PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 . XAVIER BEZARIUS .

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Xavier

avatar

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 02-06-11

Character
Leeftijd: 15 Jaar
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: . XAVIER BEZARIUS .   do jun 02, 2011 1:51 am

. XAVIER .

NAAM: Xavier
BETEKENIS: Schoon nieuw huis [Lekker nutteloos]
ACHTERNAAM: Bezarius
LEEFTIJD: 15
GESLACHT: Mannelijk
GEAARDHEID: Hetero
SEASON BORN: Zomer
EXTRA: Xavier lijdt aan geheugen verlies,
En weet bijna niets meer.

. APPEARANCE

HAARKLEUR: Blond
HAARLENGTE: Kort / Halflang
OOGKLEUR: Helder groen
HUIDSKLEUR: Blank
BOUW: Slank
LENGTE: 1.73
GEWICHT: 53
EXTRA: Hij heeft altijd een zakhorloge bij zich.
Het ding is erg kostbaar, en het speelt ook een deuntje af;
Wanneer hij open is.

. POWER

De jongen heeft de gave om werkelijk alles wat met tijd te maken heeft te besturen. Hij kan dingen vertragen, versnellen enz. Ook kan hij zelf door de tijd ‘reizen’. En als hij wil kan hij dat ook bij iemand anders doen, of iemand anders meenemen in zijn reisje.
Helaas is het een keer gigantisch misgegaan, waardoor hij nu bijna niets meer weet van zijn gave. Dus heeft hij het ook niet door, noch onder controle. Het kan soms dus gebeuren dat hij ze gebruikt zonder het door te hebben. Natuurlijk heeft hij wel vermoedens, maar hij is nog te verward door alles om het echt door te hebben.

. HISTORY

Als kleine jongen had hij niets te klagen over zijn leven. Zijn ouders waren erg rijk en hij, als hun oudste kind, was erfgenaam van alles. Dus was zijn toekomst ook wel zeker. Hij had een jonger zusje, maar die had ook niets te vrezen over haar toekomst. Ze was slim en getalenteerd, dus die zou het ook wel ver schoppen. Het enige wat minder was, was zijn vader. De man mocht hem gewoon niet, negeerde hem. Hierdoor begon hij erg hard te studeren zodat hij zijn vader tevreden kon maken, maar nog steeds merkte de man hem niet op. Hij bestond gewoon niet. Een keer had hij zelfs een fysieke poging gedaan om zijn aandacht te krijgen, maar deze verliep niet zoals verwacht. Hij kreeg een klap en de woorden; ‘Jij hebt geen reden om te bestaan’, naar zich toe gegooid. Toch stopte hij niet met het proberen van zijn vader te imponeren. Wetende dat het toch geen zin had, maar hij was gewoon wanhopig.

Zijn leven kreeg uiteindelijk toch een grote wending. Enkel door het feit dat hij ontdekte dat hij iets speciaals kon. Hij kon namelijk alles wat met tijd had beïnvloeden; tijd rondom dingen manipuleren, en zelfs door de tijdreizen. Omdat toch niemand het zou opmerken oefende hij ermee, zoveel als hij maar kon. Hij wou dat hij het goed kon; want dan zou hij de kans krijgen om terug naar dat punt te gaan waar zijn vader nog tevreden was, dan zou hij misschien te weten kunnen komen wat er mis was gegaan en het weer goed maken.
Toch gingen dingen weer anders dan verwacht. De macht die hij hiermee tot zijn beschikking was, was oneindig. Zowel letterlijk als figuurlijk. Hij begon het te misbruiken, allemaal voor zijn eigen belangen. Hij kon de frustratie hij voelde eens lekker afreageren op anderen, enkel door zijn gave. En het was fijn. Heerlijk zelfs.

Op een dag ging het niet zoals hij wou; hij schrok omdat iemand de kamer binnen kwam, en ging vooruit in de tijd in plaats van achteruit. Wat hij aantrof daar was absoluut niet wat hij had gewenst. Alles was weg. Het huis waar hij in woonde was een bouwval geworden, en van niemand was nog iets te bekennen. Er was echter nog een iemand, die gewoon een kijkje kwam kijken. Tot zijn schrik was het hijzelf. Zonder erover na te denken vroeg hij simpelweg aan zijn toekomstige ik wat er aan de hand was. Deze vertelde dat het een keer mis was gegaan met gaves, waardoor hij iedereen was verloren. Dus smeekte hij hem om nooit meer met zijn gaves iets te doen.

Xavier beloofde dit, maar besloot om iets anders te doen. Hij zou zover terug gaan in de tijd, nog voor hij zijn krachten ontdekte zodat hij het tegen zou kunnen gaan. Maar het ging mis. Hij ging te ver terug, verloor de controle en voor hij het wist… Was hij ergens waar hij de plek niet van kende. Hij kende helemaal niets. Zelfs zichzelf niet.
Hij had geheugenverlies omdat hij te lang zijn tijd manipulerende krachten had gebruikt, en daardoor zijn eigen geheugen had gewist. Zijn geheugen kwam terug, maar in kleine beetjes en langzaam. Hij weet nog steeds niet alles; alleen zijn naam en achternaam. En meer eigenlijk niet, en het zou ook wel lang duren voordat hij alles weer weet. Omdat hij niet wist waar hij naartoe moest zwierf hij maar wat rond, om uiteindelijk hier terecht te komen. Op Degree. Ze namen hem gewoon op; hij is immers een soort van wees.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
. XAVIER BEZARIUS .
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: