PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Out of my way, twerp!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vick

avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Garbage Box

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: I know you like me, girl

BerichtOnderwerp: Out of my way, twerp!   zo apr 10, 2011 4:15 pm

In zijn ene hand een sigaret, in zijn andere de schouderband van de grote leren gitaartas op zijn rug. Was het geen zware ijzeren ketting of zijn met vlammen bespoten motorhelm, dan was het dat wel wat hij met zich meedroeg. Want naast zijn passie wat motorrijden betreft hield Vick er ook van om zich zo nu en dan eens rammend los te laten gaan op een bas of elektrische gitaar, met geluidsoverlast vandien. Al lopend door de gang waren zijn gebruikelijke passen sloffend en onverschillig, maar stevig, snel en zelfverzekerd zodra hij anderen langs een hoek zag opdoemen. Hij was één van de oudsten, voelde zich ook één van de oudsten. Hij was al de schrik van de straat samen met zijn bikerclub, dus was het ook zijn doel om de schrik van Degree te worden. En dat mocht iedereen gerust weten - nee, dat moesten ze weten. Wie er niet aan wilde geloven wilde hij best eens afgezonderd van gezag en toezicht op het buitenterrein met zijn ketting bewerken. Vick stak de sigaret in zijn mond en hield zijn hoofd laag toen een groepje jongere kinderen hem passeerden, zijn ogen had hij daarbij ergerlijk gesloten. Kleuters, dat waren ze. Toen één van de laatste personen hem hoogst waarschijnlijk onopzettelijk aanstootte in het voorbijgaan bleef hij midden in het gangpad staan. 'Wie van jullie ukkies stootte me aan?' vroeg hij op een zachte ijselijke toon. Met een brede grijns die geen greintje vriendelijkheid bevatte draaide hij zich naar de anderen om. 'Wie?!' herhaalde hij op een luidere toon, alhoewel de grijns op zijn gelaat aanwezig bleef. Het was wel duidelijk dat Vick er nu al plezier aan had de baas over de jongere kinderen hier te spelen.

[ Iedereen welkom! ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   zo apr 10, 2011 6:28 pm

Kori was hier net een paar uur maar ze voelde zich nu al welkom. De iets jongere kinderen hadden haar kamer gewezen en gaven nu een rondleiding door Degree, rennend. Kori hield de kinderen wel goed bij maar het was lastig rennen in een kimono. Kori kwam deels uit japans. Haar grootste woordenschat was dan ook japans, net zoals haar gebruiken. Alleen het laatste jaar besloot Yami weer terug naar Nederland te willen. En nu was ze hier, in Degree. Het timide meisje was blij met het contact want de kinderen waren aardig en vrolijk. Gewoon normale kinderen leken ze, maar dan ergens diep binnen hadden ze een gave. Kori hoopte maar dat iedereen hier net zo aardig waren als hen.
Snel rende Kori achter de andere kinderen aan die langs een jongen glipte. Ze voelde haar schouder tegen hem aankomen maar liep al een paar meter door tot ze zijn stem hoorden. Alle kinderen draaide zich vragend om. Kori werd wat rood terwijl ze naar de vreugdeloze grijns keek. De jongen gaf haar de kriebels. Kort keek ze naar de sigaret en de leren tas. Was hij hier een soort leiding ofzo? Kori hoopte vurig van niet.
'Sumimasen..' Mompelde ze verlegen. Kori boog zoals ze geleerd had en keek de jongen weer aan. De kinderen keken gespannen naar de jongen. Hopelijk was hij niet al te boos.

- Sorry moet weg xD -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vick

avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Garbage Box

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: I know you like me, girl

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 3:13 am

Zoals hij wel verwacht had liep het groepje kinderen niet achteloos door, al zou het ook zo geweest kunnen zijn dat ze direct de benen namen. Ze bleven staan, mooi. Als wezenloze naïeve lammetjes draaiden ze zich nieuwsgierig om en gaapten hem vragend aan. Maar in plaats van een verwacht antwoord bleef het even stil. 'Mhe?' klonk het ongeduldig van Vicks kant toen hij vooraf in zijn mond gestoken had voor een trekje en het tussen twee vingers weer tussen zijn lippen trok.
'Sumimasen..,' een verlegen verontschuldiging, maar omdat de kinderen allemaal zo timide en behoedzaam oogden had hij niet meteen in de gaten dat het het meisje geweest was. Pas toen ze een klein buiginkje maakte dat tesamen ging met haar verontschuldiging richtte Vick zijn aandacht pas echt op haar. Een jonger meisje, paars- licht roodachtig haar, gehuld in een kimono. Zo eentje had Vick er thuis ook nog liggen, voor het huis was afgebrand. Een lange grijze yukata voor 'formele' gebeurtenissen, dat ding had hij dus nooit of te nimmer graag aangetrokken.
De grijns op zijn bleke gelaat werd een tikkeltje breder. De hand met de sigaret liet hij even hangen terwijl hij gauw om zich heen keek. Tot zijn grootste genoegen leken de gangen verder verlaten, wat betekende dat hij kon doen en laten met deze kinderen wat hij wilde. 'Laat de verontschuldigingen toch achterwege, snoesje. Waarom trek je niet met Vick op en laat je deze sukkeltjes hier achter?' Zonder op antwoord te wachten greep Vick het meisje al beet bij haar pols en trok haar zonder pardon met zich mee, weg bij het groepje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 3:39 am

Kori ging weer recht staan. De kinderen stonden op een veilige afstand van de jongen af. Ze waren duidelijk wat naar achteren geschuifeld, bang voor deze jongen. Zij was het angstige vogeltje in de kooi en hij de kat die haar ging verslinden. Kori dwong zichzelf niet te trillen of haar blik af te wenden. Ook al probeerde ze de jongen ook weer niet aan te staren. Dat was onbeleefd en Kori wou hem niet uitdagen. In gedachten hoopte ze dat de jongen iets naars zei en doorliep zodat ze snel weer veilig tussen de rest kon staan. Ongemakkelijk wende ze toch haar blik af om naar haar slippers te staren. De gangen waren verlaten op de andere kinderen na. Maar die zouden geen vinger durven uitsteken, ze durfde amper te ademen.
De rook die de jongen uitademde was niet er lekker. Kori vond het zelfs vies en wou het liefste een paar meter terug doen om het niet in te ademen. Het meisje durfde echter niet te bewegen. Licht geschrokken en verbaasd keek Kori op toen de jongen begon te praten. Het antwoord was alles wat ze niet hoopte. Voor ze kon protesteren werd ze vastgepakt en meegesleurd. Angstig keek ze om haar schouder. Niemand van de kinderen stak een vinger uit naar haar. Ze bleven timide naar de grond staren en keken niet naar de hulpzoekende ogen van Kori. Een steek van teleurstelling stak haar. Kori had gehoopt dat ze een paar vrienden had gemaakt mee wie ze kon optrekken. Maar ze deden niks om haar te helpen. Kon ze dat hen kwalijk nemen of was ze eigenlijk nog een vreemde nieuweling.

Het duurde even voordat Kori eindelijk haar mond open durfden te doen. 'Wat wil je?' Het was zacht maar tenminste iets. Het meisje durfde niet om iets tegen de jongen te doen. Ze kon hem makkelijk bijten, trappen of gewoon een mep geven. Maar ze had gehoord van de andere kinderen dat iedereen gaves had. Hij was ouder dus waarschijnlijk had hij wel wat gemene trucjes achter de hand. Zijzelf had eerst een potlood of iets anders nodig om mee te tekenen.
Kori probeerde zich wat te verzetten om tijd te rekken. Iemand liep toch wel over de gangen behalve deze jongen? Of niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Terra

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Does love excist for me

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 4:01 am

Terra zat rustig voor zich uit te kijken op de gangen. Hij had gehoord dat ook Vick hier naar toe kwam. Maar wanneer was de vraag. Hij was namelijk een relschopper en dat zou betekenen dat hij of later zou komen. Of juist optijd en al meteen de eerste dag een verkeerde indruk zou achterlaten. Kalm duwde Terra zich van de muur af en wilde naar zijn kamer gaan. Die had hij met Maurmin gezocht. Maar echter hield iets hem tegen. Een jongen, met metalen hoofdbescherming en gitaartas. Bleke huiskleur, en dezelfde grijns die hij niet van zijn netvlies kreeg. En daarbij sleurde hij ook nog een meisje mee. Dat wilde nooit wat goeds betekennen. Terra zuchtte. "Oi, Vick!" sprak hij. Hij stond ene paar meter van hem af en rende op hem af. "Soul wavelenght~!" riep hij en duwde zijn hand omringt van Electrischiteit tegen de buik van Vick. Hij wist dat dit problemen zou veroorzaken voor zichzelf. Maar Vick zou door de pijn, die overigens korter kon duren omdat Vick nogal een stevige jongen was, mogelijk Kori los laten. En daarbij zou hij zijn aandacht vestigen op Terra. Hij wist dat hij zou verliezen tegenover zijn broer. Vick bezat de angst van Terra, vuur. En hoe vaak hij ook probeerde het zou tegen hem werken. Terra zette een paar stappen achter uit en zette zich schrap voor een mogelijke aanval of woedeuitbarsting.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vick

avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Garbage Box

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: I know you like me, girl

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 5:17 am

Het was dat de overige kinderen naar achteren waren geschuifeld. Het was ook dat dit in kimono gehulde meisje het enige kind was dat nu echt een richtpunt voor hem was, hoe ze als enige nog op de plek stond waar het complete groepje zojuist nog had gestaan. Alleen al aan haar ietwat nerveuze manier van doen en kijken kon Vick zien dat ze zich natuurlijk niet echt op haar gemak voelde. De kinderen achter haar durfden geen vinger uit te steken, typisch. Hij had er wel zacht om kunnen lachen hoe het meisje doodstil naar haar slippers staarde om hem niet aan te hoeven kijken. Ook toen Vick haar aan haar pols meesleurde ondernamen de kinderen van het groepje geen actie om haar bij te staan - niet dat hij dat ook verwachtte. Wat wilde je ook als klein onderkruipsel.
'Wat wil je?' De vraag van het meisje klonk zacht en onzeker over deze situatie, iets wat Vick alleen maar meer goed deed. Breed grijnzend keek hij op haar neer. 'Ik wil wat tijd met jou besteden, duifje. En jij wil mij ook beter leren kennen,' klonk zijn luchtige antwoord. 'Oi, Vick!' De grijns gleed meteen van zijn gezicht toen hij de stem herkende. Uit duizenden.
Voordat hij zich ook maar rustig op zijn jongere broertje Terra kon richten kwam de jongen al op hem afgerend en gebruikte één van zijn zielkrachtjes op hem. Hij had het altijd al miezerig en zwak gevonden, kinderspel vergeleken met zijn almachtige verwoestende vuur. Maar dat was meestal ook zo omdat hij simpelweg niet wilde toegeven dat Terra's krachten hem wel degelijk konden pijnigen. 'Soul wavelenght~!'
Een immense pijn bij zijn maagstreek maakte zich kort van hem meester, waardoor Vick onder onderdrukt gekreun en dichtgeknepen ogen ineen kromp. Daarbij liet hij het meisje los om zijn hand op zijn buik te leggen en met de andere steun te zoeken aan de muur. Zijn blik was furieus zodra de pijn weer wegebde en hij zich met een ruk op Terra richtte. Een gluiperige glimlach gleed langzaam op zijn gelaat toen hij vervolgens kalm op hem kwam afgelopen. 'Broertje!' riep hij quasi-enthousiast, zijn armen daarbij laag gespreid. Alsof hij alleen met hem wilde stoeien nam Vick Terra's hoofd om een arm en trok hem klemmend tegen zich aan om op ruwe wijze met de knokkels van zijn vuist over zijn hoofd te wrijven. 'Wil je met me spelen? Is dat wat je wilt? HE?' Zijn handeling schakelde als vanuit het niets plotseling over naar agressief hoe hij Terra daarna hardhandig tegen de muur drukte. Met een onheilspellende glimlach bracht Vick zijn bleke gezicht op gelijke hoogte. 'Ik heb een klein verrassinkje voor je,' zei hij zacht. Traag bracht hij zijn wijsvinger omhoog, pal voor Terra's neus. Een piepklein dansend vlammetje ontstond op het uiterste topje van zijn vinger, maar alsof het een eigen leven leidde zette het vuur zich opeens wijd en krachtig uit als een steekvlam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 5:51 am

Kori's ogen werden groot van angst. Ze wou terug, weg van die jongen maar ze durfde niet iets te doen. Waarom durfde ze nooit iets? Gefrustreerd beet ze op haar lip terwijl ze gedwongen doorliep. De galmende voetstappen door de gangen gaven haar een sprankje hoop. Hoopvol zochten haar ogen naar de naderende redding. Een jongen, ook ouder dan zij, riep naar de jongen. Vick heette hij dus. Een kleine glimlach speelde om haar gezicht, ze was gered! Kori wist niet hoe de jongen die Vick kon aanpakken, hij was niet zo groot en leek niet zo krachtig als Vick. Maar wie weet! De wonderen waren de wereld nog niet uit. De jongen kwam op hun afgelopen met een hand dat een gele gloed kreeg. haar ogen vernauwde zich een beetje om te kijken wat het was. Elektriciteit? Hoe dan ook, de jongen noemde het Soul wavelenght, en het hielp. Kori zag hoe Vick de pijn onderdrukte terwijl zijn ogen zich vernauwde. Kori voelde hoe zijn greep verslapte en stormde van de jongen weg. Kori kende die Vick net een paar minuten maar ze vond hem nu al doodeng. Haar pols had een rode striem maar daar lette ze niet veel op.
Vick leek niet lang te lijden onder de schok. De blik in zijn ogen deed Kori rillen. Ze voelde zich niet heel erg veilig in de open gang dus bleef ze dicht bij de muur. Maar Kori leek niet meer te bestaan. In de plaats daarvan spreidde Vick zijn armen en zei enthousiast ''broertje.'' Vick en die andere jongen waren broers? Haar ogen schoten van links naar rechts. Dat kon haast niet, die twee waren als vuur en water. Vick had iets engs, iets waar je liever uit de buurt bleef, terwijl die andere jongen veel aardiger leek. Broers of niet, het leken geen goede broers. De manier hoe Vick zijn broertje in de houdgreep nam leek op het stoeien wat Kori vroeger met Yami deed. Vick zou zijn bloedeigen broer geen pijn doen, toch?
Kori deed geschrokken een stap achteruit bij de woede uitbarsting. Van een vriendschappelijk stoeispelletje leek niks meer over. De jongen werd tegen de muur gedrukt en de lach op Vick's zijn gezicht zou iedereen de kriebels geven. Kori had de neiging om weg te rennen. Heel hard wegrennen en nooit meer terug komen naar dit akelige huis met Vick. Straks waren er nog meer personen als hij. Maar haar voeten verroerde zich niet. Kori wou niet wegrennen als een lafaard, maar ze wist wel dat ze dat was. Anders had Kori de jongen geholpen.
De dansende vlam die verscheen uit het niets. Was dat zijn kracht? Vuur. 'Stoppen, laat hem met rust.' Zei Kori iets harder dan normaal. Niet dat het veel zou helpen tegen die jongen. Kori wist wat ze moest doen maar ze durfde neit echt. Maar de jongen laten stikken met dat vuur voor zijn neus.. Dan was ze niet beter dan de kinderen die haar lieten stikken.
Een klein straaltje bloed kwam van haar lip af. Weer is te hard gebeten. Ze haalde wat bloed van haar vingers af en keek ernaar. Kori had weer een oude wond opengehaald. Misschien kwam het nu goed van pas. Met haar bebloede vinger tekende ze een paar simpele lijnen op de muur. Die paar simpele lijnen waren genoeg om een vogel erin te zien. 'Kousen, fujimi.' Zei Kori zacht. De bloedlijnen begonnen te gloeien en de rode lijnen verdwenen. Een felgloeiende vogel met de lange veren van een feniks krijste door de gangen. Het hete licht scheerde richting Vick. Daar probeerde hij Vick te raken zodat hij zichzelf zou verbranden. Kori hoopte grondig dat de aanval werkte, genoeg om deze jongen op haar buurt te helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Terra

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Does love excist for me

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 9:55 am

Zo ging het regelmatig. Vick probeerde een meisje alleen te krijgen. Terra kwam er tussen en ving de klappen op. Terra stond klaar voor eventuele slagen. Vick deed alsof hij blij was om Terra te zien. Terra wist echter beter. De houdgreep, bekende actie. "Drie, twee, een..." mompelde hij. Het volgde door een lage kreun. Terra voelde de harde muur tegen zijn rug. De vinger werd zichtbaar. Terra's ogen verwijdde zich bij het miniscule vlammetje. Zijn ogen sloten zich en en goud laagje dat amper zichtbaar was gleed nog net op tijd over hem heen. De warmte was overweldigend en het zou niet lang duren vor hij eerste graads brandwonden op zou lopen. Hij gebruikte soul senser om te voelen wat er buiten de vlammen gebeurde. Het meisje kwam in actie en zo ook Terra. Moeizaam bracht hij zijn hand in beweging. Zijn angst en de druk die het vuur op hem had waren factoren die het verlangzaamden. Eenmaal buiten het vuur ging het sneller. Terra greep de mouw van Vicks vest en grijnsde kort. "Soul possesion." mompelde hij moeizaam. Zijn huid werd doorzichtig in goude vloeistof dat licht uitstraalde. Terra verdween. Wachtte het geschikte moment af dat de feniks Vick zou aanvallen. De vest trok zichzelf over het gezicht van Vick. Een goud bolletje schoot er uit, halverwege veranderde het in terra die op doorgezakte knieën doorschoof. Naast het meisje hield hij halt en ging recht staan. "Vick is vaker zo, mijn excuses.." sprak hij kalm. Hij keek naar hoe de feniks zijn aanval uit zou voeren en hoe Vick deze op ving of zich zou verdediggen. Een paar kinderen keken angstig toe en dit aantal werd langzaam meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vick

avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Garbage Box

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: I know you like me, girl

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   ma apr 11, 2011 10:29 am

Als Terra zich er niet mee bemoeid had.. als dat irritantie kleine rotjoch zich er alleen buiten had gehouden; dan nam hij de eerste avond al het eerste meisje dat hij hier tegenkwam mee naar zijn kamer. Maar vaak genoeg mocht het niet zo lopen. Er was altijd wel iets dat het voor hem verpestte of de lol tegenhield. In dit geval die afzichtelijke opdonder.
Alsof hij zijn lagere plaats nóg niet kende na die talloze treiterbuien nam Terra geen twijfels om hem direct aan te vallen, met een pijnlijke steek in de buurt van zijn maagstreek als onvermijdelijk gevolg. Een afleidingsmanouvre die goed genoeg was voor het meisje om aan hem te ontsnappen. Verdomme..
Direct kwaad worden had geen zin, hij kende Terra onderhand wel. Dat joch zou meteen weer in de aanval schieten zodra hij zag dat hij iets van plan was. Het was vooral om dat feit dat Vick even een kleine acteeract opzette, alhoewel het duidelijk op aan te merken was dat de spot en het sarcasme ervan af dropen. Stoeiend, als echte broers, nam Vick Terra in een stevige greep om hem een okkernoot met zijn vuist te geven. Normaal was dat plagend en geheel onschuldig bedoeld, maar alleen aan zijn ruwe manier van doen was het al duidelijk dat hij een grote afgunst voor zijn jongere broertje had. Hij was zo zwak, zo'n mietje.
Na de abrupte omwenteling in zijn gedrag dreef Vick hem tegen de muur om hem grijnzend zijn wijsvinger te laten zien. Het vlammetje hield hij daarbij expres dichtbij Terra's gezicht. En zoals verwacht, en hij ook vurig gehoopt had, kon hij de angst al gauw genoeg in Terra's ogen aflezen, wat hem breed deed grijnzen. 'Stoppen, laat hem met rust.' Abrupt zakten zijn mondhoeken vreugdeloos naar beneden en draaide hij traag zijn hoofd richting het meisje. Ach wat dapper; ging ze het nu voor die rat opnemen? In een langzame beweging liet Vick zijn broertje los en liet het flakkerende vuur rond zijn wijsvinger doven, waarna hij zich weer helemaal tot het meisje richtte door zijn lichaam naar haar toe te keren. 'Zei je iets?' vroeg hij op een zachte, dreigende toon. Zijn bruingouden ogen volgden het dunne straaltje bloed dat uit haar lip sijpelde. Er verscheen langzaam een grijns op zijn gezicht toen het meisje met haar eigen bloed op de muur begon te tekenen. Hij onderdrukte een zacht gegrinnik en sloeg zijn armen over elkaar terwijl hij met een spottende trek op zijn gezicht toe bleef kijken. Wat nu weer?
'Kousen, fujimi,' sprak het meisje plotseling. De rode lijnen van bloed lichtten opeens op, waarna de gangen gevuld werden met een luid ijselijk gekrijs. Met een ruk draaide Vick zich om en wist nog net zijn armen beschermend voor zijn gezicht te kruisen bij het zien van het reusachtige vogelachtige gevaarte dat op hem af kwam gestormd. Op datzelfde moment werd hij door Terra bij zijn vest vastgegrepen. Twee tegen één - als zij vals gingen spelen, waarom hij dan niet? Voor een moment werd de gang echter gevuld met een fel oogverblindend licht. Zodra het felle contrast weer afnam zat Vick ineengezakt tegen de muur op de grond. Langs zijn slaap liep een dun straaltje bloed en zijn ogen leken te zijn gesloten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   di apr 12, 2011 3:24 am

Kori was blij dat ze de jongen kon helpen. Voor de eerste keer in haar leven rende ze niet weg. Ergens was het meisje wel een beetje trots op zichzelf. Al had het broertje van Vick het meeste gedaan.
Haar lichtbeesten waren nog niet sterk genoeg om tweede aanvallen te doen maar een aanval was voor nu voldoende. De jongen had zelf zijn gaven gebruikt om naast haar te landen. Het broertje excuseerde zich voor Vick. Met een niet begrijpende blik keek ze naar hem. Waarom verontschuldigde hij zich voor zijn broer? Als hij er niet was geweest had ze waarschijnlijk de hele dag bij Vick moeten blijven. Tot hij haar niet meer interessant vond tenminste.
'Maakt niet uit, bedankt voor het redden.' Mompelde Kori. Verlegen keek ze naar haar handen. Als ze sterker was geweest zat de jongen misschien niet in de problemen. Vick zou waarschijnlijk nog bozer worden op hen omdat ze hem de baas waren. Met z'n tweeën dan.
'Ogen dicht.' Waarschuwde Kori. Twee seconde daarna was haar fujimi weg met een oogverblindende flits.
'Ik ben Kori.' Ze glimlachte verlegen en keek toen naar Vick die zijn ogen gesloten had. De jongen lag tegen de muur aan, een straaltje bloed liep langs zijn gezicht. Kori trok wit weg. De manier waarop hij zo lag.. Hij leek wel dood. Zonder er erg in te hebben begon Kori te rillen, dit was niet wat ze wou, Kori wou de jongen helpen, ze wou Vick niet doden of knock-out slaan. Ze hield niet eens van vechten, of ruzie. Het meisje liep zo veel mogelijk weg van conflicten en vermeed ze als de pest. Haar geweten begon op te spelen, was ze te verg gegaan? Had Kori haarzelf niet meer in de hand? Iets waar het meisje nog minder tegen kon was een schuldgevoel die haar van binnen opvrat tot ze gedaan wat om het goed te maken. 'Ik moet hem helpen.' Mompelde in gedachten. Door haar schuldgevole was ze weer vergeten dat die Vick haar net nog de kriebels gaf. 'Kom we moeten hem helpen, of op z'n minst iemand zoeken die hem kan helpen.' Mompelde ze nu wat meer aanwezig. Kori wist niet of de jongen dit wel wou. Maar ze konden Vick toch niet zo op de grond laten liggen als een ingezakte pudding. Ze waren tenslotte broers.

- Nah rotpostje O_O -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Terra

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Does love excist for me

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   di apr 12, 2011 4:00 am

Terra zijn ogen gingen naar Vick die niet veel later werd aangevallen door de vogel en de flits maakte het beeld totaal onzichtbaar. Terra zijn ogen keken gespannen. Hij stond naast Kori. Hij sloot zijn ogen en weg was de vogel. Hij grinnikte. "Terra is de naam..." sprak hij kalmpjes. Hij zag dat het meisje erg verlegen was. Terra kon ook afstandelijk zijn maar zo erg was het bij hem niet. Hij probeerde haar wat op haar gemak te stellen door gewoon vrolijk te blijven. Hij hoorde echter haar woorden. "Zou ik niet doen..." sprak hij. "Hij leeft nog, en volgens mij is het een truc." sprak hij. "Het is net een slang, doodstil liggen en als de prooi te dichtbij komt toeslaan...." sprak hij kalm. Terra spreidde zijn arm voor de borstkast van Kori om aan te geven dat ze er niet naar toe moest gaan. "Kori, die aanval maakt hem niet zo snel knock-out, zelfs niet door dat ik hem afleidde met zijn eigen vest...." sprak hij. "Hij is de leider van een motorbende, als je als leider door dit al van de kaart bent, dan vraag ik me af of hij echt waardig is om de Demonic Grins te leiden. Ach in dat geval, dan neem IK het toch over..." sprak hij met een nadruk op IK. Terra deed dit bewust. Spreken over de DG was gevaarlijk als Vick het kon horen. Het hing er af van wat je zei. Het was meer een test. Eentje wat Kori niet door zou hebben en met geluk Vick ook niet. Als hij het niet door zou hebben dan zou hij vast overeind springen. Het was alleen maar een poging Vick uit zijn truc te lokken. Hij wilde Kori niet nogmaals in die vervelende situatie te brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vick

avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Garbage Box

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: I know you like me, girl

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   di apr 12, 2011 8:47 am

Met gesloten ogen en een staat die buiten bewustzijn leek, ving Vick alles op wat het meisje en Terra verder tegen elkaar zeiden. Het warme bloed voelde hij over zijn lijkbleke huid sijpelen, tesamen met een licht gebonk in zijn hoofd. Natuurlijk was hij nog niet knock-out, bewusteloos of whatsoever. Dan had hij de potentie niet gehad om een ruige bikerclub te leiden als hij al door een aanval van jongere kindjes van zijn stokje ging. Het was alleen dat hij tijdens de aanval van de fel oplichtende feniks van zojuist met zijn hoofd tegen de muur terecht was gekomen, de rest was puur acteerwerk. En bloed maakte het alleen maar echter. Vick hield zich roerloos en zwijgende, hoorde hoe het meisje zich voorstelde als Kori. Kori dus, al een detail dat hij van haar wist. Hij kon haar blik voelen branden, genoot er zelfs van.
'Kom we moeten hem helpen, of op z'n minst iemand zoeken die hem kan helpen.' Van binnen grijnsde hij; dat ging tenminste al de goede kant op. Medelijden, dat was wat hij wilde, zodat hij onverwachts uit zijn zogezegde zwakke positie in de aanval kon schieten. 'Zou ik niet doen... Hij leeft nog, en volgens mij is het een truc.' Rótjoch. Terra kende hem al langer dan vandaag. 'Natuurlijk leef ik nog, sukkel. Maar jij binnenkort niet meer als je je grote klep niet houdt,' schoot er ergerlijk door zijn gedachten. Eens zou hij hem eigenhandig afmaken, hij voelde zijn vuisten al jeuken als hij er al aan dacht. 'Het is net een slang, doodstil liggen en als de prooi te dichtbij komt toeslaan....' Slang, yeah right. 'Kori, die aanval maakt hem niet zo snel knock-out, zelfs niet door dat ik hem afleidde met zijn eigen vest....' Als hij kon had hij met zijn ogen gedraaid, maar dat zou zijn act verpesten. 'Hij is de leider van een motorbende, als je als leider door dit al van de kaart bent, dan vraag ik me af of hij echt waardig is om de Demonic Grins te leiden. Ach in dat geval, dan neem IK het toch over...'
In een reflex was Vick overeind gesprongen en besprong zijn jongere broertje als vanuit het niets plotseling van achteren. Deze keer niet om te 'stoeien', dat was duidelijk te zien aan zijn bekrompen uitdrukking. Met spierkracht zwierde hij Terra ruw tegen de grond aan en ging met zijn volle gewicht luid lachend op zijn buik zitten. Zijn lach was eerder een tikkeltje psychopatisch dan uit pure amusatie. 'JIJ als leider van DG?! O, broertje, en ik al die tijd maar denken dat je geheel humorloos was!' schaterde Vick in zijn gezicht. Met een brede grijns boog hij zich over Terra heen en bracht hij zijn gezicht dichterbij. 'Mijn maten hakken je sprietige lijfje in tientallen stukjes, eten het rauw en voeren de rest aan de honden van de eigenaar van het nabije Hardrock-café. De overgebleven stukken zal ik persoonlijk komen ophalen om je stoffelijke resten letterlijk te laten fikken, éttertje!' Bij zijn zin rechtte Vick zich weer, nog altijd met een brede grijns op zijn gezicht, en gaf met zijn leren boots met stalen neuzen een flinke trap in het gezicht van zijn broertje. Daarna stond hij voldaan op en liep met zijn handen in zijn broekzakken kalmpjes weg. 'Later schatje,' zei hij tijdens het passeren met een knipoog gedag tegen Kori. Vick hoopte vurig dat Terra's neus gebroken was en de boodschap al te duidelijk was overgekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Terra

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Does love excist for me

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   di apr 12, 2011 9:09 pm

Terra zijn ogen gingen kort naar Kori, het was niet slim om met zijn rug naar Vick te gaan staan en daar kwam hij snel genoeg achter. Hij werd besprongen door Vick. Hij voelde niet veel later de grond tegen zijn rug komen en kneep zijn ogen pijnlijk dicht. Die zag hij niet aankomen maar hij wist dat dit beter was dan dat hij Kori had aangevallen. Terra zijn ogen opende zich nijdig en keken Vick zonder angst recht in zijn ogen aan. Hij hoorde de woorden. "Alsof ik leider wil zijn van een bende onvolwassen pubers..." sprak hij enkel. Echter stond Vick weer op en gaf hem een trap richting zijn gezicht. Nog net wist Terra een klein schildje van zijn ziel te vormen dat hooguit de trap verlangzaamde en de stalen neuzen als het waren onbruikbaar maakte. Het was een trap met de schoen maar half zo hard. Zijn hoofd schoot echter wel opzij. Hij zuchtte kort. Hield deze houding kort aan en voelde zijn lip bloeien. Hij zuchtte nogmaals. Bewoog geen spier tot dat Vick weg was. Maar toen hij weg was kwam hij langzaam overeind. Hij kneep een oog pijnlijk dicht. Zijn schouder had een eerste graads brandwond, zijn lip deed zeer van de trap en zijn rug had ook een klap te voorduren gehad. Zijn ogen voelde vochtig aan maar hij hield zijn tranen in. Het waren meer tranen van woede. Hij kon zijn broer niet aan dat zag hij onder ogen maar hij kon het niet hebben. Hij kon het echt niet hebben dat zijn broer zo gemakkelijk hem neerhaalde. Hij zuchtte. Stond moeizaam op en keek naar Kori. "Dat bedoelde ik dus..." sprak hij kalmpjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   wo apr 13, 2011 4:01 am

Kori knikte beduusd naar Terra. Hij zou het wel weten, Terra was tenslotte de broer. Hij bleek nog gelijk te hebben ook. Uit het niets vloog Vick op besprong Terra. Geschrokken deinsde ze achteruit. Er zat duidelijk een steekje bij de jongen los, of zijn bikerclub was gewoon een heel gevoelig onderwerp. Kori neigde stiekem naar beiden. Ze snapte niet dat broers zo met elkaar omgingen. Vick trapte met een van zijn laarzen recht in Terra's gezicht. Hij liep kalm van hem weg alsof de hele woede uitbarsting net niet was gebeurd. Ze kreeg een knipoog maar eigenlijk lette ze er niet erg op. Ze keek alleen tot hij op veilige afstand was en liep toen naar Terra. Vick verdween van de gangen en Terra stond moeizaam op. Wonder boven wonder leek de jongen geen breuk te hebben. Kori had toch echt gedacht dat Vick zijn neus zou breken, of meer als hij daar de kans voor had gehad. De jongen was verassend kalm in deze situatie. Het was vast al eerder voorgekomen. Kori knikte kort en keek door de lege gangen. 'Bedankt voor het helpen. Door mij ben je nu alleen nog maar meer in de problemen gekomen.' Haar vingers speelde wat nerveus met haar haar. Hopelijk kwam ze Vick nooit meer tegen. Hij gaf haar de kriebels en de kans was klein dat ze de volgende keer gered werd. Die jongen was de duivel, of een slappe kopie daarvan. 'Gaat het een beetje?' Met een vragende en een best wel bezorgde blik keek ze naar Terra. Jammer dat ze niet kon helen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Terra

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Does love excist for me

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   wo apr 13, 2011 9:03 am

Terra had gezien hoe ze had gereageerd en daar was hij blij mee. Zolang ze maar zijn advies aannam wat betreft Vick kwam het wel goed. Terra wist dat dit nog vaker zou gebeuren. Het was een routine geworden. Stap 1, Vick versiert meisje. Stap 2, Als Terra er achter komt probeert hij het meisje te helpen. Stap 3, Terra vangt de klappen op. En zo ging het zo'n beetje. Maar dat deerde Terra niet, zolang hij Vick maar niet de kans gaf om een meisje als grof vuil te behandelen. En ook dat was duidelijk te zien. Kori wilde alles behalve met Vick mee. Liep ze gewillig mee of liet ze zien dat ze echt wilde wat Vick uitspookte, dan zou Terra de twee hun gang gaan. Maar tot nu toe was Terra zo'n moment niet tegengekomen. Terra hoorde de woorden van Kori en schudde zijn hoofd. "Kori" zei hij wat strenger. "Je bent niet schuldig..Ik ben niet dieper in de problemen met Vick dan ik altijd al ben geweest..." sprak hij kalm. "En die bedreigingen zijn niet de eerste die ik heb gehoord..." sprak hij kalm. Terra veegde het beetje bloed van zijn wang dat naar beneden wilde gaan weg en veegde dit af aan een zakdoek. "Tja, ik ben door mijn broer geslagen en getrapt. Verder ben ik in orde hoor..." sprak hij vriendelijk. "Het voordeel is dat ik me kan beschermen. Ik had mijn neus gebroken als ik niets had gedaan..." sprak hij kalm. "Het klinkt misschien raar, maar ik heb wel degelijk wat gedaan voor dat ik die trap ontving. Ik kan namelijk een soort schild maken om me heen..." sprak hij kalm. "Maar ach, die Vick had dat wel door, hij hoopt alleen op iets wat niet gebeurt..." sprak hij kalm. "Doet hij wel vaker..." sprak hij kalmpjes. Of Vick het werkelijk doorhad wist hij niet maar het zou hem niets verbazen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   vr apr 15, 2011 3:15 am

Kori schrok een beetje van de strenge toon waarmee Terra mee sprak. Toch knikte ze dapper. Waarom was Vick zo gemeen tegen zijn broertje? Waren broers er niet voor om hun broertjes en zusjes te beschermen? Kori schudde moedeloos haar hoofd. Ze snapte mensen zoals Vick gewoon niet. Misschien was het verschil tussen Vick en haar gewoon te groot. Kori zou nooit iemand zo pijn kunnen doen, zo boos kunnen worden. Ze werd eerder bang en zou in tranen uitbarsten omdat ze zelf zo deed. Nee Vick was iemand die voor haar gevoel uit een andere wereld kwam. Ook al was haar inlevingsvermogen best goed. Ze kon zich niet inleven een een gevoelloze broer die voor de grap hem probeerde te vermoorden. Of Vick het echt zou doen betwijfelde Kori toch wel een beetje. Al kon het meisje genoeg in de jongen in leven om te weten dat het niet ging om de liefde of vriendschap tussen de twee. Waarschijnlijk was het gewoon een spelletje, een eeuwig durend spelletje dat altijd leuk bleef voor Vick. Kori keek weer naar Terra en luisterde naar zijjn uitleg. Bewonderend keek ze naar de jongen. Dat hij zo snel nog een schil om zich heen kon maken. Dat had ze niet verwacht. Toen ze Vick Terra zag trappen vol in zijn gezicht had ze gdacht dat hij onder het bloed zou zitten. Met een dikke neus op z'n minst. Maar dat was neit zo, Terra was dus redelijk goed in zijn krachten gebruiken. Misschien kon het ook niet anders, met een broer die je zo terroriseerde..
'Wauw je bent wel erg goed met het controleren van je krachten. Ik kan alleen nog maar dat.' Zei ze doelend op de vogel die ze had afgevuurd op Vick. Het was niet veel, helemaal neit krachtig. Niets vergeleken met de kinderen op Degree. Sommige meisjes en jongens die jonger waren dan haar waren dodelijk met hun krachten. Ze leken alles onder controle te hebben terwijl zij het niet eens wist wat ze kon naast het tekenen van beesten. Alleen vogels waren nog gelukt om tot leven te wekken. Andere dingen lukte maar half of helemaal niet. Dan gloeide ze wat licht op maar toen doofde het als een klein vuurtje. 'Wonen jullie al lang op Degree?' vroeg het meisje. Nu de enge vick er niet meer was durfde zal al wat meer en kon ze wat ontspannen. Want Terra vertrouwde ze wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Out of my way, twerp!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Out of my way, twerp!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: De Gangen-
Ga naar: