PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I am the new one ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kafi

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 18-05-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Ridderkerk

Character
Leeftijd: 14
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: I am the new one ~   za mei 28, 2011 12:18 am

Kafi zat naast haar vader in de auto en was zenuwachtig. Waar werd ze naartoe gebracht? Spookte het door haar hoofd. Ze was nog nooit van huis geweest en zat al 2 uur in de auto. Toen haar Vader eindelijk remde, stapte ze uit. Ze pakte haar koffer uit de achterbak en ging op de stoep staan. Ze hoopte eigenlijk dat haar vader ook uitstapte en met haar mee liep, maar hij reed gewoon weg. Ze keek hem na en liep naar het grote gebouw voor haar.
Het was ongeveer even groot als het huis waar ze tot haar 14de gewoond had. Toen ze uiteindelijk voor de grote deur van het gebouw stond, stapte ze naar binnen. Ze stond nu in een grote hal en had geen flauw idee waar ze heen moest.

Toen ze al een half uurtje in de gang stond kwam er een meisje de hal binnen. Kafi liep naar haar toe en vroeg waar de meisjesslaapkamer was. Ze wees naar een gang en liep veder. Kafi pakte haar koffer van de grond en liep naar de gang.
Aan het eind van de gang was een deur. Op een bordje die er aan hing stond met grote letters ‘meisjes‘. Ze liep naar binnen en koos een bed uit. Het was het bovenste bed van een van de stapelbedden.
Toen ze haar koffer had uitgepakt, ging ze op haar bed liggen. Denkend aan thuis, denkend aan haar broertje. Zouden ze hem ook hierheen sturen als ze erachter kwamen dat hij dezelfde gave had als zij?


Only Midori.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: I am the new one ~   za mei 28, 2011 12:35 am

Midori liep langzaam met haar tekenspullen onder haar arm naar binnen. Ze kwam van het plein, waar ze zojuist wat spelende kinderen had nagetekend. Zonder dat hun het wisten, natuurlijk. Ze kwam hier en daar wat mensen tegen die ze doodnormaal passeerde.
Ze had al gehoord dat er een nieuw iemand zou komen. Ze had gehoopt dat het een aardig meisje was. Iemand waar ze mee op kon schieten. Midori wist alleen niet of het verhaal waar was. Ze wist niks van het meisje die zou komen. Alleen dat het niet zeker was.
Midori merkte niet op dat ze de bocht om moest. Dus botste bijna tegen de muur aan. Om haar heen hoorde ze gelach van anderen. Beschamend met een rood hoofd rende ze verder naar de slaapkamer. Om daar haar tekenspullen snel op te bergen en daarna maar wat anders te doen. Al wist ze nog niet wat.
Ze rende de slaapkamer binnen en sprong op haar eigen bed. Waarna ze de tekenspullen eronder schoof. Het viel haar ineens op dat er een koffer in de kamer stond. Maar toen ze om zich heen keek zag ze niemand. Waarschijnlijk was het waar over het nieuwe meisje.
Midori stond op van het bed. Waarbij ze haar pyjama verslonsd op het bed zag liggen. Ze pakte hem hoofdschuddend op en liep naar haar kast. Waar ze hem netjes in legde.
Ze hoorde wat gekraak achter haar. En Midori draaide zich langzaam om. Ze zag nu pas dat er op het eerdere lege bed boven haar, nu een meisje lag. Midori liep langzaam naar haar toe. “Hoi, ben je nieuw hier?” Vroeg ze met een lachje. Wat best dom was. Het bed was eerder leeg en er stond ineens een koffer in haar kamer. Natuurlijk was ze nieuw, wat anders? “Ik ben Midori Tanjerin. Ik slaap onder je.” Besloot ze het meisje te informeren. Ze keek het meisje onderzoekend aan. Ze leek niet het type dat veel zei. Of ook maar veel zin had om iets te doen. Het meisje had vrij kort haar. Met een beetje een paarsachtige kleur. Plus ze had bruine ogen. Midori vroeg zich af wat voor kracht het meisje zou hebben. Iedereen die hier in Degree zat had wel iets speciaals. Dus dit meisje waarschijnlijk ook. Midori stond op het moment te popelen wat voor kracht ze zou hebben. Dat was iets dat haar op het moment erg interesseerde. Maar dat vooral omdat ze toch niets beters te doen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am the new one ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Slaapkamers :: Meisjes kamer-
Ga naar: