PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 You don't have to make a sound. ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: You don't have to make a sound. ~   zo mei 22, 2011 3:22 am

De jongen met de donkergroene haren, het grijze petje en de gouden ogen stond zoals vaker op de Court Yard. Het was zijn favoriete plek. Vanaf hier kon hij bijna iedereen langs zien komen en veel mensen kwamen hierheen in verband met het prachtige weer. Het was warm, maar niet te warm. Er stond een lichte wind en de zon scheen volop. Er waren wel wolken aan de hemel te zien, maar die waren wit en veel mensen lagen op hun rug en keken naar de wolken, alsof je er vormen in kon zien. Hij hoorde ze praten. ‘Die lijkt op een leeuw!’ Dan onderdrukte hij een grom en moest hij blijven glimlachen. Sukkels. Die wolken waren gewoon wolken. Ze leken hooguit op een witte suikerspin, meer niet. Wanhopige losers dat ze waren.
Sukkels.
Hij stond tegen een boom geleund, op een plek waar hij perfect uitzicht had op de voorkant van het weeshuis en de meeste mensen die in de Court Yard te vinden waren. Hij liet zich naar beneden zakken, tot hij op de grond zat, met zijn rug tegen de boom. Hij had één oortje in en had zijn telefoon in zijn handen. Hij luisterde Adam Lambert met For Your Entertainment. Op zich niet echt een nummer wat paste tussen zijn gebruikelijke muziekstijl, maar hij hield van de tekst. Zo had hij ook nummers als ‘Bad things’ op zijn telefoon staan. Gewoon omdat de tekst geweldig was.
Hij haalde zijn pet van zijn hoofd en legde het op zijn schoot, waarna hij met de achterkant van zijn hoofd tegen de boom aan leunde. Hij sloot zijn ogen en hoorde hoe zijn nummer eindigde. Het duurde even voor een nieuw nummer aan schoot. Hij herkende het als Everybody loves me, van One Republic. Het was niet de volledige versie van het nummer, die had hij ergens anders op zijn telefoon staan. Deze lengte was veel beter; dan verveelde hij zich minder snel.

[[Open voor iedereen. ;3]]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mies

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 22-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Wie wil mij nou?

BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   zo mei 22, 2011 8:12 am

Mies was net aangekomen op Degree en tot nu toe beviel het naar nog niet erg. Ze had haar gebruikelijk weinig kleding aan en haar sniper wiebelde op de maat van haar passen mee op haar rug. Haar licht bruine ogen keken wat fel. Met een stevige pas liep ze tussen de mensen door verder naar het gebouw toe. Ze had een rugzak met leger print in haar hand. Aan de spanning die op haar arm stond toen je zien dat hij nog al zwaar was. Een paar kleine kinderen renden hard lachend voor bij. Ze keek ze na maar haar gezichtsveld werd al snel veranderd toen ze bijna ergens over struikelde. Ze was over de voeten van de jongen gestruikeld die tegen een boom aan zat. Met een redelijke bonk kwam haar tas op de grond neer en met een halve koprol zat ze gehurkt met haar sniper en een oog dicht richting de jongen. Haar lichaam stond helemaal gespannen om ieder moment een schot te lossen of ten aan val te gaan. Nadat ze geen aanvallende beweging van de jongen zag richte ze de sniper de lucht in en keek de jongen met een vriendelijke blik aan. 'Sorry daar voor. Een reactie.' sprak ze. Ze ging recht staan en duwde de sniper op haar rug. Met een strakke beweging ging ze kaars recht staan en salueerde naar de jongen 'Mies Vulka is de naam.' Haar stem klonk nu serieus en zakelijk. Na het strakke gebaar lied ze haar hand naast haar lichaam hangen en keek de jongen aan en wachten of hij zich ook voor zou gaan stellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   di mei 24, 2011 2:00 am

Gevoelens die hij lang geleden verloren was of die hij nooit gekend hadden, werden vaak uitgedrukt in nummers. Die nummers begreep hij dan gewoonweg niet. Voor hem draaide het vooral om een bepaalde logica, die andere mensen schenen te verliezen door hun emoties. Andere dingen begreep hij dan wel weer. Hij wist wel degelijk wat liefde voelen was; hij deed het gewoon nooit. En hij zou het ook niet willen. Het zorgde alleen maar voor ongelukkigheid. Hij zette met een fronsje het volledige nummer ‘Everybody Loves me’ aan, omdat dat dan nou weer zo’n nummer was wat hem wel interesseerde. Hij had zelf behoorlijk wat van die relaties gehad die alleen draaide om.. Bepaalde dingen. Liefde kwam er dan gewoon nooit echt aan te pas. Weleens van de kant van het meisje, maar het was nooit wederzijds. Maar, zelfs in zulke relaties kreeg hij met de tijd minder zin. Natuurlijk was het af en toe leuk, maar het was niet zo dat het.. Het enige was waar zijn gedachten naartoe gingen.

Iets raakte zijn voeten en zwaar geïrriteerd opende de groenharige jongen zijn ogen. Een meisje struikelde over zijn voeten. Ze maakte een soort koprol en richtte haar sniper op hem. Hij hief één wenkbrauw op en was klaar om haar te hypnotiseren. Echter deed ze niets, dus bleef hij ook op dezelfde manier zitten. Al snel richtte ze haar sniper weer de lucht in en sprak ze dat het een reactie was, na zich verontschuldigd te hebben. “Geen goede,” zei hij kalm en hij legde zijn hoofd weer tegen de boom, zijn ogen gesloten.
Ze stelde zich voor als Mies. Mies Vulka. Hij mompelde iets binnensmonds en opende toen één oog, waarmee hij haar aankeek. “Cathan,” zei hij kort. Het was zo onderhand vast wel duidelijk dat hij niet de sociaalste was om mee om te gaan en hij hoopte maar dat ze dat snel zou realiseren. Toch opende hij zijn ogen al snel weer en keek haar vanuit zijn ooghoeken aan. Niet omdat ze hem zoveel interesseerde; hij had niet snel interesse in mensen. Eerder omdat hij het niet vertrouwde met die sniper op haar rug. Hij moest klaar staan om wat te doen, wilde ze aanvallen.

[[Wilde wel eerder reageren, maar er was kermis.. -u-]]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mies

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 22-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Wie wil mij nou?

BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   wo mei 25, 2011 1:25 am

Mies zag dat de jongen alleen een wenkbrauw optilde als reactie dat ze over zijn voeten heen struikelde. Na haar verontschuldiging zei de jongen iets terug. Ze wist dat hij gelijk daar in had. Bij het minste geringste de loop van een sniper naar iemand toe richten was nou niet de beste gewoonte die je kon hebben. 'Moeilijk als je uit de oorlog komt.' zei ze met een zachte stem. Nadat ze jongen zich als Cathan had voorgesteld merkte dat hij zijn ogen weer sloot en zijn hoofd weer tegen de boom liet rusten. Op het moment dat ze wilde gaan zitten opende de jongen zijn ogen weer en keek haar aan. 'Is er iets?' Haar blik gleed even rond het terein en merkte dat hij best wel afgezonderd zat. 'Als je liever alleen wild zijn ga ik wel weg.' en ze keek hem vriendelijk aan. Ze wist hoe vervelend het kon zijn als iemand alleen wilde zijn dat dan andere mensen er bij kwamen zitten,maar ze wist natuurlijk niet of Cathan nu alleen wilde zijn of gewoon zomaar alleen ergens tegen een boom aan zat.

[[ maakt niet uit ^.^ ]]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   wo mei 25, 2011 5:53 am

Ze zei dat dat moeilijk was als je uit de oorlog kwam en hij snoof. “Geloof me; ik heb ervaring met nare gewoontes,” zei hij. Hij had er zelf genoeg. Hij vertrouwde niemand en wilde eigenlijk ook niet dat het andersom wel zo was; dat zou alleen maar voor misverstanden zorgen. Hij deed gewoon wat hem logisch leek. De bijbehorende gevoelens waren hem onbekend, dus het was niet zo dat hij spijt kreeg van wat hij deed, of iets in die richting.
Het meisje vroeg hem of er iets was. Ze zei dat als hij liever alleen wilde zijn, ze wel weg ging. De neiging om haar te zeggen dat hij dat inderdaad liever had was groot, maar hij wist dat het niet waar was. Het boeide hem weinig of ze er was of niet. Hij zat er niet op te wachten dat ze hier was, maar ze hoefde ook niet weg.
“Je mag best blijven,” zei hij. Hij voelde de neiging haar te zeggen dat ze ook weg mocht, dat het niet boeide, maar hij hield wijselijk zijn mond. Hij moest lief overkomen; dat begon zwaar te mislukken. Hij ging even met zijn hand over zijn shirt. Met deze beweging klopte hij wat gras weg.
Vervolgens focuste hij zijn blik weer op het meisje. Nu hij zich al had voorgesteld wist hij weinig te zeggen. Zijn gesprekken kwamen vaak niet ver. Daarom richtte hij zijn blik op de wolken. “Sommigen zeggen dat ze figuren zien in de wolken,” zei hij kalm, gefocust op de lucht. “Ik kan dat niet. Zie jij het? Het enige wat ik eruit kan halen is een witte suikerspin,” bracht hij toen uit. Zulke dingen interesseerden hem. Dingen die geen pijn deden, die weinig uitmaakten. Of je het nou wist of niet. Dingen waar hij lang naar kon kijken, zonder dat hij iets hoefde te doen. Dat was pas leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mies

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 22-05-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Wie wil mij nou?

BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   wo mei 25, 2011 10:14 am

Mies hoorden zijn woorden en sloot even haar ogen als begrip. De meeste mensen hebben nare dingen meegemaakt. Ieder voor zich meestal hun eigen geheim. Mies was niet zo'n iemand die dat dan wilde weten. Ze luisterde naar hoe hij antwoord gaf en dat hij het niet erg vond dat ze bij hem was. Ze gaf even een knikje waarna ze naast hem tegen de boom ging zitten. Haar blik gleed opzei en zag dat hij naar de wolken keek. Ook haar ogen gingen richting de lucht staan en bekeek de voorbijkomende wolken die langzaam van vorm en grote veranderde. Cathan's vraag kwam een beetje onverwachts, maar voor haar waren dat de meeste vragen. Na een paar seconde na te denken sprak ze langzaam. 'Soldaten heb ik vaak dingen horen roepen wat ze er in zagen. Het enige wat ik eigenlijk zie is een watje, een vliegend watje die niet weet hoe groot of welke vorm hij wil zijn.' Haar gezicht stond strak terwijl ze deze woorden sprak. In haar ogen waren geen twinkeling of andere pret dingen te zien. Langzaam draaide ze haar hoofd schuin naar links om Cathan aan te kijken. 'Maar een suikerspin zou wel lekker zijn.' In haar ogen vertrok de dofheid en een glimlach groeide op haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cathan

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 21-05-11

Character
Leeftijd: 16 years
Krachten:
Partner: 'Guess I'm falling already.. ×

BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   vr mei 27, 2011 12:28 am

Het meisje ging naast hem zitten en hij probeerde er uit alle macht niet op te letten hoe dichtbij ze zat. Ergens maakte het hem ongemakkelijk; hij was niet goed met oudere meisjes. Dan voelde hij zich gelijk zo klein, met zijn nog geen één meter zeventig. Hij hield zijn blik wijselijk gericht op de wolken, zodat hij niet te veel aandacht aan haar zou besteden. Ze zei dat ze soldaten vaak dingen had horen roepen wat ze er in zagen. Hij snoof zacht. Hij had altijd gedacht dat soldaten wel wat slimmer waren. Niet dus.
Sukkels.
Ze zei dat het enige wat ze zag een vliegend watje was. Eén die niet wist welke grootte of vorm hij aan moest nemen. Cathan snoof zacht. “Een suikerspin is beter,” zei hij droog, zonder ook maar een kleine glimlach op zijn gezicht te zetten. Hij was heel serieus; hij maakte geen grapje. Hij zag de wolken liever als wolken, maar als het dan perse iets anders moest zijn, dan was het een suikerspin.
Al snapte hij niet waarom mensen het zo erg vonden om zich te realiseren dat de werkelijkheid niet bestond uit rozengeur en maneschijn. Zo was het leven nou eenmaal niet. En er vlogen dan ook geen van suikerspin gemaakte leeuwen door de lucht. Dat waren gewoon zwaar mislukte wolken, of je liet je fantasie te ver gaan. Meestal het tweede, aangezien jijzelf meestal de enige was die de vorm van een leeuw of iets anders erin kon ontdekken, terwijl een ander iets heel anders erin zag. Een oude oma, of zo.
Tjah, sommige mensen hadden nou eenmaal rare fantasieën. Hij snoof zachtjes. Hij was stil, zoals altijd. Hij wist weinig te zeggen met een ander erbij. Vandaar dat de meeste gesprekken die hij had, onderwerpen zoals dit hadden. Dingen die alleen hem boeiden. Zonder het zelf door te hebben ging hij met zijn vingers door het gras, alsof hij iets aan het tekenen was. Dat was wat hij vroeger gedaan zou hebben, maar dat had hij afgeleerd.
“Heb je het naar je zin in Degree?” vroeg hij, om de stilte te vermijden. Het antwoord boeide hem niet, zolang ze hem maar niet eng aan ging staren, of zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You don't have to make a sound. ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You don't have to make a sound. ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: