ze het water uit haar eigen kleren en duwde ze het ook weer in de wortels. Ze deed haar haar goed en draaide zich om. Lovette liep rustig op Solo af en stopte toen ze dichtbij hem stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   ma apr 18, 2011 10:01 am

Ze vond het zowaar goed dat hij haar zo maar zou meenemen op een reisje. Nou jah, reisje. Hij zou haar wat dingen laten zien, aangezien het echte Mu niet meer bestaat. Alleen nog de restanten, en daar is niet veel meer van te vinden. Hij glimlachte en keek toe hoe ze weg liep. Nieuwsgierig volgde hij haar met zijn rode ogen. Ze deed het water terug in de boomwortels. Ook een goede manier om alles wat je neemt, terug te geven. Toen ze bij hem stopte, glimlachte hij haar vriendelijk toe en draaide daarna zijn rug naar haar toe. Het teken van Mu, dat op zowel zijn borst als rug stond, begon lichtjes te gloeien, terwijl hij zich concentreerde. Het tijd-ruimte continent overschrijden was niet iets wat je even één, twee, drie deed. En het koste hem zo veel energie dat hij het ook maar zelden deed. Maar zo kon hij haar wel het beste beeld van Mu geven. Deze herinnering die hij aan het vormen was, kwam uit de plaatjes die hij uit boeken had gevonden. De meeste waren alleen maar schetsen, aangezien niemand Mu ooit echt had gezien. Maar Solo had de plaatjes wat veranderd, en ze zo doende 'echt' eruit laten zien. Met een snelle reactie, bijna een reflex, 'scheurde' hij de lucht voor hem aan stukken. Er achter leek een totaal andere wereld te zijn, donker, met paarse wolken. En in het midden dreef de plek waar hij vandaan kwam. Mu. Hij knikte naar Lovette dat ze dichterbij mocht komen. Het was niet gevaarlijk, maar hij kon het niet lang volhouden. "Dat is het aloude, legendarisch continent Mu." sprak hij kalpjes. Zweet druppels liepen langs zijn bleke huid omlaag, terwijl hij probeerde het beeld in tact te houden. "Van alle mensen die hier ooit hebben geleefd, ben ik de enige die nog over is."

Het bovenste plaatje is hoer Mu eruit ziet xD:
 

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   ma apr 18, 2011 10:17 am

Lovette had Solo's ogen in haar rug voelen prikken, maar het maakte haar niet uit. Waarschijnlijk keek hij gewoon wat ze aan het doen was. Lovette was echt het type om terug te geven wat ze van iemand afnam. Toen Lovette weer bij Solo stond keek ze hem nieuwsgierig aan. Ze was echt nieuwsgieriger dan ze ooit was geweest. Ze zag hoe Solo omdraaide en hoe het teken op zijn rug op lichtte. Haar blik ging naar Solo die zich heel erg aan het concentreren was. Ze ging maar geen vragen stellen of uberhaupt wat zeggen. Toen de lucht voor Solo opeens open scheurde, schrok ze een beetje. In een reflex zette ze een stap naar achter. Terwijl ze met verbijsterde ogen naar de wereld keek die voor Solo was open gebroken zette ze die ene stap weer naar voren. Ze zag een donkere wereld, paarse wolken en in het midden een continent. Dit was totaal iets anders wat zij gewend was. Haar blik ging weer naar Solo toen hij naar haar knikte. Ze glimlachtte lichtjes en stapte vooruit zodat ze schuin achter hem kwam te staan. Ze bleef met verraste ogen naar de wereld kijken. De woorden die Solo vertelde kwamen vervolgens langzaam binnen. "de enigste.." zei ze met een zacht en kalme toon in haar stem. Ze keek hem even aan. Zonder dat ze het eigenlijk merkte, wreef ze een zweetdruppel van zijn hoofd af. Ze liet langzaam haar hand weer zakken. "ziet er hmm.. moet ik dat zeggen, bijzonder uit" en een glimlachje verscheen op haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 7:48 am

Solo keek even naar het beeld, ondanks dat hij er zelf nooit was geweest deed het hem wel een soort van pijn om zijn thuis te zien. De mensen die er eigenlijk hoorde te leven, zijn ouders, zijn mensen. Hij zuchtte zachtjes en schrok toen hij de vinger van Lovette tegen zijn klamme huid voelde. Door de schrik verzwakte zijn concentratie en flikkerde het beeld, waarna het verdween en enkel het beeld wat op zijn netvlies stond gebrand over bleef. Hij zuchtte nogmaals en keek Lovette met een kleine grijns aan. "Vroeger was het beter, voordat de oorlog uitbrak," zei hij zachtjes. De oorlog, een burgeroorlog wel te verstaan. Maar niet tussen de mensen van Mu zelf, nee. De oorlog was tussen de mensen van Mu en de mensen die leefde op Aarde. Die vonden dat Mu te geavanceerd werd, waardoor ze te 'oppermachtig' werden. Echter was dat nooit het doel geweest van Mu. Ja, de mensen waren niet helemaal 'normaal' en sommige konden vreemde dingen zoals Solo kon, maar ze hadden nooit kwaad in de zin. Pas toen de mensen van aarde er achter kwamen dat er een wapen op Mu was, brak de hel pas echt los. Hoe geavanceerd Mu ook was, ondanks dat ze in de minderheid waren, verloren ze toch het gevecht en werd Mu samen met haar mensen nooit meer gezien. Van de dingen die over zijn gebleven is nooit officieel bewezen dat het van Mu afkomstig was. Solo schudde zijn hoofd en keek Lovette nog een keer aan. "Twee legendes naast elkaar, hoe geweldig wil je het hebben," zei hij met een zachte stem.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 8:03 am

Lovette keek weer naar het beeld en terug naar Solo. Ze zag dat hij geschrokken was van haar en ze moest even grinniken. Ze haalde haar vinger weg en ze wou weer naar het beeld kijken. Het beeld was echter verdwenen en ze bleef even kijken naar de plek waar het beeld seconden geleden nog was. Haar zeeblauwe ogen gingen weer naar Solo's gezicht. Ze hoorde zijn zucht en zag vervolgens een grijns op zijn gezicht. Eigenlijk wou ze nu iets zeggen, maar al snel hoorde ze Solo's stem weer. "oorlog..." mompelde ze zacht. Zo erg was het bij Lovette niet geweest. Het uitmoorden van de halfdraken was geen oorlog geweest, maar wel een massamoord. Ze knipperde even met haar ogen en keek Solo weer aan. Ze grinnikte even "deze keer heb ik je uit je concentratie gehaald" en ze keek hem even met pretlichtjes in haar ogen. Haar blik was nog steeds op Solo gevestigd en ze had dan wel door dat hij aan het nadenken was, waarschijnlijk over z'n verleden. Haar blik ging weer om haar heen, nieuwsgierig keek ze naar de dieren die aan het rond scharrelen waren. Haar concentratie werd vervolgens verbroken door Solo's stem. De zeeblauwe ogen keken hem weer aan. Zijn stem was veel zachter geworden had ze opgemerkt. Tenminste de paar uur terug dat ze hem ontmoet had was ie nog best wel eu... hoe moet je het zeggen "vals"??. Ze dacht aan dat woord en ze moest even in haar zelf lachen. "Solo??" begon ze vervolgens "zullen we iets gaan doen??" en ze keek hem afwachtend en vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 9:03 am

Solo keek Lovette recht in haar zeeblauwe ogen aan, de pretlichtjes erin schrokken hem een beetje af. Hij was nou niet echt van het plezierige 'oh laten we wat gezelligs samen gaan doen' type. Maar goed, hij zou zich er wel door heel slepen. Later zou hij wel een hele preek van Laplace krijgen, omdat hij zo mild en bijna vriendelijk tegen dit meisje aan het doen was. Door haar aanwezigheid en vreemde karakter werd Solo als het waren naar haar toegetrokken. Hij schudde even zijn hoofd en keek de andere kant op. Deze 'milde' kant van hem, was zelfs voor hemzelf eng en nieuw. Hij was meestal stug en teruggetrokken, liet niemand in zijn buurt komen. Waarom was het bij haar dan anders? Ach, het boeide hem ook niet zo veel. Misschien moest er maar eens verandering in zijn leven komen. Hij voelde weer haar ogen in zijn nek prikken, waarbij hij zich omdraaide en haar aankeek. Hij glimlachte vriendelijk en zag ze dat ze zelf ook lachtte. Hij vroeg zich af waarom, maar wilde het niet vragen. Dat kwam meteen zo ... vreemd over. "Solo?" Zijn naam werd geroepen. Hij knikte als bevestiging dat hij luisterde. "Zullen we iets gaan doen?" Zullen we iets gaan doen... Telkens herhaalde hij die zin in zijn hoofd. Samen iets doen, maar wat, waar. Hij deed nooit iets 'samen', hij deed dingen altijd alleen. "Uhm.. Oké, maar wat?" Hij dacht zelf na, wat konden ze gaan doen. Wat rond lopen? Zwemmen in het meer? Terug naar Degree gaan en wat eten? Hij wist het echt niet. Als hij alleen was, was hij meeste op de Court Yard te vinden, kinderen treiteren. Met een snelle reflex greep hij haar polsen, "Deze kreeg je nog van me tegoed," zei hij zacht. Hij keek haar aan en zoende haar vol op de bek gaf een klein kusje op haar lippen voordat hij haar mee teleporteerde.

Sawrry, kon het niet laten xD

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 9:23 am

Lovette keek nieuwsgierig naar Solo. Voor haar gevoel was hij diep in gedachten. Ze kon aan hem zien dat er zelfs iets in de knoop zat in z'n hoofd. Hij was ook al wel een beetje veranderd sinds ze hem ontmoette. Niet dat ze dat uberhaupt erg vond of zo. Ze liet hem maar gewoon even denken. Doelloos begon ze wat rondjes te draaien. Toen ze stopte was ze wat duizelig en schudde ze haar hoofd. Haar blik ging naar Solo. Hij leek eindelijk uit zijn gedachtes te komen. Ze kreeg dan ook meteen antwoord op haar vraag. Ze keek hem aan en glimlachte lichtjes. Ze begon na te denken. "wat nou als we..." begon ze, maar voordat ze haar zin uberhaupt kon afmaken voelde ze Solo's handen om haar polsen. Ze keek hem wat geschrokken aan, maar voordat ze uberhaupt kon reageren voelde ze zijn lippen voor even op de hare. Het ging allemaal zo snel. Het was even donker voor haar ogen en toen ze ze opende zag ze Solo voor zich. Hij had nog steeds haar polsen vast. Ze vond het nogal raar, want ze voelde geen grond aan haar voeten. Toen ze omlaag keek werden haar ogen groot. Ze hingen boven een groot meer, ergens in het bos ofzo. Hoe kwamen ze hier nou weer terecht. In een reflex trok ze haar polsen uit Solo's handen en vloog ze hem letterlijk om z'n nek. Dankzij de zwaartekracht gingen ze vervolgens naar beneden. Uiteindelijk kwamen ze in het water terecht. Gelukkig was het niet super diep. Ze waren dan ook niet in het diepste gedeelte gevallen. Toen Lovette eindelijk weer haar ogen durfde te openen, merkte ze dat ze Solo nog steeds vast had, om z'n nek. Haar ogen werden groot en ze liet hem meteen los. Haar blik ging naar het water en haar hoofd was heel erg rood.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 9:47 am

Solo had geen idee waar ze precies naar toe gingen. Meestal concentreerde hij zich op een specifieke plek om naar toe te gaan, maar nu was dat dus niet het geval. Misschien dat Lovette hem, of hun eigenlijk, ergens naar toe kon leiden. Wat ook het geval was, maar toen hij om zich heen keek, waren ze verder in het bos terecht gekomen. Sterker nog ze zweefde boven een groot meer in het midden van het bos. Niet echt de handigste plaats om aan te komen. En zo dacht Lovette er blijkbaar ook over. Ze vloog hem om de nek en greep zich aan hem vast. Samen vielen ze naar beneden, terwijl Solo probeerde kalm en helder te blijven, hij moest nu vooral niet in paniek raken. Voordat hij er erg in had kwamen ze samen in het water terecht. Lovette had haar armen nog steeds om hem hen geslagen, waardoor hij nu twee mensen boven water moest zien te houden. Al was het water niet diep, hij voelde geen grond onder zich. Wat mede kwam omdat Solo nou niet bepaald groot was voor zijn leeftijd. Uiteindelijk liet Lovette hem los, ze was blijkbaar geschrokken van haar eigen actie, want ze werd vuurrood. Zelf schoot hij in de lach. "Wie verbrak nou wiens concentratie?" Vroeg hij nog nahikkend van zijn lach bui. Hij knikte haar toe om mee te zwemmen en zwom zelf richting de kant. Hij klom op de kant en bleef daar zitten, met zijn voeten in het water en zijn gezicht in het zonnetje. Heerlijk zo, eventjes rust.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 9:57 am

Lovette zuchte een keer en haar gezicht was nog steeds knalrood. Ze keek even na het water en begon na te denken. Was het toenet echt een zoen geweest?? Ze schudde haar hoofd en dacht zelfs nog dieper na. Terwijl ze zichzelf boven water hield besefte ze nou pas goed dat Solo haar gezoend was. Die gedachte was niet goed voor haar concentratie. Ze kon iniedergeval niet meer roder worden. Haar zeeblauwe ogen gingen naar Solo toen hij opeens begon te lachen. Ze hoorde zijn woorden en ze glimlachte wat onschuldig. Ze vond het eigenlijk wel raar dat ze precies hier terecht waren gekomen. Was Solo niet degene die hun geteleporteerd had of was Lovette de schuldige. Met al die vragen in haar hoofd, kneep ze voor even haar ogen dicht. Toen ze haar ogen opende, knikte Solo naar haar. Ze keek hoe hij naar de kant zwom. Lovette bleef hem eventje zo aankijken. Hij leek van de zon te genieten. Ze vroeg zich nog steeds af of de zoen een droom was. Het voelde echter zo echt en het was helemaal raar dat ze vervolgens hier samen belandde in het water. Ze zuchtte een beetje van opluchting en de verwarring van alles wat er gebeurd was. Ze ging nou maar is het water uit, want dit was niet goed voor haar kleren. Vervolgens zwom ze naar de kant richting Solo. Toen ze aan de kant kwam, klom ze uit het water. Ze liet zich vervolgens op de kant zakken, waardoor ook haar voeten nog in het water zaten. Vanuit haar ooghoeken keek ze naar Solo. Ze wist totaal niet wat ze nu nog kon zeggen. "jij was degene die me als eerst uit de concentratie haalde" zei ze op een koppige toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 10:04 am

Het was vreemd, deze... dingen die hij deed. Zo anders dan dat hij werkelijk was, maar voor een keertje kon het natuurlijk wel. Al moest hij zijn gevoelige kant niet te vaak laten doorschemeren, anders werden andere mensen achterdochtig en kon hij zijn verveelde en irriteerden gedag meteen laten varen. En dat zou jammer zijn, want daar genoot hij nou juist het meeste van.
Het water bewoog, Solo's rode ogen gingen aan. Er zat nog een lichte blos op haar wangen, wat haar meteen een veel liever uiterlijk gaf. Hij grijnsde en stak zijn hand uit, maar blijkbaar had ze die niet nodig, aangezien ze meteen uit het water klom en naast hem kwam zitten. Even deed hij niets, keek alleen maar naar het uitzicht. Ondanks dat zijn hand steeds dichter naar haar toe ging en zijn vingers zich in die van haar vlochten. "Jij was degene die me als eerste uit deconcentratie haalde," "Daar heb je een punt," zei hij kalmpjes. Hij trok haar arm onder d'r vandaan, reageerde snel genoeg om haar hoofd op te vangen en zoende haar ditmaal vol op d'r mond. Vanuit zijn zak hoorde hij Laplace een geïrriteerde zucht slaken, maar daar reageerde hij nu even niet op. Nu had hij even geen zin om zijn norse uiterlijk te laten spreken. Nu was hij vrij...

Damn, waarom zijn mijn posts telkens zo kort D':

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 10:17 am

Lovette keek met haar zeeblauwe ogen naar het water. Langzaam bewoog ze haar voeten door het water. Rimpels verschenen op het water oppervlak. Een hand ging naar haar gezicht en ze voelde warm aan. Fijn dacht ze. ze zuchtte een keer en ze wou eigenlijk dat het rode op haar gezicht gewoon weg ging. Een tijdje was het stil, maar dat vond ze niet erg. Ze hield soms wel van de stilte. Haar blik ging even de andere kant op, omdat ze dacht dat ze iets hoorde. Haar blik ging al snel weer naar het water voor haar. Ze begon weer na te denken. Wat was denken toch eigenlijk moeilijk. Lovette wou zichzelf tegen haar voorhoofd slaan, maar deed dat deze keer toch maar niet. Opeens voelde ze de vingers van Solo in haar eigen hand gevlochten worden. In een flits keek ze hem aan. Solo sprak dan eindelijk een paar woorden. Maar voordat ze op Solo kon reageren was hij natuurlijk weer sneller met reageren. Haar ogen werden voor even groot toen opeens haar arm onder haar lichaam uit getrokken werd. Voor even kneep ze haar ogen dicht aangezien ze verwachte dat ze met haar hoofd op de grond zou knallen, maar dit gebeurde niet. Ze voelde een hand onder haar hoofd. Drie keer raden wie het was toen ze haar ogen open deed. Ze keek recht in Solo's ogen. Niet veel later voelde ze zijn lippen op de hare. Het voelde raar, maar ook fijn op een of andere manier. Dit was ze totaal niet gewend, laten we het zo zeggen. De blos op haar wangen werd natuurlijk weer erger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 10:31 am

Solo sloot zijn ogen, om van dit moment eens volledig te genieten. Hij ging er volledig in op, legde zijn andere, vrije, hand in haar nek en kroelde door haar haar een. Dit was eens iets geheel anders dan alleen maar meisjes treiteren en proberen iedereen uit zijn buurt te houden. "Solo!" Laplace's sissende stem begon hem lichtelijk te irriteren. Hij snapte best dat de Wizard hier geen zin in had, maar dat boeide hem nu toch niet. Dan ging hij maar even ergens anders naar toe of zo, het zou hem een zorg zijn.
Zijn zuurstof raakte uit, langzaam haalde hij zijn lippen van de hare en keek diep in d'r ogen. "Die blos staat je goed," zei hij grinnikend terwijl hij naar de diep rode blos op haar wangen verwees. Hij ging overeind zitten en leunde op zijn ellebogen. Hij grinnikte nog wat na van wat er net was gebeurd. "Niet echt iets wat je elke dag tegen komt," zei hij zachtjes. Zijn vingers zaten nog steeds in de hare gevlochten. Hij vroeg zich af wat ze er van vond, het was nou niet echt heel normaal dat zo'n stille, teruggetrokken jongen zo maar het eerste meisje waarmee hij optrok een spontane zoen gaf. Hij voelde vanuit zijn nek een blos naar zijn wangen schieten, en voor een keer haatte hij zijn bleke huid. Hij grinnikte nog wat en ging met de ruggen van zijn handen over zijn wangen heen. "Ik voel aan alsof ik uren in de zon heb gelegen," klaagde hij, maar lachte daarna weer.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 10:47 am

Lovette had uiteindelijk maar haar ogen gesloten. Ze genoot eigenlijk wel van het moment. Dit was best nog nieuw. Opeens kreeg ze een raar gevoel in haar buik. Toen ze Solo's hand in haar nek voelde en hij door haar haar heen kroelde, werd het gevoel in haar buik drie keer zo erg. Langzaam voelde ze zijn lippen van de hare af gaan. Ze nam een keer diep adem en toen ze haar ogen langzaam opende keek ze weer recht in Solo's rode ogen. Ze was even overdonderd. Ze bleef hem ook diep in de ogen aankijken. Ze realiseerde dat hij best wel mooie ogen had, zeker als je er zo in keek. Na een tijdje knipperde ze haar ogen toen ze zijn stem weer hoorde. Door de woorden werd ze alleen nog maar roder. Ze zuchtte even en keek vervolgens weer naar Solo die nu overeind ging zitten. Langzaam ging Lovette zelf ook rechtop zitten. Ze dacht terug aan wat hij had gezegd voordat dit alles gebeurde. Ze moest even grinniken en ze voelde nog steeds haar hand in de zijne. "nou ik heb wel veel van je te goed, zo te zien" en ze keek hem even aan. Daarna keek ze naar het water. Al snel hoorde ze Solo's stem. "nee dat heb ik wel door.." zei ze met een zachte en een beetje trillende stem, na wat er allemaal gebeurd was. Dit was weer wat nieuws voor Lovette, heel iets nieuws. Toen ze zijn hand niet meer voelde keek ze hem aan. Ze zag dat hij met de ruggen van zijn handen aan zijn wangen aan het voelen was. Zijn woorden volgde hier al snel achteraan. "nee vind je het gek.." en ze moest even grinniken, zeker, omdat hij nu ook rood was. Lovette's blik ging om hoog. De zon scheen ook nog is fel. Ze keek naar het jasje dat ze aan had. Ze zuchtte even en ze had nu even schijt aan alles. Ze trok het jasje gewoon uit. Ze grinnikte even en schoof naar het water toe. Snel deed ze een hand in het water en schepte ze een beetje water eruit. Dit spette ze op Solo "hier koel je wel vanaf" zei ze met een grijns op haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 10:57 am

Vreemde gevoelens, vreemde verlangens. Zo veel vreemde en verwarrende dingen om zich heen. Hormonen werden het genoemd, maar hij vond het gewoon weg vervelend. Zo nieuw en vreemd... Niet iets wat hij in de afgelopen 16 jaar van zijn leven had meegemaakt. Zijn ogen schoten naar die van Lovette, diep zeeblauw. Een prachtige kleur als hij er zo over nadacht. De gevoelens barsten weer los, in zijn maagstreek, maar het vertroebelde ook zijn gedachten. Helder denken ging niet meer, niet zolang hij bij haar was. En ergens... Ergens wist hij dat het zo had moeten zijn. Hij had een meisje gezoend, voelde zich vreemd, echt vreemd, en wist niet eens wat het was. Dat was best wel... creepy. "Solo is verlieft, Solo is verlieft," Hoorde hij Laplace zingen vanuit zijn zak. "Hou je kop of ik vermorzel je," gromde hij in de aloude taal van Mu terug. Alleen zo wist hij dat zijn vervloekingen niet bij Lovette aankwamen. Ze verklaarde hem nog net niet voor gek toen hij had gezegd dat hij zo rood was. Hij schoot in de lach en merkte dat ze naar het water toe schoof. Voordat Solo iets kon doen kreeg hij een plens water in zijn gezicht. "Hier koel je wel vanaf," hoorde hij Lovette zeggen met een grijns op d'r gezicht. Hij ging staan, trok zijn t-shirt uit en dook met een soepele beweging in het water. "Kom dan, klein water draakje," zei hij met een zwoele stem, waarna hij onder water dook.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 11:10 am

Lovette's blik was vast gezet in die van Solo. Toen ze hem aankeek, bleef ze hem ook aankijken. Het was alsof ze aan elkaar vast zaten. Solo scheurde echter zijn blik af. Ze keek een beetje verbaasd toen hij in een andere taal tegen zijn broekzak schreeuwde. Het zag er vaag, maar toch wel grappig uit, om iemand te zien schreeuwen tegen z'n broekzak. Ze grinnikte even en ze zou niet weten wat hij uberhaupt zei, maar waarschijnlijk was het tegen Laplace en het klonk ook niet echt vriendelijk voor haar doen. Haar blik ging even naar het water. Toen Solo vervolgens haar plens met water in zijn gezicht had gekregen verbaasde ze zich hoe die reageerde. Haar blik volgde hem nauwkeurig toen hij opstond. Haar ogen werden even groot toen hij zijn shirt uit trok. Ze knipperde een paar keer met haar ogen en schudde ook nog een keer haar hoofd. Haar blik ging snel naar het water toen ze Solo's stem hoorde. En op wat voor manier dan ook en de woorden die hielpen ook nog ff mee. Daarna verdween hij onder water. "hey.." zei ze op een droge toon. Langzaam stond ze op en bleef ze naar het water kijken. "dus we gaan het zo spelen, mannetje" en ze grijnsde. Ze stapte naar de waterkant en ze keek even naar haar shirtje. Ze zuchtte en trok het ding vervolgens uit en smeet het aan de kant. Haar rok hield ze maar aan. Met een grote sprong belandde ze in het water. Ze liet zichzelf een soort van zinken. Aangezien ze in haar element was en ze ook nog goed onder water kon kijken, kon ze hem zo vinden. Tenminste dat dacht ze. Snel kwam ze weer naar boven om adem te halen. "waar is ie nou weer??" mompelde ze terwijl ze om haar heen keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 11:18 am

Al snel sprong Lovette ook in het water. Het was hem echter niet ontgaan dat ze een paar extra keren met haar ogen knipperde toen hij zijn shirt uit had gedaan. Hij zwom rustig verder, wetend dat ze hem toch zo wel in kon halen. Haar element wat water, dus kon ze hem makkelijk vinden, maar hij had ook zo z'n handige trucjes. Sowieso kon zou ze hem moeilijker kunnen vinden als hij de hele tijd gebruik maakte van zijn kamukakushi, en daarnaast zou hij haar niet eens aan kunnen raken als hij zou EM wave change'n, maar dat zou hij maar achter wegen laten. Al zou het hem wel de mogelijkheid kunnen geven om onderwater te blijven ademen. Nu hapte hij naar adem, en dook onderwater. Terwijl hij zich omdraaide, zag hij al dat Lovette achter hem aan kwam. Of nou ja, ze was boven water en bij onderwater, maar je kon het natuurlijk ook moeilijker maken dan dat het al was. Hij dook naar de bodem en pakte een takje.
Niet veel later kwam hij boven, het duurde een tijdje en hij had verscheidene keren naar boven gemoeten om lucht te happen, maar alles wat hij nodig had was er. Uiteindelijk zwom hij naar Lovette toe en tikte op haar schouder. Waarna hij zich omdraaide en zonder te zeggen onder water dook. Nu zou ze de schrik van d'r leven krijgen, als ze de boodschap, die bedroeg; "Wil je bij mij blijven tot wie niet weet wanneer de eeuwigheid stopt?", zou zien. Hij grijnsde, terwijl hij verder zwom en zichzelf klem zetten tussen de rotsen om niet weer naar boven te drijven.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   di apr 19, 2011 11:29 am

Lovette keek in het rond. Haar element was water, ze had hem zo moeten kunnen vinden. Ze fronsde haar wenkbrauwen. Ach ja hij was ook geen "normaal" mens net zoals zijzelf dus waarschijnlijk kwam het daar wel door. Ze bleef rondkijken en sommige keren dook ze onder water om te kijken of ze hem zag. Ze bleef op een plek, want ze had geen zin om verrast te worden. Toen ze boven water was moet ze weer even geeuwen. Ze schudde haar hoofd en haar haren zwaaide heen en weer. De spetters vlogen alle kanten op en Lovette zelf moest ook even proesten. Ze wilde in haar ogen wrijven, maar toen voelde ze opeens iemand op haar schouder tikken. Ze schrok een beetje waarna ze abrupt zichzelf omdraaide. Ze keek weer recht in de ogen van Solo. Hoe kreeg ze het toch voor elkaar. Ze keek hem met een nieuwsgierige blik aan, maar zonder iets te zeggen dook hij weer onder water. Ze fronsde haar wenkbrauwen en was van plan dit keer niet achter te blijven. Soepel dook ze onder water. Omdat ze het water kon manipuleren en haar element water was kon ze gewoon normaal kijken onder water. Ook kon ze onder water blijven zonder het probleem te hebben dat ze bleef drijven of uberhaupt zonk, wat bij Lovette heel onwaarschijnlijk zal zijn. Toen ze naar Solo keek die zich aan de rotsen vast klampte, moest ze even van binnen grinniken. Haar blik ging echter verder naar beneden. Opeens zag ze de tekst "Wil je bij mij blijven tot wie niet weet wanneer de eeuwigheid stopt?". Haar hart schoot zowat uit haar borst en het leken net maagkrampen, maar iniedergeval het was een raar gevoel. Haar blik ging naar Solo en ze zwom vervolgens naar hem toe. Ze greep hem bij de pols en trok hem omhoog naar het wateroppervlak. Toen ze boven kwam samen met hem nam ze even adem. Ze keek hem aan en een glimlachje stond op haar gezicht. Ze kwam met haar lippen heel dicht bij de zijne en sloeg haar armen om zijn nek. "ja" fluisterde ze zwoel terwijl ze hem in de ogen keek. Vervolgens drukte ze haar lippen tegen die van hem en sloot ze langzaam haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   wo apr 20, 2011 5:59 am

Solo had al snel door dat Lovette hem achter volgde, geweldig. Ze durfde het dus aan om achter hem aan te komen, zonder te weten wat hij precies van plan was. De kriebel in zijn maag streek werd sterker terwijl ze dichter bij de plaats van bestemming kwamen. Hij zwom richting de tekst en probeerde daar stil te blijven zwemmen. Hij zag dat Lovette achter hem aan kwam en hij bleef iets aan de zijkant. Deze verrassing moest goed aankomen, anders was het allemaal voor niets geweest. Hij zag dat ze op hem af gezwommen werd en greep zijn pols. Wat nou weer!? Maar Lovette begeleiden hem alleen maar naar boven toe. Toen ze aan het wateroppervlakte kwam en boven water naar adem hapte, stond ze opeens wel heel erg dicht bij hem. Ze sloeg haar armen om zijn nek heen en fluisterde zachtjes; "Ja," Solo's hart sloeg een paar slagen over en hamerde in zijn borstkas. Verlieft zijn was iets geheel nieuws voor hem, maar hij vond het geweldig. Tot nu toe dan. Lovette's gezicht kwam dichterbij en al snel raakte hun lippen elkaar. Hij sloeg zijn armen om haar nek heen en zoende d'r met volledige overgaven terug. Zij was van hem, hij was van haar, en samen zouden ze het sterkste staan. Solo sloot zijn ogen en liet zich meedrijven in deze geheel nieuwe ervaringen.

Uiteindelijk raakte zijn zuurstof op, langzaam haalde hij zijn lippen van Lovette's af en keek haar lief aan. "Ik denk dat we dit alle twee niet hadden verwacht, een paar uur geleden," zei hij zachtjes, terwijl zijn voorhoofd leunde tegen die van haar. Zachtjes kuste hij haar neus en glimlachte. "Ik hou van je..." en daarmee was alles gezegd.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   wo apr 20, 2011 6:14 am

Lovette genoot deze keer ook van de zoen. De andere keren ook wel, maar het was zo opeens en nu was ze er aan gewend, soort van. Ze voelde vervolgens hoe hij zich aan haar over gaf en hij zijn armen om haar heen legde. Het gevoel in haar buik was weer erger geworden, maar het voelde goed, of zelfs super. Lovette's hoofd was helemaal leeg. Het enige wat er nog in te vinden was, was Solo. Ze had zich eigenlijk wel helemaal gefocused op deze zoen. Ze had geen zin om na te denken, want ze wist het nu gewoon. Ze was verliefd en ook niet zo'n klein beetje ook. In het begin was het nogal raar. Het was allemaal zo nieuw en vooral die eerste zoen was spontaan. Dat was echt iets wat ze nooit, maar dan ook nooit aan had kunnen zien komen. Toen haar adem bijna op was, was Solo's adem op. Ze voelde zijn lippen van de hare gaan en ze nam dan ook even adem. Ze opende langzaam haar ogen. Toen ze Solo's gezicht weer zag stond er een lieve blik op zijn gezicht. Ze moest even grinniken en al snel volgde Solo's woorden. Van de woorden moest ze ff lachen. Ze voelde zijn voorhoofd nog steeds tegen die van haar. "nee, dit had ik ook nooit verwacht" zei ze met een speels lachje op haar gezicht. Ze voelde het kusje op haar neus. Toen hij vervolgens weer praatte schoot haar hart bijna weer uit haar borst. Een bredere glimlach kwam op haar gezicht "ik ook van jou.." zei ze vrolijk. Ze omhelsde hem weer en beet vervolgens speels, maar zacht, in zijn oor. Vervolgens liet ze hem los. "pak me dan" zei ze ook met zwoele stem, om Solo na te doen van net. Ze grinnikte en dook soepel onder water. Handig en snel zwom ze naar de oever en soepel sprong ze uit het water. Vervolgens draaide ze zich om en stak ze haar tong uit naar Solo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   wo apr 20, 2011 7:34 am

Ze dacht hem te snel af te zijn, door in het water te springen en te zeggen dat hij haar moest pakken. "Zeg dat maar niet te hard," riep hij haar toe, toen ze haar tong naar hem uitstak. Soepel sprong hij in het water en zwom met een soepele schoolslag achter haar aan. Op een paar meter afstand voor haar, dook hij onderwater en verdween.
Spoorloos verdwenen, maar verborgen in zijn eigen ruimte begon Solo zich af te vragen waar hij precies weer tevoorschijn wilde komen. In de echte wereld zou dit maar luttele seconde duren, maar voor hem was een stuk langer. Hij kon hier blijven totdat hij wist waar hij naar toe wilde komen. Uren, dagen, weken, jaren. Al had hij geen besef van tijd hier. Het was donker, kil en eenzaam. Het liefst wilde hij zo snel mogelijk terug, naar Lovette en haar in zijn armen houden. Hij grinnikte, wat hol aan klonk hier in. Hij sloot zijn ogen, wat qua donkerheid niet veel verschilde met als hij zijn ogen open had, en concentreerde zich op de plek waar hij wilde verschijnen.
Een kleine rimpeling verscheen in het water, terwijl Solo zachtjes en langzaamaan boven water kwam achter Lovette. Hij grijnsde sluw en greep haar van achter vast. Zijn ene hand sloot zich rond haar mond, haar andere rond haar nek. "En nu even lief zijn lieverdje," siste hij als een echte ontvoerder in haar oor.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   wo apr 20, 2011 7:46 am

Lovette wou zich omdraaien om snel het water uit te klimmen aan de kant. Ze vond het wel grappig zo. Alleen toen ze voor haar keek zag ze Solo nog steeds niet. Ze zwom wat meer naar de kant zodat ze kon staan in het water. Ze sloeg haar armen over elkaar en keek naar het water. Ze trok een wenkbrauw op en ze wachtte geduldig tot dat hij eindelijk tevoorschijn kwam. "waar blijft hij zolang" mompelde ze. Voor Lovette waren secondes allang. Hij was zeker weten wat aan het bedenken om haar te pakken. Voordat ze echter weer het water in wou duiken om op zoek te gaan naar Solo kreeg ze een hand voor haar mond. Ook sloot er een hand om haar nek. Haar ogen werden groot en ze schrok zich de pletter. Ze kreeg het ook erg benauwd. Ze kon niet zien wie het was, ze kon het wel als ze zich concentreerde, maar door de schrik kon ze niet helder nadenken. Ze sloot haar ogen en wou haar vleugels tevoorschijn halen zodat ze de persoon een mep kon verkopen. Het zou iniedergeval helpen om los te komen. Opeens hoorde ze Solo's stem. Ze hoorde de sissende klank in zijn stem en ook de woorden ontgingen haar niet. Ze pakte zijn ene pols vast en probeerde hem los te krijgen. Ze spartelde als een hulpeloos wezen. "Solo!!!" zei ze, nou het kwam er meer mompelend uit aangezien haar mond bedekt was door de hand van Solo. Ze zuchtte eens diep en probeerde vanuit haar ooghoeken naar Solo te kijken. "ik krijg je nog wel" zei ze weer mompelend terwijl ze een beetje koppig keek en nog steeds zijn pols vast hield. Ze dacht na wat zou ze kunnen doen om zijn hand van haar mond te krijgen. Ze probeerde te grijnzen zo ver het lukt. Ze kon nog net haar mond openen en ze likte aan de binnenkant van zijn hand. Als een reflex zou iedereen nu z'n hand weg halen. Tenminste dat verwachtte ze wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   do apr 21, 2011 6:31 am

Lovette pakte zijn pols vast en was duidelijk flink geschrokken. Hij grijnsde sluw en probeerde haar achteruit te trekken, echter had zij andere plannen. Hij hoorde haar gesmoorde stem achter zijn hand. Ze riep zijn naam, wat met enige moeite was te verstaan. "Wat is het, schat?" siste hij in haar oor. Hij grijnsde nog een keer en zag haar oog in d'r ooghoek. Even keek hij haar aan, en wende daarna zijn gezicht weer af. Lovette zei nog iets, wat leek op; "Ik krijg je nog wel." "Kom me maar halen," Was zijn antwoord. Hij grinnikte was en voelde opeens dat ze over de binnenkant van zijn hand likte. "Ey!" riep hij verontwaardigd uit. In een reflex liet hij haar los en veegde zijn hand af aan zijn broek. "Moest dat nou?" gromde hij haar toe. Maar eigenlijk wist hij wel dat het zijn eigen schuld was. Als hij haar niet had vastgegrepen, had zij nu niet zijn hand onder gelikt. Hij keek haar even grijnzend aan en liep op d'r af. "Sorry schat, ik wilde even een lolletje met je uithalen," zei hij met een grote grijns op zijn gezicht. Hopelijk zou ze het hem vergeven, want hij had nu even geen zin in ruzie.

-Toppunt van kortheid D':-

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   do apr 21, 2011 6:42 am

Lovette was nog steeds een beetje hulpeloos aan z'n pols aan het trekken toen ze zijn naam had geroepen. Ze kon er nou even niet tegen dat ze niks kon doen. Ze hoorde vervolgens weer zijn sissende woorden en ze fronsde haar wenkbrauwen. Toen ze hem vervolgens vanuit haar ooghoek had aan gekeken wende hij na een tijdje zijn blik af. Ze snoof een keer, na ja zover ze kon met die hand op d'r mond. "ik kom je zeker halen" zei ze nog nors onder zijn hand vandaan. Toen ze eindelijk een idee had om de binnenkant van zijn hand te likken, deed ze dat ook snel. Ze hoorde de soort van schreeuw van Solo en kon haar lach niet meer in houden toen zijn hand van haar mond verdween. Ze draaide zich vliegensvlug om en keek hem vervolgens aan. Ze hoorde zijn vraag, nou het was meer een vraag terwijl hij gromde. Hij was er blijkbaar niet zo blij mee. Ze grinnikte nog even na "sorry, maar als meneertje me niet loslaat doe ik dit" en ze stak haar tong weer naar hem uit. "je smaakt wel lekker" zei ze met een grijns op haar gezicht en daarna moest ze weer even lachen. Haar blik ging weer naar Solo. Ze zag de grijns op zijn gezicht en zag dat hij vervolgens op haar afkwam lopen. Haar ogen werden even groot. "nee je gaat me niet weer ontvoeren" en ze keek hem even serieus aan. Vervolgens liep ze naar achter, alleen daardoor kwam ze steeds dieper in het water terecht. Ze wou nog een stap naar achter zetten alleen het was daar een stuk dieper dus eigenlijk ging ze onder water zonder dat dat de bedoeling was. Proestend kwam ze snel weer boven. "oke.. dat was... slim" zei ze half kuchend en snakkend naar adem, aangezien ze een slok water binnen had gekregen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solo

avatar

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 16-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 16 Jaar
Krachten:
Partner: Lovette~! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   do apr 21, 2011 9:43 am

Hij grijnsde Lovette vrolijk toe, toen ze uitlegde waarom ze hem over zijn hand had gelikt. Ze complimenteerde hem ook nog, aangezien hij volgens haar zo lekker smaakte. "Zeg dat maar niet te hard, straks krijgen mensen nog verkeerde opvatting daardoor," zei hij met een grijns op zijn gezicht. Hij liep op haar af, maar zag dat ze zelf achteruit liep. Achter haar zag hij dat ze steeds dieper in het water liep. Hij wilde nog naar haar toe gaan om haar te waarschuwen, maar was net te laat. Ze stond in het diepe gedeelte van het water en kwam hoestent en proestent boven water. Hij dook zelf al snel in het water, en toen hij weer boven kwam hoorde hij haar zoete stem; "Oké.. dat was.. slim." Met een snelle schoolslag zwom hij naar haar toe en pakte haar schouders. "Slim kind. Gaat het een beetje?" vroeg hij zachtjes. Hij hielt haar stevig tegen zich aan en vond enige grip op een stuk steen dat onder zijn voeten was. Hij ging erop staan en hielp Lovette erop. Hij ging zitten op de rots en keek naar het uitzicht. "Dat je een mens zo erg kan veranderen," zei hij zachtjes. "Alleen maar door hem te leren kennen..." Het was waar dat hij over zichzelf sprak. Niemand had ooit kunnen verwachten dat de norse, teruggetrokken Solo een gesprek aan ging met een meisje, verlieft werd en niet veel later verkering had. Niemand, zelfs hijzelf niet, had dit voor mogelijk kunnen houden.

_________________

"I'll only say this once. I have no intention of working with you.
...At the most, you will only be a tool of mine to use."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovette

avatar

Aantal berichten : 363
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Solo!! ♥

BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   do apr 21, 2011 9:54 am

Lovette had zijn woorden nog opgevangen over dat ze zelf had gezegd dat hij lekker smaakte. Ze had erop willen antwoorden, maar alles ging zo snel. Toen ze onder water was gekomen en vervolgens weer proestend boven water kwam opende ze langzaam weer haar ogen. Voor haar zag ze Solo. Wow hij is snel dacht ze terwijl ze hem even verbijsterd aan keek. Toen ze zijn handen op haar schouders voelde raakte ze uit haar concentratie. Ze schudde haar hoofd en keek weer naar Solo. Ze hoorde zijn vraag en glimlachte lichtjes. "ja het gaat wel" zei ze zachtjes terug. Ze voelde hoe hij haar tegen zich aan drukte. Ze vond het wel fijn zo. Ze merkte dat Solo grip had op een rots en vervolgens er zelf op klom. Ze keek hem aan en ze klom samen met Solo's hulp ook op de rots. Terwijl Solo ging zitten, ging ze zelf naast hem zitten. Haar blik keek vooruit over het water. Het was even stil, maar die stilte was al snel weer verstoord door Solo's stem. Het was echt of zijn stem haar aantrok. Ze keek hem nieuwsgierig. Ze glimlachte lichtjes. "blijkbaar kan het, hier is het bewijs" zei ze met een kalme toon in haar stem. "gevoelens zijn gewoon raar.." grapte ze. Ze kuchte nog even na van het water wat ze binnen had gekregen. Ze draaide zich zo dat ze kon liggen. Vervolgens legde ze haar hoofd zonder toestemming op zijn schoot. Ze grinnikte "en je bent ook nog is een goed bed" zei ze op een wat treiterende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Annoying people...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Annoying people...
Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: