PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 For your entertainment. ¤

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 8:48 am

De jongen met de donkergroene haren stond op de Court Yard. Hier moest hij de rest van zijn onvolwassenheid doorbrengen. Op zijn achttiende zou hij hier weg kunnen. Godzijdank. Hij was namelijk niet van plan om hier nog veel langer door te brengen. Geld had hij al; hij had zijn ouders fortuin geërfd. Helaas had hij geen andere familie om bij in te trekken dus zat hij nu hier. Ze hadden hem uitgenodigd in verband met zijn Abilities. Hier werden kinderen zonder ouders heen gehaald, zodat ze met zijn allen konden leven.
Sukkels.
Wie had hier nou interesse in? Natuurlijk; hij had verschillende Abilities. Hij kon het verstand beïnvloeden, kon het AIM veld beïnvloeden en zelfs hypnotiseren lukte hem. Het was altijd leuk als anderen vertelden wat hun kracht was en het lieten zien, zodat hij vervolgens precies hetzelfde kon doen. Dan raakten ze van slag en was het zijn beurt om uit te leggen wat hij kon. Meestal beëindigde hij een gevecht door hen te hypnotiseren en ze wijs te maken dat ze Wc-papier waren, of ze gefascineerd laten worden door een grassprietje zodat ze huilend op de grond gingen liggen omdat het grassprietje zo geweldig was. Op de manier zoals hij het gebruikte.. Was hypnotiseren dus heel, heel interessant.

Maar, het enige waar hij naar uitkeek in deze hel was wat hij altijd deed; de honderden korte relaties. Het manipuleren van mensen. Ze geloofden dat hij onschuldig was. Zijn onschuldige glimlachje en zijn gouden ogen hielpen daarin. Helaas voor hen was hij veel sterker dan hij leek. Hij was niet zo lang; maar één meter zeventig. Maar daar nam hij genoegen mee. Dat deed zijn onschuldige look goed, dus hij kon er mee leven.
Bij het voelen van een andere ESPer keek hij om. Zijn blik viel op een meisje, die dichterbij kwam. Hij grinnikte even, benieuwd wie ze was en wat ze kon. Met kalme passen liep hij op haar af. “Hallo,” zei hij vriendelijk glimlachend. “Cathan is de naam,” stelde hij zich voor. “Sorry, ik ben net nieuw hier en voel me een beetje eenzaam,” zei hij toen. Hij had een glimlach op zijn gezicht staan zoals een klein jongetje altijd deed. Onschuldig, alsof hij vrienden wilde maken. In werkelijkheid had hij hele andere plannen met dit meisje.

Alleen met toestemming!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 8:56 am

Eve was de trappen af gelopen helemaal naar beneden in Degree. Beneden in de gang bleef ze stilstaan. Als ze naar rechts keek kon ze de deur van de kantine zien. Als ze de andere kant op keek kwam ze bij de uitgang. Ze legde haar vinger tegen haar kin en begon na te denken terwijl ze aan haar haar aan het frutten was. Ze vroeg zich af wat Dylan nu aan het doe was. Hij had net nog gezegd dat ie zich moest gaan verontschuldigen, dus dan was hij waarschijnlijk dat wel aan het doen. Bij de gedachte zuchtte ze even, want ze had nu dus geen zak te doen. Even rekte ze zich uit en koos ze maar de weg het dichtst bij haar en dat was dus de uitgang. Met kleine stapjes liep ze Degree uit en een paar meter verderop was de Court Yard. Ze had toch niet veel beters te doen dus ging ze daar maar heen. Ze kon daar wat gaan zitten in het gras of in een boom. Even rust kon ze ook wel gebruiken. Uiteindelijk kwam ze dan op het pad terecht wat door de Court Yard leidde. Ze keek naar sommige kinderen die langs rende. Toen ze verder de Court Yard in kwam was er bijna niemand meer te bekennen. Ze liep rustig verder met haar ogen gesloten. Ze hoorde voetstappen dichterbij komen en opende dus automatisch haar ogen. Voor zich zag ze een jongen, een stukje groter dan zij was, met een aardige glimlach op z'n gezicht. Ze keek nieuwsgierig naar de jongen toen hij haar begroette, glimlachte ze lief terug. "aangenaam, Eve is mijn naam" zei ze nog steeds met een glimlach. "ben je eenzaam??" ze moest even grinniken "ik heb niks te doen dus" zei ze met een glimlach terwijl ze naar de jongen bleef kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 9:07 am

Het blonde meisje stelde zich voor als Eve. Voordat hij hierheen was gelopen had hij een snelle blik over haar heen laten glijden en ze was mooi. Dat zeker. Ze had lang blond haar, rode ogen en haar vormen waren alles behalve verkeerd. Hij hoopte dus ergens zeker dat het hem zou lukken. Als ze een vriendje had, zou het pech zijn. Niet voor hem, maar voor het vriendje. Hij kon namelijk zo de herinnering van het meisje verwijderen, zodat ze zich de jongen niet zou herinneren. Als zij en de jongen dan toch bij elkaar zouden komen, had de relatie kans van slagen. Anders was het toch maar een korte relatie, of een falende. Hij glimlachte even. Hij wilde geen relatie. Een relatie van een week? Oké. Maar daarna werd het meisje saai. Hij had geen bindingsangst; hij kon gewoon niet goed bij één meisje blijven. Hij geloofde namelijk niet in de ware. De ware bestond niet. Jammer dat sommigen daar pas bij hun dood achterkwamen.
Het blonde meisje vroeg hem of hij eenzaam was. Hij bleef glimlachen, maar diep van binnen vond hij het best dom. Dat had hij toch gezegd? Geen reden om het te herhalen. Ze zei dat ze niets te doen had, dus.. Hij glimlachte. “Bedankt,” zei hij liefjes. “Als iedereen hier zo vriendelijk is, denk ik dat ik het hier nog best ga overleven,” zei hij toen, hiermee haar vriendelijkheid complimenterend, wist hij. Wat dingen zoals dit betrof, was hij slim. Hij kon het verstand manipuleren, dus wist precies hoe mensen dachten. Dit maakte het voor hem makkelijk om te krijgen wat hij wilde. En, deed hij iets verkeerd? Dan wiste hij de herinnering. Zo was zijn leven makkelijker dan dat van de meesten en had hij snel vrienden. Of, zo leek het. In werkelijkheid dachten ze alleen dat ze vrienden waren en gebruikte hij ze alleen om populair te lijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 9:17 am

Haar blik ging even over de jongen heen, maar daarna keek ze weer gewoon naar de jongen zijn gezicht. Ze geeuwde even een keer en moest even denken aan een paar minuten geleden en aan wat er vannacht was gebeurd. Haar ogen werden even groot en ze kneep haar ogen weer even dicht. Waarna ze ze weer opende en naar Cathan keek. Toen zij zijn vraag had herhaald en vervolgens zei dat ze zelf niks te doen had, kon de jongen voor haar, oftewel Cathan, alleen maar glimlachen. Naja daarna kwamen snel zijn woorden. Hij bedankte haar, waarschijnlijk omdat ze het woord aangenaam had gezegd? Vervolgens zei hij dat als iedereen zo aardig was op Degree dat hij het wel zou overleven. Ze grinnikte even om zijn opmerking. "ik denk dat je het sowieso wel overleefd, maak je maar geen zorgen... ik zit hier al heel lang namelijk" en ze keek hem nog even aan waarna ze op zij keek toen er opeens een kindje langs rende met een andere kindje er achteraan. Ze zag hoe de 2 kinderen vervolgens achter de struiken verdwenen. Het was eigenlijk hardstikke mooi weer, maar er waren hier weinig mensen te bekennen op een of andere manier. Haar blik ging weer naar Cathan, waarna ze zichzelf draaide en naar een van de bomen toe liep. Ze ging met haar rug tegen de boom aan en liet zich vervolgens zakken. Ze hield haar benen gesloten en opgetrokken, want ze had natuurlijk een rokje aan. Ze keek naar Cathan "sorry ben nogal moe, moest ff gaan zitten" zei ze met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 9:28 am

Het blonde meisje - wie zichzelf even geleden voorgesteld had als Eve - zei hem dat hij het hier sowieso wel zou overleven, dat hij zich geen zorgen moest maken. Hij knikte. “Ik zal het hopen,” zei hij liefjes. Je moest eens weten.. dacht hij droogjes, maar aan zijn uiterlijk was niets te zien, behalve dat onschuldige glimlachje. Ze had ook gezegd dat ze hier al heel lang zat en hij fronste. Althans; hij zorgde ervoor dat hij fronste, om medelevend over te komen. In werkelijkheid, als hij niet zou acteren, zou hij haar de hele tijd emotieloos aan hebben gekeken en uiteindelijk gevraagd of ze zin had om iets leuks te doen. En hij zag maar een paar dingen als leuk.
Ze ging zitten en hij keek haar van bovenaf aan. Ze zei dat ze moe was en even moest gaan zitten en hij liet zich ook zakken, zodat hij tegenover haar zat. “Hoezo?” vroeg hij onschuldig. “Heb je een wilde nacht gehad?” vroeg hij toen en hij grinnikte, alsof dat niet zou kunnen. Hij keek haar even bestuderend aan. “Want een meisje zoals jij heeft hier vast al honderden vriendjes gehad,” concludeerde hij, doelend op de schoonheid die dit blonde meisje bezat.
Vleien en tegelijkertijd aan zijn antwoorden komen, over waarom ze moe was en of ze een vriendje had. Zo simpel ging hij altijd te werk. Niemand die iets zocht achter zijn vriendelijkheid; hij zag er gewoon onschuldig uit. Tot ze wisten wie hij echt was. Dat was altijd juist iets wat hen verbaasde. Hij deed zijn petje af en legde het op zijn schoot, waarna hij haar vanonder zijn wimpers aankeek, alsof hij haar niet recht aan durfde te kijken. Verlegenheid hielp altijd nog meer. Hij wist het maar al te goed en acteren was dus ook iets wat hij aardig goed kon. Mislukte het, had hij altijd zijn Abilities nog. Maar, hij rekende er niet op dat het zou mislukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 9:35 am

Voordat ze was gaan zitten zei hij dat hij het maar hoopte. Hierop had ze alleen maar kunnen glimlachen. Je moest het wel heel bont maken om hier niet te overleven. Zelfs al had je geen vrienden zou je die nog kunnen maken, zeker omdat de meisjes bij elkaar sliepen en de jongens bij elkaar. Ze legde haar hand tegen haar mond en gaapte even. De frons had ze niet opgemerkt toen ze zei dat ze hier al lang zat. Ze had hier liever toch gezeten dan waar ze eerst was dus ja. Ze keek omhoog naar Cathan, maar hij ging al snel zitten en zat dus tegenover haar. Ze keek hem aan en hoorde vervolgens zijn vraag. Eigenlijk zou ze daar ja op moeten antwoorden. Ze probeerde te onderdrukken om grote ogen op te zetten en dit lukte ook. Ze kon op een of andere manier toch een rustig gezicht houden. Vervolgens ging hij verder dat ze vast al honderden vriendjes heeft gehad en hij doelde op haar schoonheid blijkbaar. Ook typisch wat Dylan toen gedaan had. Ze glimlachte even flauw "nee, ik ben gewoon laat op gebleven, daarom ben ik zo moe" loog ze. Ze ging hem niet aan z'n neus hangen dat ze het voor de eerste keer gedaan had met een jongen die ook nog is haar eerste vriendje was. "nou dat honderden vriendjes valt wel mee...." zei ze droog. "ik heb er nog steeds maar een" zei ze met een glimlach en ze keek even de andere kant op. Waarom moest die jongen nou weer precies dit soort vragen stellen? Ze keek hem echter weer snel aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 9:45 am

Het blonde meisje zei dat ze gewoon laat opgebleven was en hij onderdrukte een snuif, maar bleef gewoon glimlachen. Natuurlijk, dat had hij zelf ook wel door. Waarom was ze lang opgebleven? Dat was wat hij wilde weten. Ergens voelde hij de behoefte om haar te manipuleren en het haar te laten zeggen, maar hij hield zich in. Dat zou zijn status schaden en hij moest bekend blijven als dat lieve onschuldige jongetje die hij niet was. Maar, dat wisten zij niet.
Sukkels.
Ze zei dat die honderden vriendjes wel mee vielen; dat ze er nog steeds meer één had. Nog steeds. Hij glimlachte liefjes. “Die jongen heeft het dan vast en zeker heel goed getroffen,” glimlachte hij liefjes. Hij had haar net meer nodig nu ze een vriendje had. Of hij moest de herinnering aan dit vriendje verwijderen, maar het was haar eerste, dus dat vond hij zielig.
Hij liet zich in het gras vallen en keek - met zijn armen achter zijn hoofd gevouwen - naar de blauwe lucht. “Het is een mooie dag, vind je niet?” vroeg hij. Hij fronste even. “Het is vreemd.. Dat ik hier nu zit zonder mijn ouders en broer,” zei hij toen, licht glimlachend. “Maar ik weet dat iedereen hier zonder ouders zit, wat wel weer fijn is. Niemand die er naar vraagt. En de mensen die het wel doen, zullen het ook echt begrijpen,” zei hij kalm. Alsof hij er mee in zat om hier te zitten, maar zichzelf tegen wilde spreken, zichzelf wijs wilde maken dat het hier wel goed was. In werkelijkheid boeide het hem niets.
Hij had van tevoren geweten dat zijn pa dronken was, dat er een ongeluk zou komen. So what? Hij zou het toch wel overleven. Dat de rest nou dood ging.. Dan had dat dikke rotwijf van een moeder zelf moeten rijden. Maar nee, die was te lui. En zijn broer..? Daar gaf hij ook niet om.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 10:08 am

Toen ze had gezegd dat ze gewoon laat op was gebleven had hij alleen maar geglimlachd. Dit was blijkbaar niet zo'n jongen die had verwacht de ze het gedaan had of zoiets. Of hij hield het voor en ging het niet vragen. Maar zo zag hij er dus totaal niet uit. Te veel gedachtes gingen door haar hoofd heen. Ze geeuwde weer een keer met haar hand voor haar mond. Haar blik ging even op zij. Ze keek naar het gras en begon wat grassprietjes los te trekken. Ze vroeg zich af of Dylan het al had bijgelegd had met die gene. Ze wist trouwens niet eens met wie hij het bij moest leggen. Ze sloot voor even haar ogen en zuchtte. Haar blik ging weer naar Cathan toen hij zei dat hij het waarschijnlijk goed had getroffen. Eve glimlachtte lichtjes en een kleine blos verscheen op haar gezicht, omdat ze aan Dylan moest denken. "ja misschien wel ja" zei ze met een kalme stem. Ze keek hoe hij achterover in het gras ging liggen, met zijn handen achter z'n hoofd en zei dat het een mooie dag was. Haar rode ogen gingen naar de lucht. Ze bleef naar de voorbij drijvende wolken kijken en de blauwe lucht. Ze luisterde rustig naar Cathan's woorden terwijl ze naar boven bleef kijken. Hij zei dat hij het raar vond zonder zijn ouders en broer, maar hij vond het ook wel weer fijn, want niemand hier had ouders en als ze er naar vroegen begrepen ze je. Ze zuchtte even diep. Eve had geen ouders, ookal leefde haar ouders wel nog, ze beschouwde haar ouders niet meer als haar ouders. "ik heb nooit ouders gehad, het zijn mensen die me gemaakt hebben, meer niet..." zei ze droog. En ze liet haar blik weer op Cathan vallen waarna ze de gedachte wegduwde. Langzaam liet ze zich op zij vallen, zodat ze nu op haar zij lag. Op deze manier begon ze grassprietjes te plukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   za mei 21, 2011 11:53 pm

Zijn petje lag op zijn borstkas, waardoor zijn groene haren nu beter zichtbaar waren dan anders. Zijn gouden ogen waren gericht op de lucht en hij glimlachte lichtjes. Het meisje vertelde hem dat ze nooit ouders had gehad. Dat het niet meer was dan dat ze haar gemaakt hadden. Hij glimlachte lichtjes. Hij kon haar misschien op dit moment niet echt meer gebruiken, maar misschien kon hij haar ooit gebruiken. Misschien om dichterbij haar vriendinnen te komen, of iets in die zin. Ach.. Hij moest gewoon zorgen dat ze er niet achter zou komen hoe hij eigenlijk was. Zolang zij bleef denken dat hij een lief, onschuldig jochie was die gewoon vrienden nodig had, zat hij goed. Als hij haar niet kon gebruiken voor haarzelf of haar vriendinnen, was het enkel en alleen zodat het zijn reputatie ten goede zou beïnvloeden. Hij ging even met zijn hand door zijn haar.
“Sommige mensen krijgen gewoon niet wat ze verdienen,” sprak hij liefjes. “Maar.. Ik denk dat het niet eens zo heel erg is om hier te zijn. Het verleden is niet meer te veranderen, dus we moeten verder. Misschien dat we het hier wel veel beter krijgen. En anders.. Over zo’n twee jaar mag ik toch weg,” zei hij glimlachend. Het laatste zei hij zo zacht dat ze het waarschijnlijk niet zou horen. Het laatste kwam namelijk net wat anders over; alsof hij er toch weinig zin in had. Dat was dan ook de waarheid, maar hij voelde niet de behoefte om die met haar te delen. Dat zou zijn reputatie ten slechte beïnvloeden en daar wachtte hij niet echt op. Misschien dat hij - als ze er rare dingen over ging denken - de herinnering moest wissen. Of.. Was dat nutteloos? Waarschijnlijk wel, aangezien iedereen wel een beetje ertegenop keek om ergens te gaan wonen waar ze niemand keek. Zelfs een heel sociaal, lief jongetje. Hij snoof even droogjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 4:12 am

Haar blik ging even naar Cathan. Ze kon zijn gezicht niet zien omdat de pet, een of andere politiepet, vond zij, op zijn borstkas gelegd. Ze keek naar de pet die steeds op een neer omhoog ging aangezien hij natuurlijk wel heel de tijd ademde. Ze moest echt stoppen met staren naar verslavende dingen. Net zoals die ketting die aan Dylan's gezicht hing. Ze geeuwde een keer en begon nog wat aan de grassprietjes te plukken. Opeens hoorde ze Cathan's stem en zei hij dat sommige mensen gewoon niet krijgen wat ze verdienen. Dat was bij iedereen eigenlijk wel zo. Voor dat ze hierop zou antwoorden zou ze wachten tot hij klaar was en uitgepraat was. Hij vertelde dat het misschien wel beter was dat we hier waren en dat het verleden het verleden is, nogal logisch, en dat het hier wel veel beter zou zijn. Dat was het voor Eve sowieso al. Hier werd er niet met haar geëxperimenteerd en kreeg ze ook geen naalden in d'r geprikt. Hij zei ook nog iets van dat hij over 2 jaar hier eindelijk dan weg mocht. Daar zou ze ook wel blij om zijn, maar de vraag was dan of ze veilig zou zijn, aangezien ze een hele zoekactie hadden gehouden om haar terug te kregen, dat verrekte lab in. Het idee alleen al aan het woord naald maakte haar misselijk. Eve verveelde zich nogal en moest weer gapen. Ze stond langzaam op en keek omhoog. Ze strekte haar armen en sprong omhoog. Hierdoor kon ze de dichtsbijzijnde tak vast pakken. Na een paar keer zwaaien kreeg ze zichzelf erop zonder moeite en ging ze maar gewoon zitten. Het uitzicht was hier beter, beneden was alleen maar gras.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 4:23 am

Het blonde meisje zei niets, maar ging aan een tak hangen. Hij hief een wenkbrauw op, terwijl hij zijn ogen sloot toen hij zand in zijn gezicht kreeg. Hij snoof eventjes en blies wat zand van zijn lippen. Dom kind. Zo boven hem gaan zwaaien. Hij zat er niet op te wachten om zand te happen. Kon ze dit niet ergens anders doen? Uiteindelijk landde ze bovenop de tak en kreeg hij nog wat zand en gras in zijn gezicht. Ergens voelde hij de neiging om haar uit te schelden, maar hij hield zich in. Hij ging recht zitten en veegde het zand uit zijn gezicht. Uiteindelijk zette hij zijn pet op en ging hij recht staan en keek hij naar zijn handen. “Laat eens zien wat je kan,” glimlachte hij en hij sloot zijn ogen. Toen hij ze opende, waren ze rood. Altijd als hij zijn krachten gebruikte, kleurden zijn ogen rood. Of, meestal. Hij kon het tegenhouden, maar het maakte hem weinig uit op het moment.
Plots veranderde zijn arm in een mes. “Waaa?” riep hij luid, duidelijk geschrokken. Was dit haar kracht? Armen verplaatsen door messen. Hij begon nijdig met zijn arm te zwaaien, waardoor het mes alle kanten op ging. Gelukkig was er niemand in de buurt. “Geef mijn arm terug! Haal dat mes weg! Nu!” riep hij luid, terwijl hij zijn ogen had dichtgeknepen en met zijn arm heen en weer zwaaide.
Uiteindelijk lukte het hem en veranderde zijn arm weer terug. Hij zakte door zijn knieën en hijgde lichtjes. “Waarschuw me volgende keer even,” snoof hij droogjes. Hij probeerde lief te blijven, terwijl hij in werkelijkheid het liefste die tak doorsneed. Jammer dat hij daar niet aan had gedacht toen zijn arm weg was. Nu wilde hij hem voor geen goud meer kwijt, dus liet hij het maar zo. Hij opende zijn ogen weer, die nu hun gebruikelijke gouden kleur terug hadden. “Ik kan dus Abilities kopiëren, maar ik verwachtte niet ineens armloos te zijn..” mompelde hij geschrokken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 4:34 am

Eve zelf had totaal niet gemerkt dat ze zand en grassprietjes in zijn gezicht smeet, omdat ze aan het zwaaien was en vervolgens op de tak terecht kwam. Haar blik ging naar beneden en zag hoe Cathan zijn ogen had gesloten en vervolgens, blijkbaar, zand van zijn gezicht afveegde. "sorry..." mompelde ze kalm naar hem toe. Daarna zette hij zijn pet op en stond hij vervolgens op. Ze keek hem nieuwsgierig aan. Ze vroeg zich af wat hij ging doen. Opeens zei hij iets van, laat is zien wat je kan. Ze trok verbaasd haar wenkbrauw op. Had hij het nou tegen mij? Blijkbaar had hij ook nog is zijn ogen gesloten. Toen hij zijn ogen opende waren ze rood. Waarom zijn iedereen's ogen hier rood? Dacht ze terwijl ze bijna van verbazing van de tak af flikkerde. Haar ogen werden groot toen ze zijn arm zag veranderen in een mens, net zoals zij kon, tenminste al haar lichaamsdelen, heel d'r lichaam eigenlijk, ze vroeg zich af of ze iemand had gevonden met dezelfde kracht. Echter was Cathan nogal verrast toen zijn arm erin veranderde. Toen hij spastisch begon te zwaaien met dat ding en vervolgens zei dat iemand het weg moest halen, kon ze haar lach dus echt niet in houden. Van het lachen viel ze weer bijna van de tak af. Uiteindelijk sprong ze maar van de tak af. Hij sprak dat ze hem volgende keer moest waarschuwen en daarna zei hij dat hij abilities kon kopiëren. Ze moest even grinniken "ik dacht ff dat ik iemand had gevonden die hetzelfde kon als mij, tot dat je spastisch begon te doen" zei ze nog steeds half grinnikend. "interessant, hmm.. ik kan dus heel m'n lichaam gebruiken om te veranderen in wapens" zei ze met een glimlach. Haar voet veranderde opeens in een grote goeiendag, tenminste de bal die aan een goeiendag zat. Hierdoor was haar ene knie dus wat verbogen. "vraag me niet hoe ik dit kan... door dit heb ik ook een rot leven gehad" zei ze droog terwijl ze naar haar eigen voet keek, naja het was nu een goeiendag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 6:23 am

Eve zei hem dat ze even had gedacht dat iemand hetzelfde kon als zij, tot hij spastisch was begonnen te doen. Hij keek haar even met een geïrriteerd hoofd aan. “Vind je het gek.. Ineens was ik armloos..” zei hij gechoqueerd en hij snoof eventjes. “Dat maak ik ook niet vaak mee,” zei hij toen zacht grinnikend. Want, hij moest zijn act weer voort zetten, al kreeg hij het gevoel dat hij niet lang meer in haar buurt wilde zijn. Ze irriteerde hem. Hij haalde even wat zand uit zijn haar door er een keer met zijn hand doorheen te gaan.
Ze zei dat ze haar hele lichaam kon laten veranderen in wapens. Ze veranderde haar voet in een goedendag alsof ze indruk wilde maken. Hij glimlachte lichtjes. Hij moest zijn act volhouden, al kreeg hij er steeds minder zin in. Maar, hij moest nog even volhouden. Hij zou weleens laten zien wat hij kon, zonder al te opscheppend over te komen. Misschien dat ze dan haar waffel zou houden. Ze zei dat hij haar niet moest vragen hoe ze het kon en zei dat ze een rotleven erdoor had gehad.
“Ik heb geleerd dat mensen zoals wij; met krachten.. ESPers heten,” zei hij kalm. “Wij zijn in staat om iets te doen wat de normale mens niet kan. Wij creëren onze eigen werkelijkheid, waardoor we krachten zoals deze krijgen,” glimlachte hij toen liefjes. “Helaas kunnen we niet zelf kiezen wat we worden. Ik heb het denk ik goed getroffen met mijn krachten,” zei hij toen en er viel een korte stilte. “Ik kan hypnotiseren. Simpel. Ook kan ik de geest - of het verstand - manipuleren en besturen. Ik kan hiermee herinneringen creëren en verwijderen,” zei hij toen. “Let wel op dat iets vergeten en een verwijderde herinnering niet op hetzelfde neerkomt. Een verwijderde herinnering is op geen enkele manier terug te halen,” sprak hij kalm. “Tot slot heb ik een zogenaamde Ability Tracker, of AIM stalker. Het is maar hoe je het noemen wilt. Hiermee kan ik andere ESPers aanvoelen. Een ESPer creëert namelijk - zonder het te weten - een dunne laag van AIM om zich heen. Ik zal de details daarvan besparen omdat het gewoon ingewikkeld is. Maar, die kan ik dus aanvoelen. Ik kan ook Abilities kopiëren, maar dat had je al door. Tot slot kan ik AIM velden manipuleren en er zo voor zorgen dat je krachten onhandelbaar worden,” zei hij glimlachend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 6:56 am

Ze trok een wenkbrauw op toen hij haar opeens aankeek met een geïrriteerde blik. Ze rolde even met haar ogen, ongezien. Hij zei of ze het gek vond, hij was ineens armloos geweest. Eve was het gewend dus ze kon niet echt begrijpen wat er nou erg aan was. Misschien had hij dan niet die kracht van hem moeten gebruiken. Het was immers zijn eigen schuld. Vervolgens grinnikte hij weer en zei hij dat hij dat ook niet vaak mee maakte. Ze wist nou niet precies wat ze van hem moest denken. Het leek nou net alsof ie acteerde dat hij aardig was. Ze snoof even en zette zelf een glimlach op. "dat snap ik, maar ja natuurlijk is niet iedereen hetzelfde". Toen ze haar voet had veranderd in een goeiendag, wat totaal niet opscheppend was bedoeld, begon hij erover dat hij geleerd had dat mensen die kracht hadden, ESPers werden genoemd. Ze trok haar wenkbrauw op. Van dat woord had ze nog nooit gehoord. Ze keek al snel weer normaal. Hij begon een heel verhaal op te hangen wat hij kon. Het verbaasde haar wel wat hij allemaal kon. Hij kon hypnotiseren, hij kon iemands gedachte manipuleren en hij kon zelfs herinneringen verdwijnen. Ze bleef hem even geïnteresseerd aan kijken. Het was zeker weten een heel verhaal geweest. Ze keek heel even op zij, naar het gras. "interessant, ik kan alleen maar gebruikt worden als wapen" zei ze zuchtend. "maar jij kan veel meer" zei ze vervolgens met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 7:31 am

Ze zei hem dat het interessant was en zij alleen maar als wapen gebruikt kon worden, terwijl hij veel meer kon. Hij onderdrukte de neiging om instemmend te knikken. In plaats daarvan glimlachte hij liefjes. “Dat is de enige reden dat ik nu nog leef, dus ik ben er behoorlijk blij mee,” glimlachte hij. Hij vertelde niets over het ongeluk. Dan zou hij teveel emoties moeten faken die hij nooit gevoeld had. Dat ging hem te ver. Vandaar dat hij altijd zweeg over het ongeluk, al was het niets wat hem echt raakte. Geglimlacht had hij wel eens, maar echt geluk gevoeld had hij nooit. Hij was een type die een hard verleden had, nooit echt gelukkig was geweest. En, je moest geluk kennen wilde je verdriet leren kennen. You can‘t feel happiness without pain, but you can‘t feel pain without happiness either, was iets wat hij geleerd had en hij wist dat het waar was. Hij was het levende bewijs. Vandaar dat hij enkel deed alsof. Enkel deed wat hij had gezien. Glimlachen, fronsen, verdrietig kijken.. Het lukte hem, zolang de emoties niet te sterk werden. Dan ging het hem te ver en wist hij niet meer wat hij moest doen. Meestal glimlachte hij dan enkel en stopte hij zijn verhaal, alsof hij haperde. Maar daar was hij mee gestopt. Hij voelde geen emoties. Of, hij herkende ze niet wanneer hij ze voelde. Niemand die hem had geleerd wat goed was, wat fout was. Niemand die hem wat had laten voelen. En nu was hij wie hij was. En wie daar een probleem mee had mocht zich voor zijn part vergelijken met wc-papier, of iets in die zin.
“Ik ben weg hier,” zei hij. Hij moest moeite doen om vrolijk te klinken. “Ik moet nog steeds mijn spullen klaar zetten en moet nog wat dingen regelen voor de avond begint,” zei hij toen. “Het was leuk je te ontmoeten!” loog hij. Hij voelde geen emotie bij de ontmoeting met haar, behalve de irritatie momenten. Dus, zo leuk was het niet voor hem. Met kalme passen liep hij weg, hopend haar vandaag niet meer tegen te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve

avatar

Aantal berichten : 182
Registratiedatum : 27-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: You're always there, you're everywhere, Dylan ♥

BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   zo mei 22, 2011 7:48 am

Ze keek hem aan en hij zei vervolgens dat hij er heel blij mee was, want het had blijkbaar zijn leven gered. Ze keek hem nog steeds met een glimlach aan. Ze verveeld zich eigenlijk wel behoorlijk. Ze zuchtte even en keek weer een beetje doelloos naar het gras. Hij was blijkbaar aan het denken, want hij was een hele tijd stil. Ze kon zelf niks bedenken om uberhaupt aan te denken. Als ze niet snel wat ging doen, ging ze nog dood van verveling. Ze raakte even verdwaald in haar eigen gedachtes, die nogal leeg waren. Ze schoot uit haar gedachte en schudde haar hoofd. Ze keek Cathan aan met haar rode ogen. Hij zei dat hij weg ging. Tenminste in een zin alsof hij dolgraag hier weg wou. Voordat ze echter wat beledigend kon reageren, ging hij verder met een vrolijke stem. Hij zei dat hij nog wat dingen moest gaan doen en hij liep vervolgens weg. Ze keek hem even na en was eigenlijk wel blij dat ie weg was. Kon zij tenminste wat gaan doen. Ze bedacht zich ineens dat ze Dylan maar is op moest gaan zoeken. Ze ging Degree maar weer binnen en ging maar op weg naar de slaapkamers. Ze moest nog wat pakken voordat ze Dylan kon gaan zoeken.

Topic uit... XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: For your entertainment. ¤   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
For your entertainment. ¤
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: