PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Irritated..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axel
Admin
avatar

Aantal berichten : 48
Registratiedatum : 15-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: You can call me the biggest Nobody of them all..

BerichtOnderwerp: Irritated..   do apr 21, 2011 6:30 am

"Hey, kijk, daar heb je die vuurtoren weer!" Klonk een stem achter Axel die het gebouw verliet. "Ik vraag me af hoeveel potten gel er in zijn haar gaan." Zei de andere stem zachtjes, het klonk als een jongen van een jaar of veertien. Axel draaide zich om, hij stond nu net op het pad wat door de Court Yard slingerde. Mijn zijn rechterhand haalde hij uit en trok de jongen aan zijn kraag omhoog. Het gebeurde in een fractie van een seconde. De andere jongen stapte angstig achteruit. "Zal ik ook doen ja." Zei Axel kalm. Hij richtte zijn blik op de jongen die hij vast had. "En jij, jij moet je mondje dicht houden. Of gaan denken. Knoop dat in je oren." Gromde hij kwaad naar hem toe terwijl er lichte rook kringels ontstonden vanaf het shirt van de jongen. Axel liet hem los. Hij draaide zich met een ruk om en liep weg. De jongen staarde hem angstig na, wat Axel niet meer zag. Hij liet zich ergens in het gras vallen onder een van de bomen. Hij rekte zich uit en speelde met een vlammetje die hij tussen zijn vingertoppen had gemaakt.

[Oehw, Korte post. + Pat]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pat

avatar

Aantal berichten : 77
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : On board of the Black Pearl *wbw*

Character
Leeftijd: 7 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Irritated..   do apr 21, 2011 7:07 am

Een rustige dag, nog geen onaardige dingen tegen gekomen. Alles verliep gladjes. Bijna verveeld liep de 7e jarige jongen over het gras heen. Zoals gewoonlijk zaten er heel veel kinderen. Maar het was ook mooi weer, dus dat verklaarde veel. Zijn blonde haar zat weer eens door de war. De meeste oudere kinderen, vooral de meisjes, vonden hem schattig en wilde graag door zijn haar heen kroelen. Eigenlijk had hij er een hekel aan, maar liet het gewillig toe. Zo kon hij tenminste nog iets van waardigheid over houden, en zou hij niet alleen maar als monster worden beschouwen. Een steek door zijn hart, een brok in zijn keel, als hij terug denkt aan zijn tijd voordat hij in Degree aankwam. Zijn ouders die om de haverklap kwaad op hem waren. Het glas dat door de kamer was verspreid toen hij zijn laatste woedeaanval had gehad. Hij wist nog goed dat hij zijn ouders had horen praten, dat ze van hem af wilde komen. Zachtjes borrelt het vertrouwde gevoel van opgekropte woede omhoog, maar Pat drukte het terug. Hij moest zich nu even rustig houden.
"En jij, jij moet je mondje dicht houden. Of gaan denken. Knoop dat in je oren." De grommende stem liet Pat omkijken. Een lange jongen met vuurrood haar had twee kleine kinderen te pakken. Hij kende deze jongen niet, maar had wel verhalen gehoord die perfect matchte met het uiterlijk van deze jongen. Dus dit was die beroemde 'vuurtoren'. Hij liep op de jongen af, die in het gras was gaan zitten. Met zijn brilletje op zijn neus en zijn blauwe ogen voor zich uit bleef hij op een meter of twee afstand van de lange jongen staan. "Hoi," zei hij kalm. Het kleine beetje angst dat in hem was opgeleid, liet hij niet eens merken. Ondanks dat hij met heel zijn hart hoopte dat deze jongen hem niets aan zou doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Axel
Admin
avatar

Aantal berichten : 48
Registratiedatum : 15-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: You can call me the biggest Nobody of them all..

BerichtOnderwerp: Re: Irritated..   do apr 21, 2011 8:05 am

"Hey Axel, zullen we een zeezout ijsje halen?" Een maar al te bekende stem galde door zijn hoofd heen terwijl hij zijn ogen dicht had, het vlammetje in zijn hand was verdwenen. Pijnlijke herinneringen van de Organization.. Aan die twee idioten die dachten dat hij werkelijk een hart had. Axel grijnsde lichtjes, zijn ogen nog steeds gesloten. "Hoi," Klonk een kalme kinderstem. Axel's ogen gingen open. "Hmmn," Kreunde hij toen hij rechtop ging zitten. "Hallo." Zei hij toen even kalm terug tegen het kleine blonde jongetje. Hij had eerder wat gehoord over een 'schattig' klein jongetje met blonde haren wat door Degree liep. Alle meisjes vonden hem geweldig. Axel had niks met kleine kinderen, en na het inccidentje van zonet moest hij al helemaal niks van ze hebben. "Wat moet je?" Vroeg hij aan het kleine gozertje, die op twee meter afstand van hem stond. Was hij zo gevreesd of hielt de jongen liever van afstand? Wat maakte het hem ook uit?
Axel zonk weer terug in zijn gedachtes, die verdoemde herinneringen bleven zijn aandacht maar vragen. Het was verleden tijd, en naar de toekomst kijken kon hij niet goed. Wat moet een jongen zonder hart op deze wereld?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kairi

avatar

Aantal berichten : 59
Registratiedatum : 21-04-11
Leeftijd : 24

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Who would love me?

BerichtOnderwerp: Re: Irritated..   za apr 23, 2011 6:04 am

Een meisje met half lang roodachtig haar liep door de Court Yard. Haar blauwe ogen keken in het rond. Het was er rustig, al hoewel ze kinderen verderop hoorde. Het gedeelte waar zij nu was, was doodstil. Ze hoorde alleen de vogeltjes fluiten. Ze zuchtte eens diep en een paar beelden van haar verleden schoten voorbij. Ze schudde haar hoofd en ze wou er niet aan denken. Hoewel ze helemaal niet weet waar ze vandaan komt, heeft ze wel nog een paar kleine herinneringen. Ze haalde een hand door haar haar en lief met grote passen door. Het geluid van de kinderen en naja kinderen, tieners kwamen steeds dichterbij. Terwijl ze verder liep keek ze naar de bomen die voorbij gingen. Uiteindelijk kwam ze bij een open plek. Het geluid was nu harder en duidelijker te horen. Voor haar zag ze een jongen met felrood haar. De jongen greep een jongetje bij z'n kraag en de ander zette angstig een stap naar achter. Ze fronsde haar wenkbrauwen. Het waren ook altijd dezelfde types dacht ze. Ze liep maar door aangezien ze zich er niet mee wou bemoeien. Ze liep recht op een van de hoge bomen af. Voordat ze erop klimde zag ze een klein jongetje. Ze schatte het kind rond de 6 jaar. Ze vroeg zich af wat hij hier deed. Was hij gek geworden dacht ze weer toen hij naar de jongen toe liep met het felrode haar. Ze kneep haar ogen dicht en schudde haar hoofd. Met een paar soepele bewegingen zat ze zo op een van de takken in de boom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Irritated..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Irritated..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: