PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Cody's first day

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cody

avatar

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 22-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: What?

BerichtOnderwerp: Cody's first day   zo mei 22, 2011 2:47 am

Hij had een rugzak om, met zijn spullen. Ook had hij oordopjes in, muziek maakte hem rustig. Wat deed hij hier, in godsnaam? Cody snoof even. Net alsof hij hier de brave jongen ging uithangen. De muziek dreunde door zijn oren, het stond op het hoogste volume. Met grote passen liep hij over een pad, hij kon ook gewoon rechtstreeks naar het gebouw gaan, maar hij liep liever eerst een rondje over de Court Yard. Hij deed zijn oordopjes uit, en zette zijn MP3-speler uit. Met één hand pakte hij zijn rugzak, en deed de MP3-speler erin. Fronsend liep hij, tot hij weer bij het gebouw aankwam. Cody liep een trap op, en ging op de trapleuning zitten. Zijn blauwe ogen stonden serieus, en hij dacht even na.

[Open voor iedereen! Razz]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mukuro

avatar

Aantal berichten : 105
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Cody's first day   zo mei 22, 2011 3:02 am

Mukuro zat op de rand van een stenen bankje met een kleine zakmesje in zijn handen. Hij draaide het tussen zijn vingers en zijn ogen gleden over het glanzende lemmet, terwijl hij er met zijn andere vinger over heen gleed. Een klein sneedje verscheen in zijn vinger en een druppel bloed gleed over zijn vinger. Hij keek er geïnteresseerd naar. Het was een simpel maar krachtig wapen, het mes. Hij keek op toen een vreemde jongen het gebouw in liep.
Nieuwsgierig als dat hij altijd was liep hij achter hem aan, stilletjes, sluipend, zodat de jongen hem niet zou horen. Hij ging in een schaduw staan, waar hij niet op zou vallen en deed zijn zonnebril op. Hij liet zijn twee verschillende ogen liever niet meteen zien. Hij klom op de trap via een kortere weg en ging achter hem zitten. "Nieuw hier?" vroeg hij, terwijl hij het mesje weer uit zijn zak haalde en er weer mee ging zitten spelen.

[Flut post D':]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cody

avatar

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 22-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: What?

BerichtOnderwerp: Re: Cody's first day   zo mei 22, 2011 8:07 am

Cody trok zijn wenkbrauwen op, en keek opzij. "Nieuw hier?" vroeg een jongen, die achter hem zat. Hij snoof even. "Ja." zei hij. Hij legde zijn hoofd een beetje naar achteren, haakte zijn handen in zijn zakken. "Waar is mijn kamer?" Hij wees even naar zijn rugzak. "Ik moet wat spullen kwijt." Eigenlijk had hij alleen zijn MP3-speler, een paar boeken, en kleren bij zich. Waarom was hij hier? Hij wist het heel erg goed. Zijn problemen vanaf zijn 12e. Het afsluiten van zichzelf voor anderen, en daarna zijn woedeaanvallen in het weeshuis. Gelukkig had hij nu geen last meer van die woedeaanvallen. Nu had hij geen problemen meer. Behalve dat afgesloten zijn, dat was er nog een beetje. Er kwam een grom uit zijn keel. Hier moest alles goed gaan. Hij keek nog even om naar de jongen. Nu even proberen aardig te zijn. Waarschijnlijk ging dat toch niet lukken. Hij schraapte zijn keel even. "Mijn naam is Cody," vertelde hij rustig. "Wat is jou naam?" Cody slikte. Vlug ging hij met zijn vingers langs zijn piercing in zijn oor. Hij snoof de geur van de jongen op, en onthield die.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Cody's first day   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cody's first day
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: