PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Een prachtige dag

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Taiki

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 29-05-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Een prachtige dag   di mei 31, 2011 3:27 am

Taiki slenterde over de Count Yard. Hij had zijn ogen op het gras waarop hij liep gericht. Hij zag een schaduw op het gras en vanuit zijn ooghoek iets hoogs. Hij keek op. Het was een boom. Een mooie, grote boom. Met groene bladeren, een lichtbruine bast en redelijk laaghangende takken. Hij glimlachte licht. Als vanuit het niets rende hij om de dikke stam af, greep de laagste tak en sprong. Zonder moeite klom hij de boom verder in en ging zitten op een grote tak die half in de zon hing. Daar ging hij rustig op liggen en strekte zijn armen naar voren. Vervolgens legde hij zijn handen op de stam en legde er zijn hoofd op. Zo lag hij goed.
Met een speelse glimlach keek hij de omgeving af. Het was vrij rustig, ondanks het feit dat het vandaag een heerlijke dag was. De weinige mensen die er waren, stonden samen te praten of zaten in het gras. niemand anders zat er in een boom. En waarschijnlijk zou ook niemand anders op het idee komen zomaar in een boom te gaan klimmen. Ook zou niemand denken dat er wel iemand in een boom zat nu. En bijna niemand zou zich gaan afvragen of er ooit iemand in een van die bomen zou zitten of liggen. En als iemand dat dan al deed, dan zou hij zich vast afvragen wat iemand in een boom zou moeten doen en daarna zou hij gewoon weer doorlopen. Terwijl bomen toch een van de fijnste plekken waren om te zitten. Zeker als het mooi weer was. Als het regende was het alleen maar vervelend. Maar alles is in de regen vervelend. Tenzij je fijn binnen zit en er alleen maar naar hoeft te luisteren. Knus bij de openhaard of op de vensterbank en dan naar buiten staren. Naar de mensen die wel door die vervloekte regen moesten lopen.
Taiki ging op zijn rug liggen. Waarom moest hij op zo'n fijne dag nou denken aan regen? Hij moest denken aan de zon. Hoe zij zo fijn scheen en ieders hart kon verwarmen. Ja, dat waren veel fijnere gedachtes. Hij glimlachte en sloot zijn ogen. Het enige wat hij nu nog wilde doen was genieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   di mei 31, 2011 4:33 am

Toen Midori eerder uit het raam had gekeken nadat ze wakker werd had ze al het gevoel dat het prachtig weer zou worden. Met de gedachten dat ze vandaag de hele dag in de schaduw zou kunnen tekenen maakte haar ontzettend vrolijk. Uit de kast pakte ze een felroze broekje met een simpel wit topje voor er bovenop. Ze besloot deze keer gewoon teenslippers aan te doen. Ze had geen zin om weer een punaise in haar voet te krijgen.
Ze viste haar tekenblok, potloden en gummetjes bij elkaar om er daarna mee naar de Court Yard te lopen.
Toen ze buiten kwam zag ze dat het best rustig was. Wat erg vreemd was. Meestal was het er met dit weer erg druk. Ze waren waarschijnlijk allemaal naar het meer. Iets waar Midori nu geen zin in had. Ze had geen zin om in de volle zon te zitten, dus koos ze een plaatsje uit onder een boom. In de schaduw, natuurlijk. Ze bukte neer om alles neer te zetten. Waarna ze op haar buik ging liggen. Ze pakte de tekenspullen erbij. Maar had geen idee wat ze zou moeten tekenen.
Ze zuchtte even en keek om zich heen. De mensen die hier zaten? Nee. De bomen? Nee. Het gebouwtje? Nein. Wat dan wel? Midori kon niks bedenken.
Ze besloot maar om het boekje door te bladeren, hopend op wat inspiratie. Eenmaal bladerend kwam ze langs tekeningen van het bos, het meer, de slaapkamer, spelende kinderen. Ook de Court Yard stond erin geschetst.
Ze pakte haar grijze potlood en beet even aan de achterkant ervan. Diep in gedachten wat ze nu zou moeten tekenen. Ondertussen ging ze met haar vingers door het gras, wat het deed tintelen.
Op eens schoot het haar te binnen. Ze ging paarden tekenen! In een weitje, grazend. Ze was vroeger namelijk onwijs ‘fan’ van dat soort beesten. Al had ze er op het moment niets mee.
Ze pakte een lege bladzijde op haar schetsblok en begon met de eerste paar lijntjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Taiki

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 29-05-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   di mei 31, 2011 8:35 am

Taiki was bijna ingedut. Maar toen hoorde hij voetstappen beneden zich. Iemand liep op hem af. Of eigenlijk op de boom. Want hij werd bijna nooit gezien als hij op een hoge plek zat. De meeste mensen keken nooit omhoog. Waarom wist hij niet, het was gewoon zo.
Rustig draaide hij zich om, om te kijken wie er in zijn richting liep. Het was een meisje. Hij bekeek haar van top tot teen. Teenslippers, een fel roze broekje, een neutraal wit topje, tekenspullen in haar hand, groen haar, diep groene ogen en het mooiste, een lieve glimlach. De jongen schatte haar rond de twaalf. Maar hij kon het natuurlijk ook fout hebben. Net als dat veel mensen zijn leeftijd niet zo snel raadden. Hij was vijftien, maar de meesten dachten dat hij een stuk jonger was. Hij gedroeg zich ook meestal niet zo volwassen. Maar dat kon hem allemaal niet zoveel schelen. Hij was blij met hoe hij was.
Het meisje legde haar spulletjes onder de boom neer en ging erbij liggen op haar buik. Taiki bleef naar haar kijken vanuit de boom.
Hij vroeg zich af of hij misschien naar beneden moest gaan en met haar kennis te maken. Hij zette alvast zijn pet op en zorgde dat zijn staart onder zijn shirt zat, zodat dat niet opviel. Hij had al vaker meegemaakt dat mensen daar niet zo van hielden. Waarom wist hij ook niet, dat was gewoon zo.
Hij zag hoe ze zat te denken, door haar schetsboek te bladeren en uiteindelijk begon te tekenen. Hij keek naar wat ze tekende. Het leken op paarden. Voorzichtig boog hij zich iets meer naar voren om beter te kunnen zien wat het was. Op dat moment viel zijn stuiterbal - die hij altijd bij zich had - uit zijn zak. Shit!, dacht hij nog. Hij greep naar de bal en kon hem nog net op tijd grijpen, maar hij hing iets te ver uit de boom en kon te laat zijn evenwicht weer terug vinden. Daardoor viel hij uit de boom. Hij kon zich gelukkig nog net op tijd draaien en landde elegant op zijn voeten. Snel stopte hij zijn stuiterbal in zijn zak en keek of zijn pet nog wel stevig op zijn hoofd zat. "Hé, hallo, ik ben Taiki, jij?" vroeg hij heel nonchalant. Maar hij kwam te gejaagd over, waardoor duidelijk werd dat het niet zijn bedoeling was zo uit die oom te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   di mei 31, 2011 8:58 am

Ze was rustig bezig. En toen ze er kritisch naar had gekeken, wou ze haar gum pakken. Om het een en het ander weg te halen. Maar op dat moment stond er ineens een jongen voor haar. Geschrokken keek ze op. “HOE. WAT? HE?” Riep ze verbaasd uit. Kwam hij uit de lucht gevallen ofzo?
Ze stond langzaam op en keek hem onderzoekend aan. Wat wilde hij van haar?
‘Hé, hallo, ik ben Taiki, jij?’ Vroeg hij aan Midori. Ze keek hem even vaag aan. Dus de jongen kwam net uit de lucht gevlogen en gaat zich dan doodleuk voorstellen. Oke, vaag.
“Eh, ik ben Midori. Hi.” Stamelde ze. Ze zei even een tijdje niks. “Waar kwam jij net vandaan?” Ze keek hem vaag en onderzoekend aan. En keek daarna vaag naar de boom. Toch niet van die mega tak daar helemaal boven, hè? Dat is gewoon zelfmoord.
Ze besloot maar weer gewoon te zitten en leunde tegen de boomstam aan. Ze keek vaag naar de jongen die daar stond. En klopte naast zich. Ze wou niet onbeleefd zijn. Dus hij mocht blijven. Voor even dan, ze wou weer verder aan haar schets.
“Zo, hoelang ben jij hier al?” Probeerde ze een gesprek te beginnen. Niet dat zo iets vaak lukte bij Midori. Maar het was te proberen. Hij was er nu toch, en gezelschap kon ze wel gebruiken, dus waarom niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Taiki

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 29-05-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   di mei 31, 2011 7:45 pm

Het meisje keek geschrokken op toen hij voor haar op de grond was gevallen. Hoe hij zich voorstelde ging ook niet bepaald op rolletjes en dat merkte hij aan haar stamelden reactie: “Eh, ik ben Midori. Hi.” Taiki knikte. "Mooie naam," sprak hij zijn gedachte na.
Een tijd lang bleef het stil. De zwartharige jongen vroeg zich af wat hij nu zou moeten zeggen. Maar hij bleef toch rustig. Het gebeurde maar zelden dat hij in paniek raakte. Dat paste gewoonweg niet bij hem.
“Waar kwam jij net vandaan?” vroeg Midori ineens. Dit keer was het zijn beurt om te stamelen. "Eh.. Ik.. Uit de boom," zei hij en hij wees naar de tak waar hij net nog op had gelegen. Hij zei maar niet dat hij eruit was gevallen, dat kwam nogal stom over. Het laatste wat hij wilde hoe mensen over hem dachten.
Ondertussen was het meisje van houding veranderd. Ze was gaan zitten en leunde nu tegen de boomstam aan. Ze klopte op de grond en keek de jongen vreemd aan. Taiki besloot maar naast hem te gaan zitten. "Eh.. mooie tekeningen maak je," zei hij om de stilte te verbreken. Het was niets voor hem om zo te twijfelen over wat hij zei. Meestal zei hij zo'n beetje alles wat in hem opkwam. Hij kon dan ook niet liegen. Andere mensen trouwens ook niet tegen hem. Dat maakte het leven een stuk gemakkelijker.
“Zo, hoelang ben jij hier al?” vroeg Midori. "Nog niet zolang," antwoordde hij naar waarheid. Hij was hier een paar dagen geleden terecht gekomen. Het niet helemaal wat hij gepland had. In het begin wilde hij eigenlijk zo snel mogelijk weer gaan. Hij hield niet zo heel veel van al dat gezelschap. Maar hij kreeg hier eten en drinken en een bed, dat heel lekker lag. Het was hier eigenlijk wel fijn. Hij hoefde niets te doen en kon de hele dag genieten van het mooie weer. "Zo'n paar dagen," vervolgde hij na enige stilte en hij vroeg: "Jij?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   wo jun 01, 2011 4:22 am

De jongen had haar verteld dat ze een mooie naam had, waarbij ze zacht grinnikte. De jongen leek haar apart. En iets in haar zei dat hij iets verborg. Maar wat?
‘Eh.. Ik.. Uit de boom.’ Had hij gestameld naar haar vraag.
‘Eh.. Mooie tekening maak je.’ Ze keek hem dankbaar aan. “Bedankt. Maar hij is nog niet echt.. Goed. Ik moet er een hoop aan gaan veranderen.” Ze keek naar de tekening die er naar haar mening afschuwelijk uit zag. Het was iets dat ze dus totaal niet mooi vond. Maar dat veranderen kon ze altijd nog doen. Of zo snel mogelijk. Lag eraan wanneer ze weer tijd zou hebben.
Ze zuchtte even en keek goed om zich heen. Spelende kinderen, liggende mensen, pratende mensen, stelletjes. Hadden hun het niet warm in de volle zon? Midori had het zo echt niet uit kunnen houden daar. Zelfs in de schaduw had ze het nog stikheet. Even gebruikte ze haar Ability om een windvlaag langs te laten komen wat haar echt goed deed.
Ze ging weer rechtop zitten. Waarna de jongen vertelde over dat hij nog niet zo lang op Degree was. Een paar dagen. Daarna vroeg hij naar haar. Ze keek hem glimlachend aan. “Wel.. Ik kwam hier een aantal dagen voor mijn verjaardag. Die dus twee dagen geleden was”, vertelde ze. “Ik ben hier dus nog maar minder dan twee weken.” Maakte ze af.
Ze keek hem grinnikend aan. “Het is saai in Degree, vind je niet?” Ze leunde daarna nog wat meer naar achter, tegen de boomstam aan. Wat best lekker zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Taiki

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 29-05-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   wo jun 01, 2011 8:54 am

Midori leek dankbaar voor zijn compliment. “Bedankt. Maar hij is nog niet echt.. Goed. Ik moet er een hoop aan gaan veranderen,” vertelde ze. Taiki bestudeerde de tekening nog eens en knikte toen. Het was inderdaad nog niet perfect, maar het was ook nog maar een beginnetje. Het meisje keek om zich heen, terwijl de jongen haar tekening bleef bestuderen. Hem leken die paarden best lief, maar om op hun rug te gaan zitten - zoals hij gehoord had dat veel mensen dat deden - leek hem helemaal niets. Opeens waaide er een windvlaag voorbij. Die gaf heerlijke koelte, maar onwillekeurig greep de jongen even naar zijn pet. Het was beter als dat ding gewoon op zijn hoofd zou blijven zitten.
Ze vertelden elkaar over hoelang ze hier al zaten opgesloten. Midori minder dan twee weke. De jongen dacht dat hij hier zelf al iets van drie dagen zat, deze dag meegerekend. “Het is saai in Degree, vind je niet?” vroeg het meisje. Hij haalde zijn schouders op. "Ach, het wend wel, je hoeft niets te doen en dat vind ik best," antwoordde de jongen bedenkelijk. "ik bedoel, eten en drinken krijg je hier elke dag, je hebt hier een bed en een dak boven je hoofd. Dus hoef je niet in de regen te slapen." Een koude rilling ging door zijn rug bij het idee aan koude, donkere nachten in die vieze regen. Maar hij dacht weer aan de zon en glimlachte. Dat was nu verleden tijd. Hij moest vooruit blijven kijken. Daar lag zijn pad. Dat geen achter hem had hij al eens gezien, dat geen voor hem was nog nieuw en daarvan mocht hij dus niets missen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   do jun 02, 2011 6:31 am

‘Ach, het wend wel, je hoeft niets te doen en dat vind ik best.’ Had de jongen haar verteld. ‘Ik bedoel, eten en drinken krijg je hier elke dag, je hebt hier een bed en een dak boven je hoofd. Dus hoef je niet in de regen te slapen’. Voegde hij er later aan toe. Ze knikte instemmend. “Ja, dat is wel waar. Je moet blij zijn met wat je hebt. En wat we nu hebben is veel natuurgebied. Waar ik elke seconde van de dag van kan genieten.” Ze keek de jongen glimlachend aan. En keek daarna weer naar voren.
Ze dacht even na over hoe het zou zijn om op straat te moeten leven. Je zou nooit kunnen douchen, nooit schone kleren aan kunnen doen. Nooit in een lekker warm bed slapen. Dan kon je eigenlijk gewoon even niks. Midori trilde bij de gedachten. Dat was dus iets wat zij absoluut niet zou willen. Na twee dagen zou ze dat niet volhouden. Waarschijnlijk zat ze dan helemaal te flippen en wou ze niks meer. Bah. Ze schudde haar hoofd om de gedachtes te laten verdwijnen. Wat er waarschijnlijk raar uit zag. Ze zuchtte en sloot haar ogen even. “Wat was je vandaag van plan te doen? Op in een boom zitten na, dan.” Ze had haar ogen nog steeds gesloten en genoot van de warmte. Aangezien ze er af en toe een briesje langs liet blazen. Het weer zo was perfect. Rustig, stil, rustgevend. Alles waarvan ze hield. En sneeuw. Midori was gek op sneeuw. Vooral de pret die je tijdens de kerstdagen kon hebben. Ze glimlachte bij het idee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Taiki

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 29-05-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   do jun 02, 2011 9:03 am

Het was duidelijk dat Midori het met hem eens was. “Ja, dat is wel waar. Je moet blij zijn met wat je hebt. En wat we nu hebben is veel natuurgebied. Waar ik elke seconde van de dag van kan genieten.” zei ze met diezelfde lieve glimlach van eerder. "En om die ook na te tekenen," bedacht Taiki en hij glimlachte terug. Maar hij had het idee dat hij daardoor alleen maar stommer leek. Dat was voor het eerst dat hij zo over zichzelf dacht. Wat verbaasd volgde hij de blik van het meisje, dat nu voor zich uit staarde en keek daarna weer naar haar. Hij vroeg zich af waar ze aan dacht en besloot het toen te vragen. Op dat moment schudde ze haar hoofd heen en weer alsof ze een vervelende vlieg wegjoeg. "Waar denk je aan?" vroeg hij zonder omwegen te maken. Terwijl hij op een antwoord wachtte, keerde hij zijn rug ook naar de boom en leunde er tegenaan. Nu wist hij waarom Midori dat ook deed. Het lag erg lekker. Al kon het natuurlijk niet tippen aan zijn plekje in de boom, die hij net gevonden had.
“Wat was je vandaag van plan te doen? Op in een boom zitten na, dan,” vroeg het meisje. Taiki moest iets naar voren leunen om haar gezicht te kunnen zien. Ze had haar ogen gesloten en genoot duidelijk van het warme weer. "Niet veel. Eten, slapen, wat rondhangen. Veel meer is hier niet te doen, toch?" vroeg hij. Hij had de omgeving nog niet echt verkend en wist dus niet wat er buiten Degree nog was. In ieder geval veel natuur. Dat kon hij vanuit hier ook wel zien en Midori had daar net nog iets over gezegd. Maar er was zoveel natuur, dus veel wijzer werd hij daar niet van. Hij ging weer tegen de boom aan liggen en volgde Midori 's voorbeeld door zijn ogen te sluiten en te genieten van vandaag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   do jun 02, 2011 11:51 pm

‘Waar denk je aan?’ Had hij gevraagd. Ze schudde haar hoofd en keek hem aan. “Niks interessants, hoor”. Ze keek een beetje verward om zich heen. Die gedachten waren best.. Beschaamtelijk.
‘Niet veel. Eten, slapen, wat rondhangen. Veel meer is hier niet te doen, toch?’ Had hij geantwoord op haar eerdere vraag. Ze keek hem grinnikend aan. “Jawel. Je moet het gewoon leuk maken. Wat vind je leuk om te doen?” Ze had wel zin om iets anders te doen. De hele tijd onder deze boom zitten was niet bepaald vermakend. Ze was alvast in haar hoofd aan het bedenken wat ze zo konden doen. Zwemmen.. Nee, ze had nog geen zin om met een onbekende het meer in te duiken. Ze kon zelf ook niet veel bedenken. Misschien dat ze met deze jongen assassins creed brotherhood kon spelen, net als ze had gedaan met Dylan, toen. Maar toen was het anders heel fout afgelopen. Zo iets wou ze liever niet over doen. Gelukkig maar dat deze jongen geen piercing ketting ding aan zijn lip hangen.
Ze besloot maar gewoon wat voor te stellen. “Als je wilt kunnen we naar het meer gaan. Er zijn nu vast een hoop mensen aan het zwemmen, wij passen er makkelijk bij”. Zei ze trots. Het was een idee.
Ze ging voor hem zitten. “Wat vind je ervan? Zullen we gewoon dat doen? Anders verveel ik me toch enorm”. Zei ze en keek hem afwachtend aan wat voor antwoord hij zal geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Taiki

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 29-05-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   vr jun 03, 2011 8:54 am

“Niks interessants, hoor,” antwoordde het meisje. En toen wist Taiki waar ze aan gedacht had. Ze dacht aan op straat te moeten leven en dan niet kunnen douchen, schone kleren aan kon doen en niet in een warm bed kon slapen. Taiki moest grinniken en hield gauw zijn hand voor zijn mond, terwijl hij zijn best deed niet meer te lachen. Maar daar werd het alleen maar erger door. Hij wendde zich gauw af van Midori. Meteen ook verdwenen die gedachtes en daardoor hoefde hij ook niet meer te lachen.
Daarna bleef het even stil. Tot ze gingen praten over wat er allemaal te doen was hier in de buurt. “Jawel. Je moet het gewoon leuk maken. Wat vind je leuk om te doen?” vroeg Midori. De jongen dacht even na. Hij dacht aan in bomen klimmen, met zijn stuiterbal spelen, vanaf de vensterbank naar buiten staren, zonnen, achter muizen aanrennen en nog meer van dat soort dingen. Waarschijnlijk niet iets dat zij echt leuk zou vinden. Daarom haalde hij zijn schouders op. "Had jij een idee dan?" vroeg hij terug. “Als je wilt kunnen we naar het meer gaan. Er zijn nu vast een hoop mensen aan het zwemmen, wij passen er makkelijk bij,” was haar antwoord. Taiki's ogen werden groot. "Z-zwemmen?" stamelde hij. Als er iets was waar hij bang voor was, dan was het wel water. En dit was véél water! “Wat vind je ervan? Zullen we gewoon dat doen? Anders verveel ik me toch enorm,” De jongen slikte even. "Ehm.. Ik... Het is hier ook wel lekker en daar is het vast heel erg druk," sputterde hij tegen. Hij wachtte even, hopend dat Midori het met hem eens zou zijn en ze gezellig hier konden blijven zitten en wat praten. Want dat was toch ook leuk?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midori

avatar

Aantal berichten : 112
Registratiedatum : 29-04-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rotterdam - Beverwaard

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   vr jun 03, 2011 9:14 am

De jongen was bijna in lachen uitgebarsten en ze keek hem vaagjes aan. “Wat is er zo grappig?” Vroeg ze twijfelend.
Hij had gestotterd dat hij het te druk vond. Waar Midori meteen uit wist te zoeken dat hij waarschijnlijk totaal niet hield van zwemmen.
Ze dacht even goed na en tikte met haar wijsvinger op haar kin. “Hmm.. We kunnen ook naar de stad voor een ijsje?” Vroeg ze hoopvol. Zonder op antwoord te wachten sprong ze op. Ze sprong even op en neer en probeerde de jongen aan zijn arm omhoog te trekken. Toen ze merkte dat, dat helaas niet lukte. Gebruikte ze maar haar Ability om hem met de wind omhoog te blazen. “Jaa! Ijsje!” Riep ze blij en ze sleurde hem mee. Toen ze hem bijna van het plein had gesleurd kwam ze op het idee dat ze haar tekenspullen nog had laten liggen. Ze vroeg hem even te wachten en rende zo snel mogelijk naar binnen om haar tekenspullen zo snel mogelijk onder het bed te gooien. Daarna rende ze zo snel mogelijk terug.
Eenmaal bij Taiki aangekomen kwam ze even op adem. Om hem daarna weer bij zijn arm te pakken en mee te trekken richting de stad, voor een ijsje. “Wat voor ijsje ga jij nemen?” Ze keek hem blij aan. Iets waar ze in dit weer zin in had was dus absoluut wel een ijsje.

BAM.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Een prachtige dag   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een prachtige dag
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: