PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Syd.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syd

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 30-04-11

Character
Leeftijd: 16
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Syd.    zo mei 01, 2011 7:50 am

Algemeen
Naam: Syd.
Geslacht: Mannelijk.
Leeftijd: 16.
Verjaardag: 21 September.
Sexualiteit: Hetero.

Syd
Syd was altijd al een vreemde jongen. Als klein kind leerde hij pas erg laat praten en hij huilde zelden. Later kon hij wel praten, maar had hij dagen dat hij gewoon weigerde te praten. Ook kon hij als kind nogal snel overstuur raken. Driftbuien en huilbuien waren niet zeldzaam. Zijn ouders wisten niet wat ze met hem moesten. Syd leek te doen waar hij zin in had. Ze namen de jongen mee naar verschillende artsen en uiteindelijk bleek hij een vorm van autisme te hebben. Daarbij bleek Syd ook nog extreem gevoelig te zijn. Dit kwam door zijn extra sterke zintuigen, maar dat begrepen zijn ouders niet. Ook van zijn andere krachten hebben zijn ouders nooit wat geweten. Zijn ouders hadden liever een normaal kind en hadden Syd op Degree gedumpt.
Positieve eigenschappen: Eerlijk, creatief, slim, beoordeeld mensen niet, betrouwbaar, kan goed luisteren, veel interesses.
Negatieve eigenschappen: Dromer, leeft vaak in zijn eigen wereldje, kan zich moeilijk inleven in anderen, loner, slecht in sociale dingen, wantrouwend, erg gevoelig, opkropper, gesloten.

Uiterlijk:
Haarkleur: Blauw.
Kapsel: Aan de lange kant, meestal warrig.
Oogkleur: Blauw
Lichaamsbouwl: Normaal.
Huidskleur: Blank

Krachten:
Sterke zintuigen
Syd heeft erg sterke zintuigen. Hij kan alles extra goed waarnemen. Geuren, smaken, beelden, geluiden en gevoelens. Helaas kan hij dit niet uitschakelen, en daardoor is hij nogal snel 'overwhelmed' door de dingen om hem heen.

Onzichtbaarheid
Syd kan zichzelf onzichtbaar maken. Hij heeft het nog niet 100% onder controle, maar het gaat hem steeds beter af en meestal lukt het hem wel.

Beïnvloeden van het weer
Syd kan het weer beïnvloeden. Nu lukt het hem alleen nog maar met sterke emoties (voelt hij zich erg goed, zal de zon schijnen, voelt hij zich verschrikkelijk depri, dan zal het keihard regenen) en hij kan het niet zelf kiezen. Zodra hij zijn krachten beter beheerst, zal dit waarschijnlijk wel mogelijk worden.

Verder:
Houd van: Buiten, muziek, vrienden, gedichten, de nacht, herfst, koud water, storm, boeken, aparte types, geurkaarsen, vrijheid.
Houd niet van: Deadlines, limieten, hypocrieten, oppervlakkige types, drukte, mensen die hem opeens aanraken, harde stemmen, regels, beloftes, zonnebrillen
Extra: Als Syd moe is en te veel prikkels om zich heen heeft, kan hij wel eens zomaar een paniekaanval krijgen. Dit gaat ook gewoon weer over, als hij een rustig plekje opzoekt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Syd.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: