PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Muarim Blackwood

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Muarim

avatar

Aantal berichten : 81
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : België

Character
Leeftijd: 16
Krachten:
Partner: Don't love me!

BerichtOnderwerp: Muarim Blackwood   ma apr 11, 2011 1:08 am

Identiteit:
Naam: Muarim
Achternaam: Blackwood
Leeftijd: 16
Ouders: Lowe Blackwood & Siara Blackwood
Broers/zussen: Geen

Uiterlijk:
Lengte: 1m80
Gewicht: 70 kg
Specifieke kenmerken:
Gespierd, wit haar, blauwe ogen.
Kleding: Blauwe T-shirt met witte mouwloze vest erover, ketting met rode steen, leren band rond nek en armen, armbanden rond rechterpols, ringen rond linkerhand, zwarte broek

Innerlijk:
Goeie kenmerken: Aardig, vriendelijk.
Slechte kenmerken: Vertrouwt niet snel mensen, gelooft dat liefde slecht is en kan dus niet liefhebben.

Krachten:
Draumr Imae (Droombeeld): Laat anderen dingen zien die er niet zijn. Als het slachtoffer gelooft dat het droombeeld echt is kan hij het ook aanraken, alsof het echt is. Muarim gebruikt de energie uit de omgeving om de beelden krachtiger te maken en echter te doen lijken. Hij heeft dit goed onder controle en kan er handig gebruik van maken.
Draumr Raedr (Droomlezer): Muarim kan ook de dromen van mensen zien en mee beleven. Hij kan zo mensen helpen als ze in de problemen zitten. Hij kan de dromen ook beïnvloeden, maar doet dit uiterst zelden omdat hij weet dat sommige mensen dat niet leuk vinden.

Verleden:
Als 7-jarige ontdekte Muarim zijn krachten. Hij liet de mensen rondom hem denken dat hij er was terwijl hij ergens anders zat. Hij zorgde er ook voor dat zijn ouders gek werden door hun dromen te veranderen. Hij zag dat zijn vader hem eigenlijk niet in huis wilde hebben, dus liep hij vaak weg van huis als 9-jarige. Hij leerde verkeerde mensen kennen die hem gebruikten als circusattractie. Zijn ouders kwamen achter Muarim's grote geheim en waren bang van hem. Als 11-jarige werd hij naar het Instituut gestuurd. Daar deden ze experimenten met vreemde verschijnselen. Hij werd behandeld als een experiment. Muarim leerde zijn krachten beter kennen en leerde ze te beheersen. Hij bouwde een band op met een van zijn oppassers. Hij kreeg hem zover dat hij eens per week buiten in de tuin mocht zijn. Toen hij dacht dat hij het aankon liet hij zijn oppasser denken dat een grote hond hem aanviel en hij liep weg. Hij ging op zoek naar zijn ouders om wraak te nemen, maar hij vernam dat ze beiden in de gevangenis zaten voor fraude. Toen hoorde hij van Degree en hij kwam hierheen.

Heden:
Muarim woont nu in Degree, waar hij zich thuisvoelt tussen alle anderen.

Song
Quote:
I'll give you everything you'll ever need
And I'll find a way to turn you into a monster
Me and you, we could rule the world
'Cause no one's gonna mess with me, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Muarim Blackwood
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: