PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Red like bloody roses

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alice

avatar

Aantal berichten : 60
Registratiedatum : 15-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Fuck you.

BerichtOnderwerp: Red like bloody roses   wo mei 18, 2011 7:25 am


[Alleen Mukuro]

Haar ogen staarden voor zich uit, naar de saaie muur die voor zich was. Er waren wallen onder haar ogen en haar handen had ze tegen zich aangeklemd. Het witte shirt met afdruk werd op de plek waar ze haar handen had langzamerhand rood. Rot kinderen. Moesten haar de hele nacht wakker houden, waardoor ze uit woede nauwelijks geslapen had en haar handen open had gehaald, waardoor ze nu helemaal onder het bloed zaten. Ze had twee stapelbedden vernield en een raam kapot gemaakt, gelukkig voor het weeshuis was er een meisje op de kamer die dingen kon repareren. Anders moest alles weer gemaakt worden en zou dat lang duren. Ze huiverde even en trok haar knieën nog meer op. Nu zat ze op de vensterbank, aangezien ze haar een soort van verbannen hadden uit de meisjesslaapzaal. Haar handen deden harstikke zeer en ze was haar medicijnen vergeten in te nemen, waardoor ze al helemaal niet kalm was en de pijn nog erger was. Misschien zou ze zich wel verstoppen op de jongensslaapzaal. Alice hoestte even om een snik te onderdrukken, maar er rolden wel tranen over haar wangen. Haar blauwe rok met petticoat en bloomers er onder paste bij de blauwgekleurde kousen en de strik in haar haar, maar paste op een of andere manier ook bij het bloed op haar T-shirt. Verdomme, straks kwam haar rok er ook onder te zitten. Ze huiverde even door de pijn en keek op toen ze in de verte een jongen zag lopen, haar kant op. Alles draaide een beetje en ze wendde haar blik op de grond, bang dat ze anders zou omvallen.
“Wat moet je?” siste ze moeizaam naar de jongen toen die vlak bij haar was blijven staan. “Loop gewoon door!” Ze kon er niet tegen als mensen medelijden met haar hadden, vooral omdat ze in een pesthumeur was. Haar make-up was vast helemaal uitgelopen. Rot kinderen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mukuro

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   za mei 21, 2011 3:04 am

Er zat weer eens een vervelend liedje in zijn hoofd, voor de zoveelste keer kwam hij er niet onderuit. Met een zucht leunde de jongen tegen de muur aan. Hij had zijn handen in zijn zakken zitten en zijn ogen waren verborgen achter een zonnebril. Met zijn oren gespitst, maar zijn gezicht naar de grond gericht letten hij op alles wat om hem heen gebeurde. De geuren, de kleuren, de geluiden, alles kon je gebruiken als je aangevallen was. Tot nu toe was er nog niet veel bijzonders gebeurd. Het was even saai op de gangen als altijd. Mukuro wilde zichzelf net in beweging zetten, toen hij opeens gesnik hoorde. Of gesnik, het leek erop. Zijn ogen, de één blauw de andere rood, keken op en zagen het meisje zitten. Ze was hem nog niet eerder opgevallen, ze had dus wel heel erg stil moeten zitten. In zijn zak voelde hij het mes branden, klaar om te gebruiken als het nodig zou zijn. Langzaamaan zetten hij zichzelf in beweging richting het meisje. Gewoon uit nieuwsgierigheid, niet om iets speciaals te doen.
Toen hij in haar buurt was, werd het duidelijk dat ze daar niet van was gediend. De toon die ze tegen hem aansloeg stond hem totaal niets aan. "En waarom zou ik?" siste hij terug toen ze zei dat hij gewoon moest doorlopen. "Ik heb even veel recht om hier te zijn als jij," Zijn vingers sloten zich om het mes in zijn broekzak, maar hij hielt het nog even verborgen. Dit meisje hoefde het niet te zien. Zeker niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 60
Registratiedatum : 15-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Fuck you.

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   za mei 21, 2011 3:38 am


De jongen had een zonnebril op en leek haar te negeren. Ze haatte dat als de pest. Mensen moesten maar leren om naar haar te luisteren, anders kregen ze een of ander zwaar voorwerp naar hun kop gesmeten. Daarom bleven de meeste kinderen uit haar buurt, behalve de gekke mensen die dachten dat ze veel sterker waren dan haar. Haar hakken haakten zich in de stenen, aangezien ze te klein was om met haar voeten op de grond te komen en ze haar knieën op had getrokken. Het zat niet erg lekker, maar ze wou niet naar de verpleegster gaan. Die ging zich meteen met allemaal dingen bemoeien. En als ze naar een drukkere plek zou gaan, werd ze waarschijnlijk weer boos en ging ze weer dingen naar mensen gooien, waardoor ze zichzelf nog meer verwondde.
"En waarom zou ik?" was het antwoord van de jongen. "Ik heb even veel recht om hier te zijn als jij." Haar handen trilden, het liefst wou ze de jongen gaan slaan. Haar handen balden zich tot vuisten en ze vloekte, de tranen liepen weer over haar wangen. Alice’s ogen gingen naar de hand van de jongen die in zijn broekzak zat. Was dat gewoon voor de lol of had hij een gevaarlijk wapen? Voor de zekerheid haalde ze in één beweging een baksteen uit de muur en gooite ze die naar de jongen toe, afwachtend wat er zou gaan gebeuren. Haar hand begon weer te bonken en ze snikte even, gevolgd door een vloek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mukuro

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   za mei 21, 2011 3:57 am

Mukuro trok zijn wenkbrauw op toen er opeens een baksteen op hem af kwam. Hij dook snel weg en keek achterom toen de baksteen tegen de meer afkaatste en in stukjes uiteen spatten. Hij dwong zichzelf niet meteen met het mes gaan gooien, maar ging gewoon weer overeind staan. "En dat was nodig omdat?" vroeg hij kalmpjes. Hij was opmerkelijk kalm, ondanks dat er net een baksteen naar zijn kop was gesmeten en hij een alles behalve vriendelijk meisje was tegen gekomen. Ze leek het ook niet bepaald makkelijk te hebben. De houding waarin ze zat leek hem nou niet bepaalt comfortabel en haar handen zaten onder het bloed. Hij vroeg zich af wat ze had gedaan, maar had nu even geen zin om ernaar te gaan vragen. Dan kreeg hij waarschijnlijk weer zo'n chagrijnig antwoord als eerst. Hij bleef een kleine twee meter van haar en de vensterbank afstaan, maar hielt alles wel goed in de gaten voor het geval dat er straks weer een baksteen op hem af kwam. "Zeg eerst maar eens hoe je heet," vroeg hij kalmpjes. Hij deed zijn zonnebril af en haakte hem vast in zijn bloes. Zijn blauwe en rode oog keken haar even recht aan, voordat ze naar de wonden op haar handen gingen. Wat had die meid toch in vredesnaam gedaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 60
Registratiedatum : 15-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Fuck you.

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   za mei 21, 2011 4:13 am


Jammer genoeg raakte de baksteen de jongen niet en bukte hij gewoon, zodat de baksteen tegen de muur achter hem in stukjes uitelkaar spatte. Haar gezicht vertrok even, maar ook van de pijn. Doodnormaal ging de jongen overeind staan en haar ogen waren op hem gefocust, bang dat hij nu een aanval uit zou voeren. Toch gebeurde er niets, bleef hij gewoon staan.
"En dat was nodig omdat?" Er verscheen een wrange grijns op haar gezicht.
“Omdat je irritant bent,” mompelde ze geïrriteerd. Het viel haar op dat hij niet weg was gerend, maar waarschijnlijk was het zo’n type dat dacht dat hij stoer was. Ze haatte zulke mensen. De jongen kwam wat dichterbij en haar ogen knepen zich tot spleetjes.
"Zeg eerst maar eens hoe je heet," zei de jongen op een bevelerige manier.
“Alice Seychelles,” zei ze kortaf. Ze pakte nog een baksteen en gooide deze de gang in, waardoor die met een keiharde knal, verderop op de grond terecht kwam, maar omdat ze geluid kon besturen klonk de knal als een zachte plof. Een paar stukjes bleven nog over de grond glijden, verder de gang in. Haar ogen gingen naar de jongen toen die zijn zonnebril af deed en die in zijn blouse haakte. De jongen had twee verschillende kleuren ogen. De een blauw en de ander rood. Haar ogen staarden naar de rode oog en ze zag hoe de blik van de jongen naar haar handen gingen.
“Kut kinderen,” gromde ze en ze probeerde haar handen voor de jongen te verbergen, door haar knieën in de bakstenen erboven te haken. Ze werd diep van binnen een beetje bang voor de jongen, kreeg langzamerhand de neiging om gewoon weg te rennen. Ze wendde haar blik af van de jongen. Hij was eng.
“Wat moet je?” gromde ze kortaf met een stem die sterk klonk, maar eigenlijk kon ze nauwelijks praten van de pijn als ze haar kracht niet gebruikte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mukuro

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   zo mei 22, 2011 2:07 am

Het antwoord dat hij kreeg op zijn vorige vraag deed hem nog een keer zijn wenkbrauw optrekken. Sinds wanneer was hij irritant? Bij zijn weten had hij helemaal niets gedaan. Oké, freaky meisje. Daar was hij inmiddels wel achter. Ze gooide nog een baksteen, maar dit keer was 'ie niet op hem gericht. Hij volgde de baksteen met zijn ogen en verwachtte een harde klap, maar in plaats daarvan was het maar zacht plofje neer. Ze kon dus het geluid manipuleren. Interessant, heel interessant. Toen hij zich weer op het meisje richtte vertelde ze dat ze Alice Seychelles heette. Hij glimlachte even en antwoorden met; "Rok-. Mukuro Rokudou," Hij wilde zich zo als gewoonlijk weer voorstellen met zijn achternaam voorop. Zoals hij het was gewend. Maar hier was het niet echt gebruikelijk. Dus hield hij zichzelf maar in. Toen Alice het had over kut kinderen vroeg hij zich af of het tegen hem was. Maar blijkbaar niet, aangezien ze hem niet eens aankeek. Ze deed een verwoede poging om haar handen te verbergen, maar het lukte niet zo goed. Hij kwam maar niet dichterbij, voor het geval er weer een steen tegen zijn kop aan werd gesmeten. Dan zou hij 'm niet zo snel kunnen ontwijken. "Ik moet niets," antwoorden hij kalm op haar vraag. "Ik wil alleen weten wie je dat heeft aangedaan," hij knikte naar de handen van Alice.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 60
Registratiedatum : 15-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Fuck you.

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   zo mei 22, 2011 3:00 am


Ze zag hoe de jongen de baksteen had gevolgd met zijn ogen en grinnikte even op een duistere toon. Dus zo kon ze de jongen afleidden. Ze wou weggaan, hier heel ver vandaan. Ze ging wat achteruit zitten en drukte haar rug tegen het koude raam aan. Waarom bleef de jongen? Waarom ging hij niet weg, liet hij haar met rust? Ze kende hem nog maar net, maar haatte hem en was bang voor hem, beide tegelijkertijd. Vooral met zijn tweekleurige ogen, dat was zeker.
"Rok-. Mukuro Rokudou," had hij gezegt, al had ze hem nog helemaal niet gevraagd om zijn naam. Eigenlijk interesseerde haar dat ook helemaal niet. Opeens begon ze zich vermoeid te raken, haar ogen zakten een heel klein beetje dicht. Nee, niet nu! Niet nu die vreemde jongen er bij was! Ze trilde lichtjes en ze moest steun aan de muur houden, anders viel ze zo om. Ze was kapot, letterlijk en figuurlijk. Al die inspanningen hadden haar energie gekost, waarvan ze eigenlijk nog maar heel weinig had.
"Ik moet niets," zei de jongen. "Ik wil alleen weten wie je dat heeft aangedaan." De jongen knikte naar beneden en haar blik ging de richting op waar de jongen naar toe had geknikt. Versuft staarde ze naar haar handen.
“Stomme kutkinderen maakten me boos dus vernielde ik een stapelbed en maakte ik een raam kapot, waarbij ik mijn knokkels heb verwond. Maar ja, het gaat wel weer, al ben ik de laatste paar dagen wel heel vaak boos geworden en kost dat nogal veel energie.” Ze wierp een boze blik op de jongen. “Nu heb je je antwoord,” gromde ze en ze veegde de tranen van haar gezicht af, alleen begon te jammeren toen er allemaal bloed op haar gezicht kwam. “Vies! Vies! Vies!” gilde ze angstig. Ze had nooit van bloed gehouden, ze vond het maar vies, vooral als het op haar gezicht kwam. Ze raakte in paniek en balde haar vuisten nog meer, waardoor ze weer begon te huilen van de pijn, maar nu de moeite niet nam om het in te huilen.
“Ga toch weg,” zei ze moeizaam met een raspende stem, aangezien ze nu haar kracht niet meer gebruikte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mukuro

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   za mei 28, 2011 6:53 am

Mukuro's interesse in het meisje begon weg te zakken. Ze katten hem toch alleen maar af, waarom zou hij hier dan blijven? Dat was zo ontzettend... nutteloos. Hij rolde ongezien met zijn ogen en deed zijn handen weer in z'n zakken, terwijl hij nonchalant tegen de muur aan ging leunen. Even had hij zin om te kijken of iemand een sigaret had. Ondanks dat hij al aardig wat jaren gestopt was, had hij er nu toch echt even behoefte aan. Maar goed, hij had geen zin om het aan háár te vragen, dan katten ze hem waarschijnlijk weer af. En daar ha 'ie nou niet echt veel zin in.
Met een zucht zetten hij zichzelf overeind en met een verveelde blik in zijn ogen keek hij het meisje aan toen ze weer begon te praten. Ze vertelde wie haar die wonden hadden aangedaan. Zijzelf dus, met een vrij logisch verklaring erbij. Dat klonk inderdaad best logisch. hij trok een wenkbrauw op, waarom zouden kinderen dat eigenlijk doen? ZO erg zag ze er toch niet uit. Hij schudde zijn hoofd, hij hoefde zich hier niet mee te bemoeien. Dit waren haar zaken, niet de zijne.
Hij zetten zichzelf recht, ging met zijn hand door zijn zwarte haar heen en zijn ogen staarde haar voor een paar seconden aan. Hij hoorde haar woorden wel, maar echt veel zin om te antwoorden had 'ie niet. Waarom zou hij? Ze katten hem alleen maar af, dan voelde je je nou niet echt gevleid om te antwoorden, right? Hij rolde nogmaals on op merkbaar met zijn ogen. "Why should I?" gromde hij haar met opeengeklemde kaken toe. "Wat maakt het jou uit of ik hier blijf of weg ga? Ik doe je toch niets, of wel soms?" Zijn ogen staarde haar bijna woedend aan. Hij begon zijn geduld te verliezen en voelde het mes in zijn zak tegen zijn been prikken. Nog één verkeerde opmerking en dat mes stond in haar keel...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 60
Registratiedatum : 15-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Fuck you.

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   za mei 28, 2011 7:12 am


Ze staarde hem boos aan toen hij met zijn ogen rolde, alsof het bloed op haar gezicht niks was. Hoe durfde hij?! Het bloed op haar gezicht verpestte haar hele uiterlijk, dus dan was het logisch dat ze zich er om zorgen maakte. Ze was ook nog bang voor bloed, waardoor het nog erger was. En die jongen stond er maar bij alsof het helemaal niks was!
"Why should I?" gromde de jongen.
“Daarom!” schreeuwde ze boos, weer haar kracht gebruikend om haar stem te versterken en helderder te laten klinken, maar ze klonk niet echt overtuigend. Hij was eng, doodeng, en ze was bang voor hem. Zijn uiterlijk, zijn houding, de toon waarop hij praatte. Ze deed hem denken aan zo’n steegjesmoordenaar in een oude film, die altijd kwam op het moment dat je niet verwachtte en bezeten leken te zijn. Ook doodde hij altijd van die mooie meisjes, of verkrachtte hij ze gewoon. Alsof het een normale activiteit was om de verveling te doden. Wat een dom excuus.
"Wat maakt het jou uit of ik hier blijf of weg ga? Ik doe je toch niets, of wel soms?" Natuurlijk maakte het haar wat uit! Ze was doodsbang, verdomme! Dan was het toch logisch dat ze hem zo ver mogelijk weg wou?
“Je maakt me bang, klootzak!” riep ze boos. “Dus ga toch met die grote bek van je weg!” Opnieuw haalde ze een steen uit de muur en gooide ze die boos op de jongen af, met een hoge snelheid. Hopelijk raakte de steen de jongen en werd zijn hoofd geplet door de kracht van de steen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mukuro

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   zo jun 12, 2011 6:23 am

En ja hoor, ze katten hem weer af. Het lemmet van het mes in zijn zak begon te branden. Hij moest zichzelf hard tegenhouden om het mes niet direct in haar nek te planten. Een zachte, bijna dierlijke, grom kwam over zijn lippen heen. Hij wilde zich net omdraaien en weg lopen toen ze nog iets tegen hem zei. Hij maakte haar bang!? Waarmee? Hij had toch nog niets gedaan, of wel soms? Zo meteen zou ze echt bang van hem worden, zodra er een mes langs d'r haar schoot. Hij draaide zich een kwart slag om toen hij het suizende geluid van een krachtig voorwerp achter zich hoorde. Hij dook weg, maar niet diep genoeg. De steen raakte zijn achterhoofd en liet daar een aardige schaafplek achter. De steen zelf schoot verder en knalde tegen de muur aan. Oké, dit was de druppel! Mukuro draaide zich met een ruk om, greep het mes uit zijn zak en smeet het in alle macht richting Alice. Hij hoopte ergens dat het doel raakte, maar liet 'm een millimeter, onopmerkelijk, afbuigen.

[Korter dan dit gaat geloof ik niet? xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice

avatar

Aantal berichten : 60
Registratiedatum : 15-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Fuck you.

BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   zo jun 12, 2011 7:41 am


Er verscheen een grijns op haar gezicht toen Alice zag dat de steen de jongen maar deels aanraakte. Achja, deels was ook goed. Toch vertrok haar gezicht toen de jongen zich al snel omdraaide. Een mes verscheen uit zijn zag en schoot recht op haar af. De woede veranderde in angst en ze kromp ineen toen het mes net haar schouder nog doorboorde, en de muur achter haar. Een paar centimeter ernaast en het ding had haar net niks aangeraakt. Haar handen vlogen naar het mes, probeerden het weg te trekken, maar toen ze haar handen aanspanden deden ze zeer. Ze begon te huilen, niet alleen door de pijn die aan de ene kant wel te verdragen was, maar ook omdat ze nu vast aan de muur zat en ze bang was dat de jongen haar nog meer pijn zou gaan doen. Straks dan werd ze mishandelt, net zoals vroeger. Haar ouders hadden nooit van haar gehouden, haar alleen maar behandelt als vuil. Alice snikte zachtjes en staarde de jongen bang aan. Ze trilde, waardoor de wond geïrriteerder werd.
“Haal het uit me, alsjeblieft! Verdomme!” riep ze. Die vloek was omdat ze weer een poging had gedaan om het mes uit haar te trekken, maar ze zichzelf juist meer pijn begon te doen. Eerst haatte ze de jongen, toen werd ze bang voor hem en nu wou ze dat hij haar ging helpen. Ach, uiteindelijk zou het toch wel bij de eerste twee blijven. Ze mocht hem gewoon niet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Red like bloody roses   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Red like bloody roses
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: De Gangen-
Ga naar: