PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Huh? No, I'm not... Not who you think I am.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Revelry

avatar

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 11-06-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Out of your reach

Character
Leeftijd: 16
Krachten:
Partner: Demon's aren't meant to be loved... Make me feel like I'm human, and I will be yours forever.

BerichtOnderwerp: Huh? No, I'm not... Not who you think I am.   zo jun 12, 2011 3:54 am

Ren's handen lagen in het koele water, en ze zuchtte. Dit was fijn. Het was niet echt een vrolijke boel in Ren's hoofd, maar haar ogen schitterden. Het was hier prachtig. Een plaats om in slaap te vallen. En nooit meer wakker te worden. Foute gedachte, foute gedachte, dat was helemaal niet waar. Eerst was het tijd voor wraak. Ze zou ze niet vergeven. Niemand die haar zou uitschelden zou het overleven, niemand die haar irriteerde zou dat nog eens doen. Ren had een agressieve kant, hij was gewoon niet altijd even duidelijk aanwezig. Haar haren hingen langs haar gezicht, en ze stond even op. Ze keek rond, en zag niemand die haar zou kunnen zien zoals ze nu stond, dus even liet ze haar energie stromen. Haar handen vervormden zich, alsof het licht ze vervormde, en over haar arm vormde zich een zwaardachtig omhulsel. Lichtblauw, met een uitlopende punt. Er zaten twee linten om het zwaard, donkerblauw. Dit was een van haar Edel Raid vormen die ze als een tweede natuur beheerste. Ze liet het zwaard weer verdwijnen, maar ze ging niet weer zitten. Ze liep naar de enige boom die daar stond, en stootte haar vuist ertegenaan. Waarom had ze dit niet eerder gekund? Waarom had ze niet gewoon haar moeder beschermd? Dan was ze nog in leven geweest, en was dit alles een nare droom geweest. Maar daarnaast... Wat was haar leven eerst geweest? Een hel. Meer dan een hel, want in de hel was je al dood. Dit was nog tijdens haar leven. Ze moest er niet aan denken hoe het voor haar zou zijn in de hel. Hoe konden ze deze martelingen nu overtreffen? Het enige wat ze nu wilde was zingen, maar ze was bang. Ze zou aandacht kunnen trekken. Maar toen vertrok ze haar gezicht in een minachtende blik. 'Wat kan een couplet nou kwaad?' vroeg ze zichzelf, en haar mond opende zich bijna automatisch. Ze vond meteen de juiste melodie.
'Here I am, once again
I'm torn into pieces, can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these deepgreen eyes'

Maar al snel wist Ren dat dit geen goed idee zou zijn. Zonder iemand om te luisteren kon haar stem geen kwaad, maar hoe hard had ze gezongen?
So, wanna fight or something? I want a little misunderstanding..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Huh? No, I'm not... Not who you think I am.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Buiten Degree :: Meertje-
Ga naar: