PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Too sexy for my..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hexis

avatar

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 18-04-11

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: I want nobody, nobody but you..

BerichtOnderwerp: Too sexy for my..   zo jun 05, 2011 7:08 am


[Alleen Ciel]

Hij kon er gewoon niks aan doen. Steeds vaker droomde hij ‘s nachts over Ciel, werd hij met dat irritante gevoel wakker. En dat terwijl hij het zelf niet eens wou. Ze hadden ook eigenlijk niet eens met elkaar. Het enige wat ze van elkaar waren was.. vrienden die verliefd op elkaar waren, althans zo kon je het zeggen. Misschien was het wel een keer tijd.. om er met Ciel over te hebben. Maar straks kwam het weer zo verkeerd over en begon de jongen hem te negeren of begon hij zelfs te huilen. Hij durfde het eigenlijk niet, wou de jongen helemaal niet kwetsen. Toch wist hij dat het ooit wel eens zou moeten.
De slobberig, donkere broek die hij aan had, paste bij het slordige haar wat hij had. Het grijze T-shirt met een of andere vage afprint erop paste er ook bij. Hij ging met zijn hand door zijn haar en nam een hap van zijn muesli, terwijl hij naar zijn bord staarde. Hexis had Ciel nog niet gezien, waarschijnlijk zat hij ergens tussen de vele kinderen in de kantine of had hij zich verslapen. Hij kon de blikken voelen die naar hem staarden. Ze zagen hem als een soort eyecatcher, hij had heel veel meisjes een blauwtje op moeten laten lopen, wat hij eigenlijk best wel zielig voor ze vond. Hij had eenmaal geen interesse in vrouwen. Ze waren arrogant en zaten hem alleen maar achterna. Ook mocht hij nu niet meer voor de lol flirten, zelfs niet met jongens. Hij begon aan de weinige aandacht te wennen, maar verlangde er diep van binnen toch naar. Ach, hij had Ciel nog. Waar was hij eigenlijk? Zijn blik ging een paar keer geconcentreerd door de kantine heen en hij zag de jongen nog steeds niet. Waar was hij in godsnaam? Hij stond op, deponeerde het dienblad wat hij had waar het dienblad moest zijn als het vies was en liep de kantine uit. Natuurlijk werd hij meteen gevolgd. Ze zaten hem achterna, stalkten hem zelfs. Hij haatte het. Gelukkig waren er maar heel weinig mensen die afwisten van wat zich afspeelde tussen Ciel en hijzelf, anders waren er vast nog meer meiden achter hem aan gaan lopen. Yaoi, het was vast iets nieuws of zo. Hij wist er niet zoveel van, maar wat hij wel wist was dat daardoor meisjes gayrelaties steeds interessanter begonnen te vingen. Bah. Zijn voeten sloften achter zich aan en hij wendde zijn blik af toen hij zijn reflectie zag in een van de ramen. Hij had wallen onder zijn ogen gekregen, wou gewoon vaak niet slapen door de dromen die hij dan kreeg. Hij wou gewoon de dromen niet meer. Hexis was stil gaan staan en wendde zijn blik op toen hij opeens iemand in het zicht kreeg. Ciel. Hij begon te lopen, moest moeite doen om niet meteen op de jongen af te rennen die even verderop in de vensterbank zat.
“Hé Ciel,” zei hij blij, ging met zijn ene hand even door het haar van de jongen en drukte daarna een kus op de lippen van de jongen. “Wat dacht je er van om samen met mij de stad in te gaan?”

De jongen had even geprotesteerd, toch had hij hem gewoon meegenomen. Nu liepen ze naast elkaar op straat, tussen de ‘normale mensen’. Hij moest moeite doen om niet de hand van de jongen vast te houden, aangezien ze anders nogal aangestaard werden. De mensen keken hem al raar aan vanwege zijn slordige uiterlijk. Nou en? Hij had gewoon een keer zin in om slordige kleding aan te doen. Het was druk, waarschijnlijk was er heel veel uitverkoop of zo. Hij stopte even toen ze net overgestoken waren en keek rond. Even verderop was er een ijs café te vinden. Perfect. Hij pakte de jongen bij zijn arm en trok hem voorzichtig mee. Hij nam plaats aan een van de tafeltjes en wenkte Ciel dat hij gewoon naast hem kon zitten. Hijzelf bestelde een Dame Blanche. Toen de ober ook de bestelling van de jongen had opgenomen onderzocht hij Ciel even, bang dat hij het niet leuk vond.

_________________
People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ciel

avatar

Aantal berichten : 249
Registratiedatum : 11-04-11

Character
Leeftijd: 13 Jaar
Krachten:
Partner: Hexis, I love you. But I'm done with you.

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   zo jun 05, 2011 7:59 am


Hij kneep zijn ogen eerst steviger dicht, wou ze nog niet open doen. Maar het licht irriteerde hem. Uiteindelijk opende hij toch maar zijn ogen, kwam langzaam overeind. Een erge hoofdpijn overviel de jongen, en hij liet zich simpelweg weer op zijn rug in het bed vallen en verstopte zich onder zijn dekens. Dat was toch een teken, of niet soms? Een teken dat hij gewoon moest blijven liggen, nog wat meer moest slapen. Hij had ook niet echt goed geslapen. Al die geluiden die de anderen maakten in hun slaap hadden… Hadden hem eigenlijk best wel bang gemaakt. De reden daarvoor had hij verdrongen, maar het maakte hem alsnog bang. Hij moest iedere keer een gil onderdrukken als hij wakker werd midden in de nacht. Dus nee, het was geen super nacht voor hem geweest.
Zijn ogen schoten open. Shit, was het eerste woord dat in zijn gedachtes opkwam. Hij schoot overeind, gooide de deken zonder enige moeite van zich af. De slaapkamer was leeg. Iedereen was al weg, en niemand had de moeite genomen hem weer opnieuw wakker te maken. Hij haalde een hand door zijn haren, slaakte een zucht. Werkelijk, hij moest zich weer eens verslapen. Niet dat het erg was, maar alsnog. Het ging tegen zijn manieren in. Maar hij had Sebastian nu niet meer om alles voor hem te doen, zorgen dat alles op rolletjes liep.
Met tegenzin stond hij op, hij moest zich maar eens gaan verkleden. Nogal treuzelend begon hij zich om te kleden, wetende dat niemand hem toch zou zien. Een korte broek en hoge kniekousen waren typisch aan zijn uiterlijk, en hij week er pas vanaf als het hem te koud werd. Het enige wat nog ontbloot was aan zijn benen waren zijn knieën, maar niet dat hij het erg vond. Hij voelde eventjes aan het litteken dat een brandmerk moest voorstellen. Vreselijke mensen ook. Hij hapte één keer naar adem, dwong zichzelf door te gaan met zich om te kleden. Nogal onhandig probeerde hij zijn ooglapje om te doen. Je zou nu al denken dat hij er al kundig in was geworden, maar zo was hij gewoon niet. Fysieke aanpassingen vergden weldegelijk veel van hem, noch maar te zwijgen over sommige mentale.

Met een paar snelle halen door zijn haar met zijn vingers zat het goed, dat was wel het fijne aan zijn haar. Rustig liep hij naar de deur, deed deze open en negeerde werkelijk alle blikken die op hem gevestigd werden. Hij was wel gewend om aangestaard te worden. Meisjes deden het gewoon omdat ze hem te schattig voor woorden vonden en jongens omdat ze nog steeds niet konden geloven waar hij toe instaat was. Maar de aandacht liet hem koud, het irriteerde hem enkel. Hij had geen honger, dus ging hij maar op de vensterbank zitten en staarde over zijn schouder naar buiten. Wat zou hij vandaag eens kunnen gaan doen… Misschien zou hij – zijn gedachtes werden onderbroken door een stem die zijn naam riep. Zijn lippen krulden zich tot een blije glimlach wanneer hij de blonde jongen zag. Ow, van zijn aandacht kon hij niet genoeg krijgen. Hij voerde licht protest uit op de kus, omdat hij nu wel door mensen gezien kon worden; maar zei er niets over. Hexis zou het wel begrijpen, althans daar ging hij vanuit.
Hij had af en toe geprobeerd zijn arm los te trekken, bedacht zich toch op het laatste moment dat hij niet mee wou. Maar toen ze eenmaal in de stad waren, en zijn arm los werd gelaten, bleef hij maar. Het zou vreemd zijn om nu nog weg te lopen. Het zou er vast vreemd uitzien; hun twee bij elkaar. Hij nogal netjes, zoals altijd, en Hexis… Niet. Hij volgde de jongen gewoon, hoewel hij naast hem liep. Hij zou toch maar verdwalen in een druk gebied als dit, vooral omdat hij hier voor het eerst was.

Nogal weifelen ging hij naast de jongen zitten in het volle zicht van al de klanten die bij het ijs café zaten. Hij had gewoon snel iets uitgekozen, plande er toch niet op om er ook maar een hap van te nemen. Hij had gewoon niet zoveel, omdat hij het onnodig vond. Maar omdat Hexis al wat had besteld, vond hij het stom om dat niet te doen. Hij had gewoon degene gepakt die hij als eerste had gezien, een of andere Cherry Sundea. Niet dat hij wist wat het inhield, maar het moest iets zijn met ijs, dat was wel zo logisch.
Zijdelings keek hij naar Hexis, wist wel dat hij naar hem zat te kijken. In plaats van een geïrriteerde opmerking fronste hij, reikte een hand uit naar de jongen. ‘Je hebt wallen onder je ogen,’ merkte hij op, terwijl hij er voorzichtig met zijn wijsvinger overheen ging. ‘Slecht geslapen?... Of misschien iets te goed, waardoor het slecht leek?’ Nee, hij was er nog steeds niet overheen. Over dat incident. Het zat hem nog dwars, en hij wist niet of hij het nou als een soort van slecht compliment moest zien… Of het gewoon walgelijk moest vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hexis

avatar

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 18-04-11

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: I want nobody, nobody but you..

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   zo jun 05, 2011 8:15 am


Er ontstond een brok in zijn keel toen hij alle moed bij elkaar wou schrapen om het aan de jongen te vragen. Maar straks dan dacht Ciel dat hij het anders bedoelde en werd hij boos, of zoiets. Hij keek even weg toen de jongen opmerkte dat hij hem aan zat te kijken, wat langzamerhand staren was geworden. Hij kon er gewoon niks aan doen dat hij elke nacht aan de jongen dacht en nauwelijks meer kon slapen. Zijn gezicht stond emotieloos en zijn ogen staarden naar de tafel. Plotseling voelde hij vingers onder zijn ogen, waar de wallen zaten. Zijn blik gleed naar de jongen.
‘Je hebt wallen onder je ogen.’ Hexis knikte droogjes. Dat wist hij. ‘Slecht geslapen?... Of misschien iets te goed, waardoor het slecht leek?’ Er verscheen een flauwe grijns op zijn gezicht, terwijl hij een beetje rood werd. De jongen had het zo te zien nog niet vergeten. Aan de ene kant best wel irritant, aangezien hij er dan zelf ook steeds aan herinnerd werd. Hij schaamde zich er nog steeds voor.
“Ik denk het laatste,” antwoordde hij zachtjes op de vraag die de jongen had gesteld en zijn ogen gingen weer naar het tafelblad, terwijl hij zich weer verlegen begon te voelen. Niet omdat de jongen hem aan het incident liet denken, maar ook omdat ze nu in het openbaar waren en heel soms mensen hun kant op keken. Hij hield niet van die blikken, ook al waren ze van jongere of oudere mensen dan hij. Het voelde gewoon vreemd. Ciel had gelukkig zijn hand al bij de wallen weggehaald, anders was hij nog meer verlegen geworden.
De ober kwam er gelukkig al aan, voordat hij zich nog meer kon schamen of zo. Zijn blik gleed even over de Sundae die Ciel had besteld, maar al snel naar zijn dame blanche. Hij goot er de chocoladesaus over heen, die ze in een apart bakje hadden gedaan, en nam er een hap van. De grijns was allang verdwenen en had plaats gemaakt voor een afwezige uitdrukking. Hij moest het vragen. Maar hoe? En wanneer? Hoe zou de jongen in godsnaam reageren?

_________________
People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ciel

avatar

Aantal berichten : 249
Registratiedatum : 11-04-11

Character
Leeftijd: 13 Jaar
Krachten:
Partner: Hexis, I love you. But I'm done with you.

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   zo jun 05, 2011 8:34 am


Hij kneep zijn ogen tot spleetjes, ietwat fel. Het irriteerde hem. Het leek alsof hij zijn hand zowat wegrukte, alsof hij zich had verbrand of zo aan iets. Hij trok hem enkel zo weg omdat er een schok door hem heen ging, een schok die hem vertelde dat hij iets aanraakte dat vies was. Hij rolde met zijn ogen. Wendde zijn blik vervolgens af. ‘Je bent vreselijk, werkelijk waar,’ was het enige commentaar dat hij gaf. Hij had wel kunnen verwachten dat Hexis het niet leuk zou vinden als mensen naar hem keken, maar hé; het was zijn idee geweest om de stad in te gaan. Dus kon het hem nu wat schelen? Nee. De jongen moest al blij zijn dat hij mee was gegaan, en dat hij nog ietwat mild commentaar gaf. Hij kon hem ook kunnen hebben afgesnauwd en weggelopen zijn. Maar dat deed hij niet. Omdat sommige dingen hem ervan weerhielden.
Hij zette zijn ellenboog op de tafel, liet zijn kin rusten op zijn handpalm. Hij had hier nu al geen zin meer in. Vooral niet nu hij de reden wist voor het slaapgebrek van Hexis. Was hij misschien iets te streng? Nee. Hij had toch ook gedaan wat er van hem verwacht werd? Nou… Op dat gebied werd er eigenlijk niets van de jongen verwacht, maar alsnog. Het was gewoon vies. Kon hij zich niet een keertje inhouden? Want dit was absoluut géén gewoonte.
Hij merkte pas dat de ober er was toen hij de lichte trilling op de tafel voelde; er werden dingen neer gezet. Hij trok een gezicht bij het zien wat voor hem was. Oké… Dat kreeg hij dus nooit van zijn leven door zijn keel, nog maar te zwijgen van in zijn mond. Maar hij moest toch iets eten, hij wou niet dat anderen gingen denken dat hij een of ander anorexia geval was, nee dat was het laatste wat hij wou. De kers op de top van het ijs trok zijn aandacht. Dat kon er wel mee door. Hij pakte de bolvormige kleine vrucht vast bij de steel en tilde hem op. Zijn kin rustte nog steeds op zijn handpalm. Alsof de wereld om hem niet bestond bracht hij de vrucht naar zijn mond en likte het ijs dat er nog aangeplakt zat eraf. Zonder ook maar een teken van schaamte deed hij de hele kers in zijn mond, om hem er vervolgens weer langzaam uit trekken; zich realiserend dat er wellicht een pit in zou zitten. Dan kon hij maar beter erin bijten. Rustig beet hij er zachtjes in, maar toch hard genoeg om het zachte velletje eromheen kapot te maken. Hij zoog al het rode sap dat eruit wou lekken eruit voor het ook maar de kans kreeg een druppel te vormen. Nog steeds de wereld om zich heen negerend ging hij zo door, tot alleen nog maar de pit aan het steeltje hing, en nog een paar stukjes van het vruchtvlees. Maar hij deed zich niet de moeite om dat er ook nog af te halen. Nonchalant gooide hij het op tafel. Die ober zou het toch wel opruimen.

Zijn ogen werden iets groter toen hij merkte dat hij zijn maag hier alleen maar mee had geprikkeld. Nu wou hij meer hebben. En het enige wat hij nog kon eten was dat ijs, maar hij wou niet. Het was vies. Alles behalve dat. Oké, hij had dan wel soms de trekjes van een zoetekauw… Maar ijs was gewoon niets voor hem. Hij wou gewoon taart of cake hebben, dat was het. En als het kon wou hij dat zijn dieet maken, als dat kon. Hij keek twijfelend vanuit zijn ooghoeken naar Hexis. Hij wou niet dat iemand hem zou zien, nu merkte hij wel degelijk dat hij tussen allemaal vreemden zat. Te veel vreemden. Het werkte verstikkend. Hij wou steun zoeken bij de jongen, maar zou dan tegelijkertijd ook zijn reactie peilen. Een reactie die hij hoe dan ook niet zou goedkeuren, want zo was hij nou eenmaal.

* Ik ga te ver. *kucht*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hexis

avatar

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 18-04-11

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: I want nobody, nobody but you..

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   ma jun 06, 2011 8:16 am


Zijn blonde haar wat lichtjes golfde wiegde zachtjes heen en weer in de wind. Vanuit zijn ooghoeken bekeek hij de verschillende mensen die voorbij het terrasje liepen. Jong of oud, dik of dun, ze zaten er allemaal tussen. Hij was hier vaker geweest, alleen dan ging hij naar de stripboekenwinkel of naar de supermarkt wat halen. Hij verdiende geld met.. niks eigenlijk. Hij had genoeg geld op een geheime spaarrekening staan, geld van vroeger. Geld wat zijn ouders voor hem gespaard hadden, maar ook geld wat hij zelf had verdiend voor extra klusjes en apart had gehouden.. Hexis verslikte zich bijna toen hij weer dacht aan het verleden, liet alleen maar een klein kuchje horen nadat hij het door had geslikt. Zijn ogen gingen weer naar Ciel en hij verstijfde. Heel veel verschillende gedachtes gingen door zijn hoofd toen hij de bewegingen van de jongen gooide. Hij kon er niks aan doen, maar de jongen leek nu opeens heel.. sexy met dat kersje. Hij had nooit verwacht dat hij dat van de jongen had kunnen vinden, tot nu toe was het alleen maar schattig geweest. Hij nam nog een hap en verslikte zich nu echt. Hij hoestte een paar keer gedempt en het was al goed. Het nadeel was dat Hexis er wel nu een snelle ademhaling van over hield. Zijn blik gleed weer naar de jongen die nog steeds ongestoord het kersje leegzoog en de wereld leek even weer te stoppen. Strak dan kreeg hij nog spontaan een bloedneus, maar zoiets kwam vast alleen in een manga voor. Hij schrok zich een hoedje toen hij iets bij zijn neus voelde en hij veegde een beetje paniekerig zijn neus af. Gelukkig, het was maar ijs. Zijn blik gleed weer naar de jongen die hem op dat moment vanuit zijn ooghoeken aan keek en beschamend ging zijn blik naar zijn eigen ijs, waar hij een hap van nam. Zijn gezicht was rood en eigenlijk verlangde hij naar meer van wat Ciel deed. Maar het was harstikke fout, dus zweeg hij en bleven zijn ogen naar zijn dame blanche staren. Eigenlijk durfde hij de jongen nu niet echt meer aan te kijken, bang dat hij dan weer foute gedachten kreeg en zijn blik zou verraden wat hij dacht. Door de jongen zijn actie had Hexis zich even weer zwak gevoeld, alsof Ciel hem opeens gezoend had. Alleen dan nog erger.

_________________
People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ciel

avatar

Aantal berichten : 249
Registratiedatum : 11-04-11

Character
Leeftijd: 13 Jaar
Krachten:
Partner: Hexis, I love you. But I'm done with you.

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   ma jun 06, 2011 9:01 am


De kleine jongen trok een wenkbrauw op. Hij had wel uit de blik van Hexis kunnen halen dat hij naar hem had zitten kijken, maar nu hij naar hem keek; had hij snel weg gekeken. Waarom? Net nu hij hem nodig had, leek hij hem te ontwijken. Hij ademde diep in. En nu? Wat kon hij nu doen. IJs eten. Ja, dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hij vond het nog steeds niet leuk. Waarom moest hij nou weer zo dom zijn om die kers te eten? Hij had kunnen weten dat de smaak ervan, zijn honger alleen maar erger zou maken. Op een nuchtere maag kon je het altijd veel langer uithouden zonder eten; omdat je maag dan niets te missen had. Hij zou nog niet geprikkeld zijn om te werken, maar nu wel. Hij had weer eens niet nagedacht. Maar hij vond het niet leuk om te eten. Hij wou niet eten. Vond het niet leuk. Want dan voelde hij zich soms weldegelijk bekeken.
Hij staarde naar het ijs voor zich. Misschien kon hij wel snel wat naar binnen werken? Niemand zou het merken. Hij was maar een van die duizenden mensen die hier rondliepen, wie zou er nou aandacht besteden aan hem? Niemand. Of ja, misschien een vluchtige blik, maar meer niet. Moeizaam pakte hij de lepel, porde ermee in het ijs. Niet wetende dat hij hier mee aantoonde dat hij geen zin meer had om te eten, bleef hij door porren. Hij probeerde zich vast te klampen aan de gedachte dat niemand hem op zou merken. Maar… Het was gewoon moeilijk om je daar zo gemakkelijk overheen te zetten.
Uiteindelijk tilde hij de lepel maar op, deed hem in zijn mond en haalde hem er langzaam weer uit. Hij keek ernaar. Nog steeds zat er ijs aan. Misschien zou hetzelfde trucje nog een keer werken; nee, dat zou te lang duren. Hij hield de bolling van de lepel voor zijn mond, likte het ijs dat erin zat eruit met een haal van zijn tong. Vervolgens porde hij het ijs weer verveeld met de lepel. Nu hij het eenmaal één keer had gedaan, was de spanning ervan af. De knoop was doorgehakt. En nu begon het echte spelletje pas. Hij vond het zo saai om gewoon ijs te eten. Misschien kon hij er wel niet tegen als dingen zo normaal waren, zo saai. Kon ook verklaren waarom hij nu weer probeerde iets leuks hiervan te maken. Gewoon ijs eten was zo… Gewoon.

Na het trucje nog een paar keer herhaald te hebben met de lepel, stopte hij. Wou weer wat afwisseling hebben. En om eerlijk te zijn, begon hij moe te worden van al dit gepor in dat ijs. Kon hij het niet iemand anders voor hem laten doen? Sebastian… Nee. Die zou Hexis alleen maar bang maken, en het was niet echt verstandig om je gave hier onder al die mensen te gebruiken. Hij knipperde een paar keer bedenkelijk met zijn ogen, porde nog een paar keer met zijn lepel in zijn ijs. Zijn blik gleed op Hexis. Een grijns ontstond op gelaat. ‘Hexis,’ probeerde hij de jongen zijn aandacht te trekken, terwijl hij zijn naam op een zangerige manier uitsprak. ‘Voer me,’ beval hij vervolgens zowat op een ietwat plagerige en speelse manier. Zijn gezichtsuitdrukking was nogal uitdagend. Hij wist niet zeker of dat de jongen het wou doen. Maar hij had geen zin meer om te werken om eten naar binnen te krijgen, dus wou hij dat iemand anders het deed. ‘Ik beloof je, dat ik jou dadelijk ook wel voer; mits je mij nu gewoon helpt.’ Als er een tegenprestatie aan te pas kwam, leken dingen altijd aanlokkelijker. Of ja, dat dacht hij dan. Hij vond het altijd leuk als anderen dingen voor hem opknapten. Maar hij wist niet hoe Hexis hierover dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hexis

avatar

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 18-04-11

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: I want nobody, nobody but you..

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   di jun 07, 2011 4:14 am


Hij nam nog een hap van het ijs, nu leek het hem niet echt meer te interesseren. Het was even stil en hij keek weer op om te zien wat de jongen aan het doen was. In het ijs porren. Hexis grinnikte even. Hij merkte dat Ciel er niet echt zoveel trek in had en waarschijnlijk de kers zelfs lekker vond. Hijzelf genoot er echt van, de laatste keer dat hij ijs had gegeten was hij nog jong geweest. Hij nam nog een hap van zijn ijs en wendde zijn blik af. Was het wel een goed idee geweest om de jongen mee te nemen? Hij hield duidelijk niet echt zo van ijs. En.. wanneer moest hij het de jongen nou vragen? Het was een beetje raar om het in het openbaar te vragen, aangezien alle mensen hun dan konden horen. Hij snoof even geïrriteerd en nam een hap van zijn ijs, om vervolgens weer naar Ciel te kijken die zijn lepel.. aflikte? Hij staarde de jongen een beetje verbaasd aan en nam weer een hap van zijn ijsje, staarde er weer naar. Straks dan kreeg hij weer verkeerde gedachten als hij naar de jongen staarde. Hexis staarde afwezig in de schaal. Wanneer? Wanneer in godsnaam moest hij het vragen? Hij beet even op zijn lip, zwaar geïrriteerd.
‘Hexis,’ klonk er een zangerige stem. Meteen keek hij op, de lepel in zijn hand aangezien hij net weer een hap wou nemen. Hij keek de jongen verbaasd aan. Wat was er nou weer? De grijns op het gezicht van Ciel voorspelde niks goeds.. ‘Voer me.’ De toon waarop hij het sprak klonk plagend en speels, een beetje dan, en zijn gezicht stond uitdagend. Hexis fronste. Waarom in godsnaam-..
‘Ik beloof je, dat ik jou dadelijk ook wel voer; mits je mij nu gewoon helpt.’ Dat klonk iets beter. Hij liet zijn eigen lepel zakken en schoof het ijs van Ciel naar hem toe. Hij nam wat ijs op de lepel en hield het voor de jongen, zodat die het op kon eten. Dit deed hij totdat het ijs op was. Ondertussen nam hij natuurlijk wel nog een hap van zijn eigen ijs, zodat tegen de tijd dat Ciel’s ijs op was, zijn eigen ijs dat ook was. Er verscheen een plezierige grijns op zijn gezicht.
“Die belofte komt later wel,” fluisterde hij zachtjes en hij wendde zijn blik af, op zoek naar een ober. “Ik wil graag afrekenen,” zei hij toen er eentje voorbij liep. Hexis rekende af en stond op, pakte Ciel’s arm en trok hem weer voorzichtig mee. “Zeg, waar wil jij nu graag heen gaan?” vroeg hij nieuwsgierig terwijl ze weer door de mensenmassa liepen, die gelukkig wat rustiger was geworden. Eigenlijk wou hij wel kijken of er hier ergens een seksshop was, alleen dat kon hij beter niet doen met Ciel. Dan zou die een hartaanval krijgen of zo. En dat moesten ze ook niet hebben, dat verpestte alle sfeer.

_________________
People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ciel

avatar

Aantal berichten : 249
Registratiedatum : 11-04-11

Character
Leeftijd: 13 Jaar
Krachten:
Partner: Hexis, I love you. But I'm done with you.

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   di jun 07, 2011 6:59 am


Het verbaasde hem licht dat Hexis fronste. Hij was degene die wou zoenen, die wou tongzoenen zelfs en die het hem ook nog eens leerde. En dan vond hij het vreemd om hem te voeren? Misschien kwam het omdat er anderen mensen waren. Of omdat hij niet goed had geslapen. Ach, het maakte hem niets uit. Als hij een glimlach op zijn gezicht zou trekken, was hij ervan overtuigd dat de jongen hem wel zijn zin kon geven. Hij begon zelfs het gevoel te krijgen dat niemand nee tegen hem kon zeggen, als hij maar lief glimlachte. Buitte hij het niet een beetje uit nu? Nee. Want hij glimlachte niet eens. En hij zou het ook niet snel doen, was het niet gewend. Het voelde vreemd om die spieren aan te spannen. Maar hij zou er wel aanwennen, want het voelde niet slecht. Hij kreeg altijd zo’n… onbekend gevoel, dat hij niet kon plaatsen, maar dat wel prettig was. Natuurlijk kon het niet tippen aan het gevoel dat hij kreeg als hij Hexis’ glimlach zag, maar dat terzijde.
Een bescheiden glimlach kwam op zijn gelaat, krulde zijn mondhoeken nog niet ver genoeg omhoog om kuiltjes in zijn wangen te krijgen. Hij draaide zich naar de jongen toe, keek hem met kleine pretlichtjes in zijn ogen aan. Hij kreeg eindelijk zijn zin weer eens, en dat vond hij maar wat fijn. Langzaam opende hij zijn mond, streelde het onderste gedeelte van de bolling van de lepel eerst met zijn tong voordat hij zijn lippen weer op elkaar deed; de lepel erin liet verdwijnen. Hij bleef dit gewoon herhalen, tot alles op was. Schaamde zich over het feit dat hij het helemaal opgegeten had. Maar wat kon hij anders; hij had zo weinig, had nog geen ontbijt op. Zijn lichaam smeekte gewoon naar wat voedsel. En nu had hij het eindelijk zijn zin gegeven. Maar hij had helemaal niet door dat hij aan het eten was, als hij eerlijk was. Had de hele tijd naar Hexis gekeken, kon zijn blik niet van hem afhouden. En waarom wist hij niet. Of het zat hem nog steeds te veel dwars, of hij wou gewoon naar die hemelsblauwe ogen kijken. Of beiden.
Langzaam stond hij op toen Hexis hem zwakjes aan zijn arm meetrok. Weer de mensen massa in. Dit keer bleef hij dichterbij de jongen lopen; hield zich in om zich niet vast te klampen aan zijn arm. Lag het aan hem of was het nou drukker geworden?... Het voelde zo benauwd en verstikkend tussen al die mensen. En vooral omdat hij nogal klein was, werkte het erg intimiderend. Toen de vraag kwam waar ze nou naartoe zouden gaan, pakte hij gewoon de arm van de jongen vast en drong de eerste de beste zaak binnen. Hij wou weg uit die drukte.

- LALA, sprong in de tijd of zo. –

Hij was moe, zijn benen deden pijn en zijn armen ook. En hij voelde zich net een meisje, omdat hij een soort van had geshopt. Met Hexis nog wel. Maakte het er niet beter op. Hij wou zitten, en wat drinken. Eventjes op adem komen. Het viel wel al mee dat het veel rustiger was dan eerst. De zon was al ver voorbij zijn hoogste punt, en de drukte was nu wel geweken. Hij bleef staan. Zou hij?... Ja. Hexis zou het toch niet erg vinden, wie weet was hij zelfs aan zo’n soort plaatsen gewend. ‘Hexis, ik heb dorst,’ zeurde hij, enkel om zijn aandacht weer eens te trekken. Hij zeurde eigenlijk best vaak om de aandacht van de jongen te krijgen. ‘Laten we naar die bar gaan, dan kan ik wat drinken.’ Zonder op een antwoord te wachten liep hij er al naartoe, ging er zelfs naar binnen. Pas toen hij binnen was bleef hij staan. De jongen zou nu wel naar binnen moeten, en als hij eenmaal binnen was. Zou hij vast niet meer naar buiten gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hexis

avatar

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 18-04-11

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: I want nobody, nobody but you..

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   di jun 07, 2011 10:32 pm


Het was best wel gezellig, al zei Ciel weinig dingen. Af en toe een opmerking, maar verder niks. Ze gingen de halve stad door, van winkelstraat naar winkelstraat. Hexis had nieuwe oortjes gekocht voor zijn Mp3, een stel batterijen, twee tijdschriften en een doos bonbons. Dat laatste had hij stiekem gekocht in een supermarkt terwijl Ciel buiten stond te wachten. Hij zou die later aan Ciel geven, als hij het tenminste durfte te vragen.. De hele dag durfde hij het niet te vragen, vond hij het geschikte moment er voor. Wat hem ook irriteerde was dat ze nog helemaal niet gezoend hadden, behalve de kus in de ochtend, alleen dat telde eigenlijk gewoon niet mee.

De zon was al een beetje onder aan het gaan, al duurde het nog een paar uur voordat het echt donker was. Ze waren nog eventjes aan het rondstruinen, hij kon aan het loopje van de jongen merken dat hij last van zijn voeten had. Eigenlijk wou hij de jongen in zijn armen nemen, maar dan zou hij waarschijnlijk voor schut staan. Terwijl ze over de stoep liepen tussen de weinige mensen die er nog over straat liepen, dacht hij na. Waarom zou hij het in godsnaam vragen aan de jongen? Was de jongen er niet te jong voor? Was er niet een te groot leeftijds verschil tussen de twee? Straks dan waren de gevoelens die Ciel voor hem voelde, veel kleiner dan de gevoelens die hijzelf voor de jongen voelde. Hij voelde zich gespannen worden, wou het liefst weer naar Degree toe. De jongen die naast hem liep, stond opeens stil. Zo ook Hexis. Wat was er aan de hand?
‘Hexis, ik heb dorst,’ hoorde hij de jongen zeuren. Oh, natuurlijk. Hij glimlachte en opende zijn mond om te gaan zeggen dat ze wel weer naar degree zouden gaan en daar wat zouden drinken, toen de jongen opeens met een idee kwam. ‘Laten we naar die bar gaan, dan kan ik wat drinken.’ Bar.. Hij wou gaan reageren, maar de jongen liep er al meteen naar toe, zonder op zijn antwoord te wachten. Hexis schudde grinnikend zijn hoofd en ging de jongen achterna. Het was een erg gezellige bar, althans dat zag het er uit. Mensen waren aan het praten over van alles en nog wat, en op een tvscherm in de hoek kon je een voetbalwedstrijd volgen, wat velen ook aan het doen was. Ciel was al op een barkruk gaan zitten en bestelde wat drinken. Hexis overhandigde het geld voor de jongen aan de barman. Hijzelf had niet zoveel dorst, honger- en dorstgevoelens kon hij altijd makkelijk onderdrukken. Hij liet zijn blik door de ruimte gaan en bleef hangen bij een jongen die in een hoekje zat. Net op dat moment keek de jongen ook zijn richting op en glimlachte hij. Uit schrik wendde Hexis zijn blik meteen weer af. Hij kende de jongen maar als te goed, verafschuwde hem omdat de jongen in zijn verleden voorkwam. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat de jongen op hem af liep.
“Hé Mills, lang niet gezien!” zei de jongen blij, die nu schuin achter hem stond.
“Rot op,” gromde Hexis en hij balde zijn vuisten.
“Waarom zo opgefokt? Ben je niet blij om een oude vriend te zien?” De jongen ging naast hem zitten.
“Nog steeds een grote bek, Alais? En ik ben al heel lang je vriend niet meer. Eigenlijk ben je dat nog nooit van me geweest.” De jongen begon te lachen, wierp even een blik op Ciel, waardoor hij nog bozer werd. Hij mocht niet naar zijn vriendje staren. Vriendje.. Zo had hij Ciel nog nooit genoemd. En ze hadden niet eens met elkaar, al wou Hexis het eigenlijk wel.. maar had hij last van een soort bindingsangst.
“Is dat een vriend van je?”
“Dat gaat je niks aan.”
“Natuurlijk wel. Alles gaat me aan. Je kent me toch?”
“Ga toch naar je achterlijke vriendjes, Alais, en ga hun maar irriteren.” De jongen lachte even en legde een hand op de schouder van Hexis. Uit reactie pakte hij de hand vast en duwde hij de vingers achterover tegen de pols aan. Er klonk gekraak. De jongen werd bleek en trok zijn hand los, ging weer naar zijn vriendjes. Shit. Hij had een probleem.
“Ciel, laten we hier maar weggaan,” mompelde hij en hij trok de jongen van de barstoel af, een beetje te hardhandig, maar daar kon hij zelf ook niks aan doen, en nam hem mee naar buiten. “Dat klote joch moet zijn handen thuis houden en me gewoon met rust laten,” gromde hij in zichzelf. Hij liet Ciel los toen hij merkte dat hij de jongen vast pijn deed en bleef staan. “Sorry, en het spijt me van Alais,” mompelde hij en hij ging met zijn hand door het haar van Ciel. Hij ademde diep in en uit, om zoveel mogelijk spanning te laten verdwijnen. Maar toen opeens klonken er stemmen.
“Hé Mills! Wacht even!” riep de stem van Alais. Hexis vloekte. Natuurlijk, nu had hij pas echt een probleem. En ja hoor, al snel stonden ze voor zijn neus. Hij duwde Ciel achter zich.
“Wat moet je?” gromde hij. Ze waren met z’n vieren, te veel voor hem alleen. En hij wou niet dat Ciel er zich mee ging bemoeien. . Er kwam geen antwoord, maar wel een vuist die hem in zijn gezicht sloeg, waardoor hij op de grond viel met een bebloede neus, gevolgd door een trap van een van de jongens in zijn maag.
“Geef je het nu al op, Noah Mills?”

_________________
People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ciel

avatar

Aantal berichten : 249
Registratiedatum : 11-04-11

Character
Leeftijd: 13 Jaar
Krachten:
Partner: Hexis, I love you. But I'm done with you.

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   wo jun 08, 2011 9:24 am


Zonder acht te slaan op de mensen in de bar liep hij naar de eerste beste barkruk en klom er zowat op. Vervloekte lengte ook. Met grote ogen keek hij op, legde zijn handen naast elkaar op de bar. Een man draaide zich om, was bezig een glas schoon te maken met een doek. Bij het zien van het kleine jongetje glimlachte hij warm. ‘En, wat mag het zijn jongeman?’ Hij voelde zijn vingertoppen prikken, wou de man aanvliegen en tegen hem schreeuwen hem niet zo te noemen. Ja, hij was erg prikkelbaar qua dat soort dingen. Maar hij hield zich in. Misschien dat als hij zich zo onschuldig voor bleef doen, hij wel wat gratis dingen kreeg. ‘Ik wil… Ehh…’ Hij keek om zich heen. Wat wou hij eigenlijk. Hij leunde over de bar heen, wou kijken wat ze allemaal hadden. Uiteindelijk wees hij naar een fles met een rood etiket erom heen gewikkeld. ‘Dat.’ De man volgde zijn blik, knikte en schonk hem toen een glas in. Pas toen hij het glas voor de kleine jongen op de bar neerzette, merkte hij zijn vriend pas op. De ietwat komische situatie rondom het kleine jongetje had al zijn aandacht opgeëist. Maar hij merkte pas dat het zijn vriend was toen hij voor hem betaalde. Zonder iets te zeggen pakte hij het geld aan, en draaide zich weer om; ging verder met zijn werk.
Ciel pakte het glas met beiden handen vast, draaide zich om zodat hij eens de bar kon bekijken. Zonder dat hij het doorhad dwaalde zijn blik af naar Hexis, sloeg de jonge gade. Hij fronste enkel toen er een andere jongen op hem afstapte en tegen hem begon te praten, gebruikte vreemde benamingen voor hem die hij niet kende. Maar het was duidelijk aan Hexis te zien dat hij zijn gezelschap niet op prijs stelde. Hij keek enkel toe, vond het wel ietwat interessant worden. Ondertussen dronk hij gewoon door; deed het zowat gedachteloos. Zijn volle aandacht was nu op Hexis gericht, en de jongen die hij met de naam Alais aansprak. Hij verroerde zich zelfs niet toen Alais zijn hand op Hexis’ schouder legde. Met grote ogen, gevuld met verbazing, keek hij naar de handelingen die de blonde jongen toepaste op de hand van de ander. Lichte ontzag kwam er toen in. Hij had er niets ranzig aan gevonden, vond het op zich best wel opwindend. Hij had dit nooit van hem verwacht, echt nooit. Maar hij vond het niet erg, vond het juist wel leuk. Wist hij ook weer eens dat Hexis niet het zachtaardige, soms nogal een zwakke, jongen was die hij leek. Beeld weer veranderd, maar op een positieve manier. Hij vond het wel leuk dat Hexis dat soort dingen kon.
Een hand pakte zijn arm vast. Hij had nog net genoeg tijd om zijn glas terug op de bar te zetten voor hij van de barkruk werd getrokken. Hij zette zijn voet niet goed neer, verzwikte hem. Hij kneep zijn ogen dicht, klemde zijn kaken op elkaar. Hij zei echter niets, liet zich gewoon meevoeren. Hij voelde de pijn pas die de greep op hem had uitgeoefend toen zijn arm weer los werd gelaten. Hij keek op. Hij grijnsde, had iets van verlangen in zijn ogen. ‘Hexis,’ prevelde hij zachtjes, terwijl hij met zijn vinger over de wang van de jongen gleed. ‘Je moet me dat leren, dat trucje met die hand.’ Ietwat luguber? Barbaars? Wat zou het, hij vond het leuk. En dat was het enige wat voor hem telde.

De ademhaling van Hexis motiveerde hem om naar voren te leunen, zijn lippen op de zijne te drukken; maar nog voor hij dat kon werd hij onderbroken door een stem. Met een ruk draaide hij zijn hoofd om. Gewillig liet hij zich achter door Hexis achter hem duwen. Hij zou zichzelf prima kunnen beschermen; hoefde alleen maar Sebastian hier te laten komen. Maar hij deed niets. Misschien kon de jongen het zelf ook wel redden? Zijn ogen werden grot, hapte één keer geschrokken naar adem toen Hexis op de grond viel. Met een ruk keek hij op, balde zijn handen tot vuisten. Beschermend zette hij een stap naar voren, ging over Hexis heen staan en duwde de jongen die de blonde jongen trapte achter. ‘Blijf met jullie gore poten van hem af,’ siste hij fel. Er klonk gelach, spottend gelach. ‘Moeten we nu bang worden? Van iemand zoals jou?’ Een angstaanjagende grijns kwam op zijn gelaat. ‘Ja, eigenlijk wel.’ Zwarte veren, die uit het niets naar beneden dwarrelde. Nogal onthutst keken de jongens op, snapte niet waar ze vandaan kwamen. En toen, uit het niets; een zwarte schim die eentje velde. Wild keken ze om zich heen. Hij daarin tegen genoot van dit moment, had het al zolang niet meer gevoeld… Dat gevoel dat hij nu had. Het voelde geweldig, verrukte hem. Een tweede werd geveld. Ineens werd hij vast gepakt bij zijn kraag, door elkaar geschud. ‘Hou daar mee op, kleine smiecht! Ik sla al je ingewanden aan gort,’ werd er in zijn gezicht geschreeuwd. Het drong nauwelijks tot hem door, tot hij de knie in zijn maag voelde. De harde klap zorgde ervoor dat al de lucht in zijn longen eruit werd geperst. Hij werd los gelaten, viel op zijn knieën op de grond, happend naar adem. Hij werd bij zijn haren vastgepakt, iemand forceerde hem omhoog te kijken door zijn blik omhoog te trekken door aan zijn haren te trekken. ‘Hoe deed je dat,’ siste een jongen, de jongen die bekend stond onder de naam Alias. De kleine jongen liet geen woord los, perste zijn lippen op elkaar. ‘Hoe deed je dat!’ Nog steeds gaf hij geen antwoord. Een harde klap, met gebalde vuist, tegen zijn wang. Op dat moment barstte de hel los, maar voor maar enkele seconden. Alias werd gevloerd, hardhandig. En de laatste jongen die over was; die verkoos het hazenpad. Met moeite kwam Ciel weer een beetje overeind, keek naar Hexis. Hij spuugde op de grond, speeksel vermengd met bloed… Hè bah. Langzaam stond hij op. Zijn hele lichaam deed pijn. Hij wou terug naar Degree… Gaan slapen. Dit was niet leuk… Hij keek om zich heen, waar was Sebastian? Die was nergens meer. De pijn was zo erg dat zijn krachten abrupt waren gestopt met werken zodra het gevaar was geweken. Fijn, nu moest hij terug lopen.

* Bla bla, flut post.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hexis

avatar

Aantal berichten : 140
Registratiedatum : 18-04-11

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: I want nobody, nobody but you..

BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   do jun 09, 2011 8:11 am


Al zijn adem leek ontnomen te zijn toen de jongen hem in zijn maag trapte. Het leek alsof hij zich niet meer kon bewegen, al kon hij nog net wel met zijn handen naar zijn neus grijpen, die vreselijk zeer deed. Hij kneep zijn ogen dicht en vloekte nog een keer. Hexis verwachtte nog een trap, totdat hij merkte dat Ciel over hem heen ging staan. Met tranen in zijn ogen keek hij naar ciel, die daar stond.
‘Blijf met jullie gore poten van hem af.’ Ciel zou het nooit tegen de jongens op kunnen nemen! ‘Moeten we nu bang worden? Van iemand zoals jou?’ Hexis sloot zijn ogen en sloot zichzelf af van de buitenwereld, negeerde alle stemmen die er klonken. Een paar keer namen de jongens de kans om hem keihard te trappen in zijn maag, waardoor hij in elkaar dook, maar geen kik gaf. Hij wou niet weten hoe het af zou lopen. Hij had zichzelf niet eens kunnen verdedigen met zijn krachten, vanwege het slaaptekort en de hevige emoties die door hem heen gingen terwijl hij kopzorgen had. En nu moest hij alles aan Ciel overlaten. Hexis voelde zich schuldig, wou eigenlijk dat hij meer had geslapen. Maar dan had hij weer een ander probleem gehad.
Het was akelig stil toen hij terugkeerde naar de werkelijkheid. Zijn ademhaling was gespannen en onregelmatig. Zijn neus deed vreselijk zeer, net zoals zijn buik en been, waar ze ook nog op getrapt hadden. Zijn gedachtes schoten alle kanten op en zijn ogen gingen open, schoten paniekerig in het rond. Hij kalmeerde een beetje toen hij Ciel in het zich kreeg. Het schemerde en hij had zijn handen nog steeds voor zijn neus.
“Het spijt me,” mompelde hij en de tranen liepen al over zijn gezicht. Hij probeerde overeind te komen, zijn hele lichaam trilde en toen hij bijna overeind stond, viel hij bijna weer. Hij kon zich nog net aan Ciel vastgrijpen. Hij wou hier weg. Uiteindelijk stond hij overeind en pakte hij de tas op, die eenzaam en verlaten naast hem had gelegen, aangezien hij hem op de grond had laten vallen. Hij keek er even in en zag dat er alleen maar een deuk in de doos bonbons zat en de tijdschriften een beetje gekreukt waren. Gelukkig maar. Hij snoof geirriteerd en greep weer naar zijn neus toen deze weer zeer begon te doen. Hij wou niet weer naar de ziekenzaal. Of naar een EHBO post. Hij pakte Ciel bij de hand en trok deze zachtjes mee, terwijl zijn passen langzaam en af en toe struikelend waren. Zijn been deed nog steeds zeer en hij wist nu al dat hij vanavond niet meer zou kunnen slapen. Ze zouden weten waar hij was.

_________________
People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Too sexy for my..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Too sexy for my..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Degree :: Stad-
Ga naar: