PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 'T was a long night.

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 8:09 am

Uiteindelijk werden Izaya en Alice gered. Hij wist niet hoe want hij had het er niet met haar over gehad. Hij lag nog te slapen toen zij actie was ondergaan en werd wakker gemaakt voor een Pocky Game. Hij had weinig gezegd en alleen met haar gezoend als zij ermee begon. Hij langer hij bij Alice was, hoe meer hij naar Shizuo verlangde. Niet dat Alice niet goed genoeg was, maar hij viel gewoon sneller voor een jongen dan voor een meisje. Bovendien maakte Alice het hem wel erg moeilijk.. Al had Shizuo zeker ook zijn momentjes.
Toen hij bij de ziekenboeg kwam keken ze naar van alles en bleek alleen dat hij uitgedroogd was en dus werd hem aangeraden om veel te drinken. Ook keken ze nog even naar zijn rug en het enige wat ze deden was een los verbandje erop doen. Nee, dat hielp. Hij liet het uiteindelijk maar gaan. Toen ze terug kwamen op Degree - na een lange, stille autoreis - gingen de twee naar hun slaapkamers. Hij was bij Shizuo gaan liggen die al half sliep en kreeg een wat afwezige arm om zich heen terwijl hij vertelde dat hij in een lift had vastgezeten. Shizuo was er duidelijk niet bij met zijn hoofd. Voornamelijk omdat hij Izaya zomaar in zijn bed liet.

--- next morning

Izaya had zijn ogen nog dicht en sliep verder. Hij wist niet of Shizuo wakker was of niet, maar als dat wel zo was dan was hij zelf ook al wakker, want dan werd ie waarschijnlijk met een enorme kracht uit bed gegooid omdat ie naast hem lag - waar Shizuo zich de vorige avond niet bewust van was geweest - en daar had geslapen. Voorlopig sliep Izaya nog wel, als de jongen naast hem dat toeliet.

[&Shizuo]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 8:09 am

Sinds het eerst in een lange tijd had hij behoefte aan slaap. Hij werd gek van al die kleine etters die zich hadden verspreidt over Degree en hem steeds voor de voeten liepen. Al twee keer was hij gestruikeld, werden er regelmatig gekke bekken naar hem getrokken en wou hij de etters het liefst laten weten wat hij er van vond-.. Nee, geweld was geen oplossing. Ten slotte waren het nog kinderen, misschien als ze later groot waren kon hij zijn wraak nemen. Maar het waren nog kinderen! Misschien waren ze het dan later allang vergeten, al vond Shizuo dat ze hun leven lang moesten weten wie hij was.
De dekens had hij over zich heen getrokken en hij had zijn zijdezachte pyjama aan, die altijd zo lekker zat. De kinderen die zich in de slaapzaal bevonden waren luid aan het praten en na een paar keer gedreigd te hebben met wat dan ook, hielden ze hun mond dicht. Boos gromde hij en sloot hij zijn ogen, trok de deken wat meer omhoog, wat er toe leidde dat zijn voeten bloot raakten. Wat kon hij er aan doen dat hij groter was? Shizuo pakte nog een deken van het dichtstbijzijnde bed, alvast een voorproefje van zijn waarschijnlijk toekomstige wraak, en legde die over zijn benen heen. Lekker warm.
Ondanks het irritante gefluister lukte het al snel om in slaap te dommelen. Een hand die zijn wang streelde maakte hem wakker en hij maakte een geïrriteerd geluidje, duidelijk dat hij het niet leuk vond. Al snel werden er twee lippen kort op zijn mond gedrukt en kalmeerde hij een beetje. De dekens werden even weggehaald, maar daarna voelde hij hoe een warm, kleiner lichaam tegen het zijne ging liggen. Er ging een hand door zijn haar en Shizuo had geen zin om zijn ogen te openen, aangezien hij allang wist wie het was. Moest hij hem niet uit het bed gooien? Ach, dat kon later wel. Nu was hij te moe. De hand door zijn haar werkte kalmerend, waardoor hij bijna weer in slaap viel. Een zachte stem begon te praten, af en toe antwoordde hij door wat onverstaanbaar gemompel. Na een poosje stopte de stem en ging hij vredig verder met slapen.
Hij werd wakker door het licht wat de kamer binnen viel. Het was nog vroeg, aangezien hij normaal altijd om ongeveer dezelfde tijd wakker werd. Altijd voordat de etters wakker werden en hij zich rustig kon aankleden en douchen, zonder dat er een hele rij stond. Het duurde maar een paar seconden voordat hij merkte dat hij zijn ene arm om iets heen had geslagen en zijn ogen vlogen. Flea.. Er ging een benauwd gevoel door hem heen toen hij zich bedacht dat iedereen hun zouden kunnen zien, al lag de jongen dicht tegen hem aan en onder de dekens, dus was het een beetje moeilijker te zien. Hij gromde zacht, kneep zijn ogen tot spleetjes, trok de dekens van zijn hoofd af. De jongen had bijna alle dekens ingenomen. Hebberig ding. Hij twijfelde even toen hij het slapende gezicht van Izaya zag, maar duwde hem toch met een simpele handbeweging het bed uit. Er klonk een bonk en een paar gapen in de kamer, maar het bleef verder stil. Shizuo draaide zich om en was van plan om gewoon weer verder te slapen. Hij sloeg de dekens wat beter om zich heen en sloot zijn ogen weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 8:24 am

Izaya lag heerlijk warm onder de dekens, tegen Shizuo aan. Hij had een pyjama broek en een wit, los zittend T-shirt aan. Zijn gezicht was verborgen in Shizuo's borst en hij ademde zachtjes in en uit terwijl zijn hand om Shizuo's middel zat. Het gevoel om naast Shizuo wakker te worden, was lekkerder dan elk ander gevoel dat hij had. Behalve dat hij de grond op werd gegooid, hij kon zich niet goed herinneren wanneer dat niet het geval was geweest.
Al gauw voelde hij een hand tegen zijn borst en maakte een soort protesterende kreun. Hij was te moe om weer op te staan. Toch werd hij het bed uit geworpen en bleef daar voor een paar seconden liggen. Zijn rug deed pijn. Hij was er dan ook net op gevallen en het was nog altijd groen, geel en paars gekleurd. Met dank aan Alice, de lieftallige Alice. Het was koud, maar hij was echt te moe om op te staan. Uiteindelijk ging hij op zijn knieen zitten en draaide zich naar het bed. Hij legde zijn armen op het matras en liet zijn gezicht op zijn armen steunen. Uiteindelijk pokte hij tegen Shizuo's wang aan. "Heb jij geen betere manier van anderen wakker maken?" fluisterde hij zachtjes. Hij leunde naar voren, zoende Shizuo voor zo'n vier seconden voordat hij los liet. Hij ging naar het bed naast hun. Onderaan was geen deken meer, gelukkig dat hij boven sliep. Hij pakte de rand van het best vast en sprong erop, waardoor de veren een roestig geluid maakte. Hij kreeg een protesterende trap tegen zijn rug van diegene onder hem maar sloot zijn ogen.

----

De zon scheen in zijn ogen en er waren veel stemmen aanwezig. Hij kwam naar boven en ging met een hand door zijn oog en pulkte even de stukjes slaapkorrels vanuit zijn ooghoeken weg. Hij keek even rond en negeerde zijn warrige haar compleet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 8:52 am

De jongen had protesterend gekreund toen hij hem uit het bed wou gooien. Hij voelde zich er nu schuldig door, maar had de jongen al uit het bed gegooid. Waarom hield hij ooit van de jongen? Oké, hij was zachtaardig, teder, lief.. Op een gegeven moment was zijn hoofd gevuld met positieve gedachtes over de jongen waarvan hij diep van binnen van walgde. Gelukkig verdwenen ze al snel toen hij zichzelf in de hand had. Oké, genoeg reden om van de jongen te houden. Al snel porde een vinger in zijn wang en gromde hij zachtjes. Hij wou slapen, was dat niet duidelijk?
"Heb jij geen betere manier van anderen wakker maken?" fluisterde de stem waarvan hij van binnen gewoon van smolt. Shizuo antwoordde niet met woorden, maar gromde nog een keer. Slapen. Hij wou slapen! Twee lippen raakten de zijne aan en hij wou de jongen weg duwen, maar al heel snel waren de lippen van de zijne af. Izaya. Hoe erg hij zijn best ook deed, hij kon de jongen niet volledig haten. Er klonk gekraak van het dichtstbijzijnde bed en een bonk. Na een poosje gingen zijn ogen weer open, aangezien hij gewoon niet meer kon slapen. Hij haalde de benodigde spullen uit zijn tas, wierp nog kort een blik op de slapende jongen en liep daarna de kamer uit, om te gaan douchen.

Shizuo combineerde het douchen met een kleine wandeling vlak daarna, waarbij hij even tot rust kon komen door al die gedachtes van Izaya. En hij had geen zin om in de slaapkamer te gaan wachten. Hij kon wel ergens in de gangen gaan wachten, maar daar kwamen ze al heel snel achter en dan stuurden ze je weer naar je slaapzaal. Het was nog te vroeg. 6 uur of zo? De tijd ging snel voorbij en het was 8 uur, wat betekende dat het ontbijt begon. Shizuo bevond zich in een hoekje aan een tafeltje met nog een paar anderen, die hem af en toe bange blikken toe wierpen. Hijzelf trok zich er niks van aan en at gewoon zijn brood stilletjes op, terwijl zijn ogen op de tafel gericht waren. Niemand nam de moeite om met hem te praten, aangezien ze gewoon bang voor hem waren. Achja. Beter mensen die tenminste nog bang voor hem waren, dan van die oudere etters. Af en toe ging zijn blik de kantine rond, zag hij Izaya nog steeds niet. Hij begon zich een beetje zorgen te maken. Sliep de jongen nog steeds?
Na een half uur begon hij zich te vervelen en liep hij naar de slaapkamer, waar hij zag dat Izaya al wakker was. De slaapzaal was al bijna leeg, aangezien de meesten naar het ontbijt waren en bijna iedereen vandaag naar de stad gingen, aangezien er heel veel uitverkoop en kortingen en er zelf markt was. Shizuo ging er niet naar heen. Hij liep rechtstreeks naar zijn eigen bed en plofte er even op. Zijn blik ging naar de jongens die nog in de kamer waren. Hij kon ze wegjagen, al zouden ze waarschijnlijk al vanzelf weg gaan. Dan kon hij de deur blokkeren met een bed of een stoel en wat meer tijd met Izaya doorbrengen.. Zijn ogen waren naar de jongens gaan staren, die al snel weg gingen omdat ze zijn blik eng vonden. Gelukkig maar, anders had hij wel iets naar hun hoofden gegooid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 10:08 am

De jongen kwam uiteindelijk toch zijn bed uit, toen het wat bedaard was. Hij liep naar de badkamer - met zijn spullen, die hij uit de kist aan de achterkant van het bed had gehaald - en draaide de deur op slot. Heerlijk, geen rij. Hij pakte zijn tandenborstel en tandpasta, deed 't een op 't ander en begon te poetsen. Na zo een twee minuten spuugde hij alles uit en pakte hij mondspoeling, die hij ook in zijn mond gooide en heen en weer bewoog en door zijn mond liet glijden. Ook dit spuugde hij uit en ging even met zijn tong over zijn tanden. Perfect. Hij pakte zijn kam en ging even snel door zijn haar. Het viel al vrij snel in model, zo ingewikkeld was het niet. Hij keek zichzelf even aan. Tsss. Hoe kon Shizuo zich voor hem schamen? Hij grijnsde even, pakte zijn spullen bij een en kwam de deur uit. De kamer stroomde leeg, er zaten nog twee - drie mensen.
Izaya propte al zijn spullen in zijn kist en merkte al gauw Shizuo op. Hij grijnsde breed maar sprak geen woord. Uiteindelijk waren de twee jongens ook weg, blijkbaar waren dat vrienden. Hij liep naar de jongen toe en legde zijn handen rond Shizuo's heupen. Hij zoende hem een keer, net als hij een paar uur geleden had gedaan en liet toen geheel los om vervolgens op het onderste bed te gaan zitten, tegenover Shizuo. "Heb je nog kunnen slapen nadat je me zo ruw hebt wakker gemaakt?" zei hij met een typische Izaya-grijns rond zijn mond gekerfd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 10:24 am

Zijn ogen staarden een beetje voor zich uit. Hij had helemaal geen zin om naar die stomme stad te gaan. Er was bijna altijd dan wel iemand die ruzie uitlokte en daar kon hij niet tegen. Hij wou geen geweld gebruiken. Zijn ogen keken op toen de jongen naar hem toe liep. Uiteindelijk hief hij zijn hoofd op toen de jongen zijn handen rond zijn heupen legde. Een korte kus volgde. Hoewel hij het zoenen gewend was, kreeg hij toch steeds een overweldigend gevoel van binnen. En dat terwijl hij de jongen daardoor ook verachtte. Shizuo wou het gevoel niet voelen, in eerste instantie was het niet eens de bedoeling dat hij verliefd zou worden. De kus stopte en Izaya liep achteruit, ging op het bed voor hem zitten. Een klein deel van hem schreeuwde in gedachten dat de ruimte veel te groot was en dat hij gewoon op hem af moest lopen. Vreemd genoeg durfde hij het niet. Hij durfde nooit de eerste stap te zetten, was bang dat hij het dan meteen verpestte. En dat was ook geen leuk gevoel.
"Heb je nog kunnen slapen nadat je me zo ruw hebt wakker gemaakt?" werd er aan hem gevraagd. Zijn gezicht vertrok lichtjes. Hij vroeg zich af hoe lang het wel zou duren dat ze met elkaar naar bed zouden gaan, want hij had van Izaya gehoord dat hij vroeger vaak met mensen naar bed ging. En zijn gedrag de laatste tijd was ook een beetje vreemd. Wat meer terughoudender. Hij snapte de jongen niet echt. Straks werd hij als hij sliep opeens aangevallen. Een deel van hem wou dat dat zou gebeuren, maar het grootste deel wou het eigenlijk nog helemaal niet. En hoe zouden ze het dan ooit moeten doen..? Hij wou er niet aan denken! Het viel hem ook op dat Izaya de laatste tijd veel zwakker leek. Shizuo werd misselijk door de blauwe plekken op de jongen zijn rug. Wie hem dat aan had gedaan, zou nog blauwe plekken terug verwachten. Niet om de jongen.. gewoon.. omdat het zo raar leek.. ofzo..
“Nee. Ik slaap liever niet uit,” mompelde hij op een monotone toon. Zijn ogen staarden naar een plek naast de jongen voor hem. Waarom gingen ze niet gewoon zoenen? Hij was niet goed in praten..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   vr jun 24, 2011 10:37 am

Izaya liep naar opnieuw naar zijn kist en haalde er wat spullen uit. Hij trok zijn witte T-shirt uit en deed een rode aan. Hij keek Shizuo even aan, die meldde dat hij liever niet uitsliep, wat Izaya niet begreep. Hij deed persoonlijk niet anders, vooral niet als hij naast Shizuo lag. Dan bleef ie het liefst nog zo lang als ie kon naast hem zitten. Liggen. Hij was net een klein kindje met een stuk speelgoed, hij verloor lichtelijk zijn concentratie. Wat het onderwerp betrof. "Ik ben zo terug," zei hij, terwijl hij zijn boxershorts en broek uit zijn kist haalde en die weer sloot. Het leek hem beter dat hij niet zo bij Shizuo ging omkleden, die zou dat zeker niet op prijs stellen. Hij deed de deur achter zich dicht en bevond zich weer eens in een eeuwige witheid. Hij kleedde zich even vluchtig om en kwam uiteindelijk weer de kamer uit met zijn pyjama broek in zijn handen. Hij liet richtig zijn kist en gooide de broek erop. Hij keek de blondharige jongen even aan en pakte zijn handen vast. Hij strekte deze zo ver mogelijk uit elkaar, maar zijn armen konden niet zo ver als die van Shizuo. Izaya was ook wel een beetje een onderdeurtje. Hij trok Shizuo's armen wat naar achteren, wat ervoor zorgde dat die naar hem toe werd getrokken en drukte zijn lippen op die van de blondharige jongen. Het was altijd wat ruwer met Shizuo dan met Alice, iets wat hij fijner vond. Of het was het feit dat Shizuo een jongen was. Maar meisjes hadden meer gaten.. Meer keuze.
Hij drukte zonder pardon zijn tong in Shizuo's mond en moest een grijns onderdrukken. Na zo'n twee minuten verbrak hij de kus. Hij keek de jongen even aan met zijn bruine ogen en liet zijn handen los. Hij weefde zijn armen weer rond Shizuo's middel en drukte zijn gezicht in de jongen zijn borst. Stiekem wou hij naar buiten, de Court Yard op en gewoon hetzelfde doen. Hij wou opscheppen met Shizuo, stiekem. 'Kijk wat ik heb binnen kunnen halen'. Het klonk raar, maar zo voelde het wel. Toch wist hij dat het een hele tijd zou duren eer dat zou gebeuren. Het was grappig dat Shizuo wel zo heerlijk en geweldig kon zijn zonder anderen erbij. Dat het voor een moment leek alsof Shizuo net zoveel om hem gaf, als dat hij om Shizuo gaf. Maar dat was niet zo. Ook wou hij niet toegeven dat hij om Shizuo gaf, meer dan om zijn standaard 'speeltjes'. Want het zou dan voelen alsof hij had verloren. Soms voelde het ook alsof Shizuo hem niet echt nodig had. Dat was ook zo, als hij er niet was.. Shizuo was dan nog maanden of jaren gelukkig singel geweest, zonder ooit te denken aan liefde. En de laatste tijd was alles zo raar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 3:17 am

Zijn ogen volgden de jongen toen die op stond en een ander T-shirt aan deed.
"Ik ben zo terug," was het antwoord en de jongen liep de kamer uit. Shizuo gaapte even en dacht na. Waarom was hij hier nog op degree? Waarom verhuisde hij niet? Hij had een diploma.. Maar geld? Hij had niet eens een baan.. Misschien als hij meer geld had, dan kon hij een huis kopen.. Alleen vroeg hij zich af wat Izaya dan zou doen. Het leek een eng idee dat de jongen bij hem zou intrekken. En.. ze hadden niet eens verkering. De relatie tussen hun was ook best wel raar, aangezien ze beiden gingen en stonden waar ze maar wouden. En hij wou nog niet toegeven dat hij echt zielsveel van de jongen hield. Want dat deed hij ook niet. Natuurlijk niet. Hij ging helemaal op het bed zitten, in plaats van met zijn benen over de rand.
Al snel kwam de jongen terug en staarde hij naar het dekbed van het opgemaakte bed waar hij op zat. Hij keek voorzichtig op toen Izaya voor hem kwam zitten. Shizuo staarde hem emotieloos aan terwijl zijn armen half werden gespreid. Oké, waar was hij nou weer mee bezig? Plotseling werden zijn armen naar achter gedrukt en leunde hij naar voren, aangezien het anders niet lekker zat, wat de bedoeling van de jongen waarschijnlijk was. Hun lippen raakten elkaar aan en hij ontspande een beetje. Toch schrok hij zich zowat bijna dood toen een tong zijn mond binnen drong en hij moest moeite doen om niet te gaan kreunen, toch duwde hij de jongen niet weg. Dit omdat het voelde alsof hij verdoofd was en hij niks kon doen.
Na ongeveer twee minuten stopte het zoenen en schrok hij weer toen de jongen zijn hoofd tegen zijn borstkas verborg, terwijl Izaya’s handen zijn middel vast hielden. Shizuo had zijn handen vrij gekregen daardoor en zette de jongen wat meer op zijn schoot. Zijn ene hand trok het shirt bij zijn rug omhoog, wat nogal raar over kwam. Zijn gezicht werd een beetje bleek. De blauwe plekken waren niet eens vermindert. Verdomme, Izaya wou nog steeds niet vertellen wie dat had gedaan. Hij trok het rode T-shirt weer naar beneden en sloeg een arm beschermend om de jongen op zijn schoot heen. Wie dat bij hem aan had gedaan, zou er nog van langs krijgen. De woede schoot door hem heen en zijn arm spande zich aan, zodat hij waarschijnlijk Izaya ongemerkt pijn deed. Natuurlijk kwam hij hier zelf pas te laat achter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 3:36 am

Izaya voelde hoe hij iets meer op Shizuo's schoot werd geschoven. Wat hield hij ervan als ze alleen waren, als Shizuo zich geen zorgen maakte om wat anderen zouden denken. Uiteindelijk draaide hij zijn gezicht weg en liet zijn wang op Shizuo's borst rusten. Zijn ogen bleven open en hij voelde hoe een hand rond zijn rug schoof, en zijn T-shirt aan de achterkant omhoog werd getrokken. Het krulde rond zijn buik ook wat omhoog, maar dat was niet met opzet. Shizuo bewoog wat en hij ging ervan uit dat zijn rug werd bekeken. Uiteindelijk voelde hij zijn T-shirt weer naar beneden zakken en een arm die rond hem heen kwam. Hij ontspande zich weer helemaal en zakte wat meer tegen Shizuo aan, aangezien hij vanzelf wat omhoog was gaan zitten toen hij door had gehad dat er naar zijn rug werd gekeken. Hij knipperde een paar keer en voor een paar tellen zaten ze daar sprakeloos. Uiteindelijk voelde hij hoe Shizuo's arm wat aanspande. Hij wou er niks van zeggen, hij wou niet bewegen. Maar het begon toch nogal pijn te doen.
"Auw, auw, Shizuo!" riep hij even, "Je doet me pijn." Terwijl hij dat zei ging hij wat naar voren, zodat die arm niet meer in zijn rug duwde. Daarbij kwamen ook zijn armen los van Shizuo's middel. Ergens was hij bang dat de jongen het - om de een of andere manier - verkeerd zou opvatten en voor een poos niks meer van hem moest weten. Al bedoelde hij het niet zo, maar hij had hetzelfde gehad met Alice. Dan zei die een ding, vatte ze het totaal verkeerd op en werd ze boos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 3:53 am

Hij had niet in de gaten dat hij zijn arm had aangespannen, totdat de jongen op zijn schoot opeens begon te roepen.
"Auw, auw, Shizuo! Je doet me pijn." Meteen liet hij de jongen los, aangezien deze dat ook al had gedaan. Zijn ademhaling was een beetje onregelmatig.
“H-het spijt me,” mompelde hij zachtjes stotterend. Shizuo wou de jongen van zijn schoot af zetten en weg gaan lopen, aangezien hij dacht dat de jongen boos op hem was, maar hij bleef zitten, aangezien het gewoon een kinderachtige reactie was. Straks dan gingen de blauwe plekken nooit meer weg en was het allemaal zijn schuld. Hij tilde een hand op en ging ermee door het haar van de jongen, zachtjes. Hij wist niet eens hoe Izaya die blauwe plekken had gekregen, waardoor hij zich ongemakkelijk en nieuwsgierig voelde.
“Het spijt me,” zei hij opnieuw, deze keer met een wat vastere stem. Voorzichtig sloeg hij een arm om de middel van Izaya en bleef hij nog steeds in dezelfde positie zitten. En wat nu? Zijn ogen staarden een beetje afwezig voor zich uit, terwijl hij zijn arm ontspannen probeerde en aan allerlei dingen dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 4:15 am

"H-het spijt me," stotterde de jongen zachtjes en Izaya keek hem voor een moment aan. Hij voelde een hand op zijn hoofd die zachtjes heen en weer woelde. Hij keek naar beneden, naar zijn eigen schoot en beet op zijn lip. Uiteindelijk trok hij zijn handen tot zijn mond en zuchtte even kort. Hij liet zich weer zachtjes achterover vallen terwijl de blondharige jongen een arm rondom hem weefde. Dit keer was het meer een zachte aanraking, het voelde fijn.
"Het spijt me."
"Het geeft niet." reageerde Izaya, had zijn handen alweer voor zijn mond weggehaald en kuste Shizuo even teder, maar leunde alweer gauw op zijn borst. Ondanks het feit dat ze niks interessants deden, verveelde hij zich niet. Het was eigenlijk best gezellig. Het voelde enkel alsof zijn rug bonsde. Ook voelde zijn rug heet, heel heet. Alsof het in brand stond. Maar zijn aandacht was van zijn rug afgeleid, door Shizuo. Misschien dat hij daarom liever bij Shizuo was dan bij Alice. In verband met zijn rug. Want ja... wie had dat veroorzaakt? Alice. Wie had het nog even wat erger gemaakt door hem tegen de lift te duwen? Alice. Maar dat zou hij nooit tegen Shizuo zeggen. Hij wist zijn reactie al. Die zou d'r meteen om d'r nek vliegen. En dat wou hij niet.
"Dit is fijn," fluisterde hij zachtjes. Hij draaide zijn gezicht weer in Shizuo's borst en krulde zijn hand in zijn palm, waardoor een stuk van Shizuo's shirt in zijn hand zat.
Enkele minuten na dat zinnetje hoorde hij de deur open gaan. Hij voelde al Shizuo's spieren aanspannen en klom met een snelle beweging uit zijn armen. Hij rolde van het bed af en ging weer staan om vervolgens naar de jongen toe te lopen, die de kamer inliep. Had ie eindelijk een soort van intiem moment met Shizuo, ging die jongen het verpesten.

"Izaya," zei hij en de jongen keek hem even aan, waarna hij zich voorstelde.
"Ik ben-"
"Wat doe je hier?" De jongen keek hem even verward aan.
"Even een boek lezen."
"Nee."
"Maar ik wil-"
"Nee." De jongen leek er niks meer van te snappen.
"Maar-"
"Nee." Izaya duwde de jongen de kamer uit die even voor de deur bleef staan.
"Dag, was leuk om je te ontmoeten."
"Maar ik-" en Izaya sloot de deur. Hij bleef even staan en hoorde voetstappen. Hij draaide zich weer naar Shizuo en keek hem aan. Het moment was lichtelijk verpest. Irritante snotkinders. Hij bleef staan en wist niet zeker of hij wel weer naar de blondharige jongen toe moest lopen. De enige waarbij hij zo vaak twijfelde aan zijn eigen acties, was Shizuo. Hij beet op zijn onderlip en voelde dat hij rood werd, typisch. Er was niet eens wat om zich voor te schamen, maar toch deed hij het. Waarom?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 4:42 am

De jongen had zijn hand voor zijn mond gedaan. Was er iets mis? Was hij boos?
"Het geeft niet,” was het antwoord en deels voelde hij zich opgelucht dat de jongen niet boos werd. Een korte zoen volgde, waarna Izaya tegen zijn borst leunde. Zijn vingers streelden zachtjes zijn arm en Shizuo sloot zijn ogen, legde zijn hoofd op het hoofd van de jongen. Zijn andere arm krulde om de jongen heen en hij zuchtte. Het zat wel lekker zo. Het was een hele poos stil, voordat de jongen iets zei.
"Dit is fijn." Hij mompelde wat onverstaanbaars als antwoord en viel zowat bijna in slaap. Eigenlijk was het wel fijn om de jongen in zijn armen te hebben, als er maar wat privacy was en ze alleen waren. Zijn ogen vlogen open toen er een geluid van een deur die open en dicht ging klonk. Zijn armen spanden zich aan en hij voelde hoe Izaya al meteen uit zijn armen was geklommen, op de jongen af liep. Oké, dat had hij niet verwacht. Hij staarde even voor zich uit, voordat zijn blik naar de twee jongens gingen en hij zag dat de onbekende jongen de kamer uit werd geduwd. Een stilte volgde en Shizuo keek even weg toen hij besefte dat de jongen niet naar hem toe ging lopen. Toch kreeg hij een beetje moed toen hij zag dat de jongen bloosde. Er verscheen een kleine glimlach op zijn gezicht en hij liep op de jongen af.
“Sinds wanneer bloos je? Zo ken ik je niet meer, Izaya,” mompelde hij een beetje lacherig en hij sloot zijn armen om de jongen heen, drukte zijn lippen op die van Izaya. Hij had er heel veel moed voor nodig, aangezien hij hem nog nauwelijks terug had gezoend. Hij haalde zijn lippen van die van de jongen af, alleen werd meteen al weer gezoend, waarbij de kus al snel over ging in een tongzoen. Het was zo plotseling en het gevoel wat hij kreeg was zo overweldigend, dat hij kreunde. En niet zo zachtjes ook..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 4:57 am

Al gauw stond de jongen op van het bed en liep naar Izaya toe. "Sinds wanneer bloos je? Zo ken ik je niet meer, Izaya," zei Shizuo plagend. Izaya voelde zich alleen maar rooier worden en beet iets harder op zijn onderlip. Hij had gelijk, blozen was totaal niks voor hem. Waarom gebeurde het eigenlijk opeens? Hij ging met een hand over zijn voorhoofd en zijn lach was wat nerveus. Hij begon zijn zin met een 'nou, kijk, er' maar voordat hij zijn zin nog kon afmaken, kreeg hij een paar lippen op de zijne gedrukt. Hij was zo geschrokken van de actie van Shizuo dat hij niet wist terug te zoenen. Zijn ogen waren zelfs nog wijd open. Hij had een paar armen inmiddels om hem heen gekregen en hij stond als verstijfd.
"En sinds wanneer zoen jij mij?" wist hij eruit te brengen en keek even wat onnozel. Al gauw bedaarde hij alweer een beetje en zoende Shizuo terug, liet hij zijn handen op Shizuo's borst rusten en sloot zijn ogen. Hij voelde een tong in zijn mond waar hij dan ook weer van schrok. Het voelde goed, maar, hij had nooit verwacht dat Shizuo daarmee zou beginnen. Hij liet zich maar overnemen door Shizuo, die een harde kreun liet horen. Toen hun lippen weer even los lieten hijgde Izaya zachtjes.
"Niet schrikken hoor," begon hij en pakte de bovenste knoop van Shizuo's bloes en opende deze. Al gauw had hij alle knoopjes los kunnen werken en keek hij Shizuo even ondeugend aan. Vanbinnen was hij nerveus. Nerveus dat Shizuo hem weg zou duwen, kwaad zou worden en de knopen weer vast zou maken. Maar dat liet hij niet merken, hij deed alsof hij zeker was van zijn zaak. Hij drukte zijn lichaam tegen Shizuo's lichaam aan en trok zijn bloes toen helemaal af en liet deze op de grond vallen. Ben ik nou echt zo'n kabouter? Typische gedachten, maar het viel hem wel op hoeveel kleiner hij was dan Shizuo. Hij keek even naar beneden met zijn hoofd, maar zijn ogen keken naar boven. Uiteindelijk hief hij zijn hoofd weer en drukte zijn lippen tegen die van Shizuo. Toen hij weer losliet hijgde hij weer even en keek de jongen aan. Na elkaar een paar seconden hebben aangekeken, zoende hij hem weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 5:23 am

"En sinds wanneer zoen jij mij?" was de vraag en er verscheen een grijns rond zijn mond.
“Sinds ik daar zin heb,” zei hij. En daar het lef voor heb, voegde hij er in gedachten nog aan toe. Het was veel minder eng dan hij had gedacht. Hij schrok een beetje toen hij terug werd gezoend en kon er niks aan doen dat hij degene was die de kus in een tongzoen liet overlopen. En dat gevoel wat het gaf om eindelijk de leiding te hebben en nog meer gevoelens waarvan hij de betekenis niet in woorden kon vertellen, was de reden waardoor hij kreunde en rood werd. De kus stopte even en zijn ademhaling was snel. Er was een kleine blos op zijn gezicht te zien, ook merkte hij dat Izaya ook hijgde.
"Niet schrikken hoor," begon de jongen en hij moest moeite doen om hem niet weg te duwen toen hij voelde hoe het eerste knoopje werd losgemaakt. Shizuo keek weg en liet de jongen even los, voelde hoe de rest volgde. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat de jongen hem uitdagend aan keek en haperde zijn ademhaling even. Waarom stemde hij in godsnaam hiermee in? Oké, hij wist dat er een kleine kans was dat iemand de kamer binnen zou kunnen komen, maar toch.. Het voelde alsof de jongen hem helemaal in zijn macht had. Hij schrok uit zijn gedachtes toen de jongen zich tegen hem aan drukte, waardoor zijn ademhaling sneller ging. Het blouse belandde op de grond en nu was zijn Six pack duidelijk zichtbaar. Het viel hem op dat Izaya echt veel kleiner was dan hem, waardoor hij zich wat ontspande. Wat grappig. Er verscheen een kleine glimlach toen hij zag dat de jongen zijn hoofd naar beneden had gedraaid, maar zijn ogen naar boven keken. Een kus volgde. Shizuo wist niet meer wie het deed, maar al snel ging de zoen weer over in een tongzoen. Het was warm, waardoor een paar straaltjes zweet over zijn lichaam liepen. Ughe, hij had zich net gedoucht! Er volgde weer een korte pauze, waarna de kus gewoon weer verder ging in een tongzoen. Hij merkte dat zijn benen begonnen te trillen en hij bijna op de grond zakte. Waarom voelde hij zich zo zwak? En waarom was dat steeds bij Izaya? Uiteindelijk stopte hij de kus, aangezien hij anders echt op de grond viel en hij leunde steeds half op de jongen, wat vast ook niet lekker voor hem was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 5:44 am

Izaya's handen gleden van Shizuo's borst naar zijn buik. Wat een spieren zeg. Hij was zelf zo dun als een stokje. Hij had wel spieren, maar stukke minder dan Shizuo. Maar hij vertrouwde sowieso meer op zijn snelheid en zijn vingervlugheid, dan zijn sterkte. De zoen verliep al gauw in een tongzoen en Izaya voelde hoe de jongen het warm kreeg. Hij liet voor een moment los en keek de jongen even aan terwijl hij zijn handen rond Shizuo's heupen weefde en zijn handen liet rusten op de rand van Shizuo's broek. Niet om daar wat mee te doen of zo.
"Gaat het nog een beetje?" vroeg hij zachtjes en liet daarbij dus toch even zijn bezorgde kant zien. Hij stond zo dicht tegen Shizuo aan dat hij voelde dat die op zijn benen trilde. Awww. Hij begroef voor de zoveelste keer zijn gezicht in Shizuo's borst en kreeg een raar gevoel in zijn maag. Niet echt vlinders te noemen, maar meer nervositeit. Al gauw kwam hij van de jongen af en keek hem even aan. Zijn rode T-shirt had een paar donkere vlekjes. Niet heel donker, maar wel een andere kleur. Blijkbaar zweette Shizuo ook heel erg.
"Had ik dat niet moeten doen?" fluisterde hij en leunde langs Shizuo om zijn bloes weer op te pakken. Hij hield het ding een beetje sukkelig in zijn handen en keek de jongen aan. Hij drukte het kledingstuk zachtjes tegen Shizuo's lichaam en wachtte tot hij het aan zou pakken. Hij wist wel dat hij dat niet had moeten doen. Waarom liet hij zijn verlangen ook boven zijn verstand gaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 6:06 am

Tijdens het zoenen waren de handen van Izaya van zijn borst naar zijn buik gegleden. De nervositeit nam toe, ook het feit dat hij zich ongemakkelijk voelde. Want straks d-dan-.. En daar had hij dus helemaal geen zin in, maar een heel klein gedeelte van hem wel. Hallo, ze hadden niet eens verkering of zo! De kus stopte en hij keek weg toen hij voelde hoe de handen zich verplaatsten naar de rand van zijn broek, bij zijn heupen. Niet naar beneden trekken, dacht hij en zijn gezicht werd wat roder. Zijn ademhaling was onregelmatig en zijn benen smeekten hem om te gaan zitten en daar dan verder wou gaan. Maar dan-..
"Gaat het nog een beetje?" Hij keek de jongen aan, aangezien het maar nauwelijks voor kwam dat hij die bezorgde toon hoorde en Shizuo vermande zichzelf een beetje, knikte, waarna hij zijn blik weer weg wendde. Het was warm.. Hij schrok op toen hij voelde hoe Izaya meer tegen hem aan begon te leunen en zijn gezicht in zijn borstkas verborg. Gelukkig scheerde hij zich altijd en overal, aangezien harig zijn gewoon raar was. Er was alleen nog wel een klein lijntje haar dat vanaf zijn navel naar beneden ging. Donkerbruin, aangezien dat zijn oorspronkelijke haarkleur was, maar niet echt overduidelijk. De jongen leunde weer achteruit, waardoor de heftige nervositeit wat af nam. Hij moest moeite doen om niet boos te worden over het feit dat hijzelf zweette, want hij kon er zelf ook niet echt aan doen.
"Had ik dat niet moeten doen?" De vraag werd een beetje raar gesteld en hij had geen behoefte om te antwoordden, aangezien hij het eigenlijk ook niet kon door de brok in zijn keel. Nu schaamde hij zich. Zijn blik gleed weer naar Izaya toen die de blouse die op de grond lag op pakte en vlak daarna deze tegen zijn lichaam drukte. Hij keek weg toen de jongen hem aan keek met van die onschuldige ogen.
“Het gaat wel, ik wil alleen even gaan zitten. Staan lukt me niet echt zo goed meer,” mompelde Shizuo en hij pakte de blouse aan, ging met zijn hand door het haar van de jongen heen en liep naar zijn bed, waar hij op ging zitten. Het blouse belandde op zijn nachtkastje, waar zijn zonnebril ook op lag, maar hij had geen behoefte om hem op te zetten. Had hij niet beter de jongen mee moeten nemen? Straks dan ging Izaya weg en was hijzelf de enige hier op de kamer. Nu hij was gestopt met zoenen, verlangde hij nog meer dan eerst naar de jongen.
“Kus me,” fluisterde hij en toen hij door had wat hij zei, was het al te laat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 6:20 am

Uiteindelijk pakte Shizuo het bloesje toch vast. Izaya voelde weer dat eeuwige gebonk in zijn rug en hoe heet het eigenlijk was. Hij liet zijn hand even naar achteren glijden en raakte zijn eigen rug aan. Hij duwde er zachtjes op en trok een pijnlijk gezicht. Hij rustte er even met de vlakke hand op en voelde dat het inderdaad heel heet was.
"Het gaat wel, ik wil alleen even gaan zitten. Staan lukt me niet echt zo goed meer," mompelde Shizuo. Opnieuw voelde hij een hand op zijn hoofd die zachtjes heen en weer schudde. Hij keek weer naar beneden en begon zich tot te irriteren aan die hand door zijn haar. Maar dat ging hij Shizuo niet vertellen. De jongen liep naar het bed en Izaya volgde hem. Hij ging naast de jongen zitten en rekte zijn armen uit en gaapte een keer. Hij legde zijn handen neer tussen zijn schoot en weefde ze in elkaar. Ze knepen elkaar haast fijn.
"Kus me."
"Wat?"
Izaya keek fronsend naar de jongen en trok daarna een wenkbrauw op. Wat was dit voor een vaag gedrag? Zelfs hij kon er geen logica van maken. Hij leunde naar de jongen toe en drukte met een hand op zijn borst, zodat de jongen met zijn rug op het bed belandde, alsof hij lag. Izaya ging zelf ook naar achteren en ging naast hem liggen, tegen hem aan. Hij draaide op zijn zij en legde een van zijn armen over Shizuo's buik en zijn hand lag op het dekbed. Zijn gezicht was tegen de blondharige jongen zijn zij gedrukt, die nog altijd warm en nat voelde. Je zou toch denken dat zo'n gespierde jongen een betere conditie zou hebben? Al lag het waarschijnlijk meer aan het feit dat die zo nerveus was, dan dat hij er moe van werd. Hij sloot zijn ogen en bleef gewoon zo liggen, naast Shizuo.
"Sorry."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 7:32 am

Hij beet op zijn lip en gromde, keek daarna ook nog weg. Verdomme. Waarom kon hij niet gewoon zijn eigen mond houden en nadenken voordat hij wat zei?
"Wat?"
“Laat maar zitten.” Hij voelde hoe hij achteruit werd geduwd op het bed, zomaar, waardoor hij boos werd en zijn gezicht vertrok. De jongen ging naast hem liggen en nestelde zich tegen zijn arm aan. Een arm werd over zijn buik heen geslagen. Shizuo balde zijn vuist en spande al zijn spieren aan. Hij snapte zichzelf niet meer en wou na kunnen denken, alleen kreeg hij gewoon de kans niet. Zijn ademhaling ging omhoog en even leek het alsof hij in paniek raakte, negeerde hij de “Sorry” en duwde hij de jongen van hem weg, waarna hij op stond en zijn blouse weer aan deed. Zijn ene hand kneep in zijn neusbrug terwijl hij zijn ogen gesloten had en zich probeerde te kalmeren. Zijn andere hand was gebald tot een vuist. Al die emoties. Ze waren zo heftig dat hij er boos van werd en bijna de controle over zichzelf verloor. Zijn lichaam trilde hevig en zijn ademhaling was zwaar.
Het duurde lang voordat hij zichzelf eindelijk had gekalmeerd en op de grond ging zitten, met zijn gezicht in zijn handen. Niet dat hij huilde. Hij schaamde zich vanwege zijn reactie. En op een of andere manier begon door die gedachte weer woede op te borrelen, alleen deze keer niet zo hevig. Shizuo schrok zich een hoedje toen hij 2 armen om zijn middel heen voelde. Hij leunde naar achter, tegen Izaya aan, en sloot zijn ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 7:46 am

Izaya voelde hoe hij ruw werd weggeduwd en voelde zich even beledigd. Gelukkig had hij hem niet gezoend. Hij bleef even liggen en deed zijn handen achter zijn hoofd. Hij deed zijn ogen dicht en bleef zo liggen. Hij was wel gewend dat Shizuo hem weg duwde, weg sloeg, weg gooide of simpelweg iets naar zijn hoofd gooide waardoor hij wel weg moest. Dus 't was hem allemaal nog een meevaller.
Uiteindelijk opende hij een oog en zag hoe Shizuo op de grond zat, met zijn gezicht in zijn handen. Hij ging achter hem zitten en deed zijn armen om zijn middel. Zijn benen zaten langs die van Shizuo en zijn buik zat tegen Shizuo's rug, toen die naar achteren leunde. Hij wou met zijn hoofd tussen Shizuo's nek en schouder zitten, maar daar kon hij niet bij dus legde hij zijn hoofd maar op zijn rug. Voor minuten zaten ze zo, zonder ook maar een woord uit te wisselen. Het leek hem beter zo.

Toen hij het idee had dat Shizuo wat bedaard was, vond hij het wel weer goed zo.
"Het spijt me," zei hij de eerste drie woorden in vijf minuten. Hij had het idee dat het de vorige keer niet zo tot de jongen was doorgedrongen, vandaar dat hij zichzelf maar herhaalde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 9:02 am

Het blouse wat hij aan had, was niet eens dichtgeknoopt. Het zweten was allang gestopt en Shizuo ademde diep in en uit, zodat hij niet meteen weer boze gedachtes kreeg. Uiteindelijk haalde hij zijn handen voor zijn gezicht vandaan en leunde hij wat minder naar achter. Hij voelde het gezicht van Izaya tegen zijn rug aan en gniffelde zachtjes. De jongen was echt klein. Het deed hem denken aan die keer dat ze in de hangmat zaten. Toen zaten ze ook zo, en had hij ook nog in die hangmat voor het eerst met de jongen gezoend. Nu was het al een paar weken verder, en was hij veel meer over de jongen te weten gekomen. Verkering? Nee. Zijn ogen gingen half open en staarden naar het plafond.
Na een poosje werd de stilte onderbroken.
"Het spijt me," klonk de zachte stem achter hem.
“Het is niet jouw schuld. Ik moet toegeven dat het zelfs fijn was,” mompelde hij op een beetje emotieloze toon, maar je kon wel merken dat hij het meende. Shizuo zuchtte en ging overeind zitten, waarna hij zich om draaide en zich een beetje nerveus naast Izaya schoof. Hij begon zijn blouse maar dicht te knopen- aangezien hij niet meer wist wat hij moet zeggen en hij niet wou roken in het bijzijn van Izaya - maar hij verwachtte dat het straks toch uit ging. Als de jongen naast hem tenminste zijn best deed.
Het tapijt dat zich had verspreidt over de vloer van de jongensslaapzaal was zacht en zat wel lekker. Soms, als het echt harstikke heet was, rolde hij tijdens zijn slaap uit zijn bed en ging hij op het tapijt liggen, aangezien het niet zo heel snel warm werd tijdens warm weer en het ook nog lekker zacht was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 9:25 am

"Het is niet jouw schuld. Ik moet toegeven dat het zelfs fijn was," zei de jongen terwijl hij zijn bloesje dichtknoopte. Izaya glimlachte even kort en giechelde op een ergens soort van meisjesachtige manier. Shizuo zat naast hem en ergens voelde hij de neiging om - toen hij zijn bloes had opgeknoopt - zijn hand vast te pakken, maar deed dat maar niet. Het enge was dat hem wel durfde te zoenen, maar zijn hand niet durfde vast te houden. Waarschijnlijk omdat dat voor Shizuo te erg op een relatie begon te lijken. Het was toch leuk dat de twee zo'n open relatie hadden. Vooral omdat Izaya met anderen kon gaan en Shizuo nauwelijks, want die hield blijkbaar niet zo van relaties. Izaya alleen was al erg genoeg. Vreemd genoeg voelde Izaya niet zo snel de behoefte om met anderen te flikflooien, niet zo erg als vroeger.
Hij liet zich achterover vallen op het tapijt. Pas toen herinnerde hij zich zijn rug en had zich net iets te hard laten vallen. Hij trok een pijnlijk hoofd waarbij hij zijn ogen dichtkneep en zoog wat lucht door zijn tanden naar binnen, wat een vaag geluid maakte. Al gauw opende hij zijn ogen weer en haalde hij diep adem. Hij voelde weer zo'n sterke neiging. Deze keer om zijn hand weer rond Shizuo's broek te weven, net aan de bovenkant. Gewoon om hem te plagen. Misschien als zijn rug weer beter was.
Hij deed weer wat hij toen in de lift deed. Het ging redelijk snel. Zijn handen gingen op de grond - nou ja, zijn armen - en hij hief zichzelf omhoog. Zijn lichaam krulde en zijn tenen staken wat vooruit, waarna hij zijn inhale-exhale oefening deed. Zijn rug deed er lichtelijk pijn door, maar hij wendde op een gegeven moment aan de positie.

Link.
Die ken je nog wel, he? >=D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 9:51 am

Hij fronste toen de jongen opeens heel meisjesachtig begon te giechelen. Oké, dat was raar. Nadat hij het blouse dicht had geknoopt, maar weer opnieuw moest knopen omdat het verkeerd zat, staarde hij voor zich uit, met een afwezige blik. En nu? Shizuo dacht na over de momenten die hij had gehad met Izaya. Allemaal mooie momenten, waar af en toe wat boze scènes tussen zaten. Hoeveel keer had hij de jongen wel niet weggeduwd, omdat hij hem niet in het openbaar intiem wou gezien worden met hem? Heel veel keer. Toch probeerde de jongen het telkens weer, waarom wist hij niet. Meteen werd hij uit zijn gedachtes getrokken toen hij een bonk hoorde. De jongen was achterover gevallen en trok een pijnlijk gezicht, met dichtgeknepen ogen. Shizuo rolde met zijn ogen, besloot er maar niet op te reageren aangezien hij toch niks kon doen. De jongen was vast vergeten dat hij een zere rug had. Hij trok een vreemd gezicht toen Izaya in een hele vreemde positie begon te zitten. Nou ja, zitten kon je het ook niet meer noemen. Hij ging anders zitten en trok het rode shirt van de jongen omlaag. Er verscheen een grijns op zijn gezicht, toen er opeens een voet in zijn gezicht trapte en hijzelf daarbij met zijn voet een van de armen van de jongen haakte, zodat die om viel. Shizuo’s achterhoofd belandde op de grond en hij vloekte luid toen hij voelde hoe zijn neus begon te bloeden. Meteen sprong hij op en rende hij de kamer uit, even de gang door, de wc’s in. Het bloed was al via zijn hand naar zijn mouw gelopen, dus trok hij de blouse in één beweging uit, waarbij de knoopjes tingelend op de tegels belandden. Hij maakte een deel van het blouse nat en maakte zijn neus schoon, aangezien er toch bloed op zat en je het er moeilijk uit kon krijgen. Toen zijn neus deels schoon was, hield hij het tegen zijn neus aan en kneep hij zijn neus boven zijn neusvleugels dicht. Normaal bloedde het nooit zo snel, maar omdat een paar dagen geleden een of andere sukkel hem recht in het gezicht had geslagen, was het nog niet volledig hersteld.
Shizuo begon te kokhalzen toen hij de bloedsmaak in zijn mond voelde en moest zich aan de wastafelrand vasthouden, aangezien hij anders op de grond zakte. De gootsteen was al helemaal besmeurd met bloed en toen hij een blik in de spiegel wierp, zag hij dat hij er zelf niet echt zo fris uit zag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 10:06 am

Izaya ademde zachtjes in en uit en vergat de pijn in zijn rug even helemaal. Zijn T-shirt werd naar beneden getrokken. En ja hoor, de pijn was meteen terug. Hij zag niks meer omdat dat ding voor zijn gezicht zat en begon dus te schoppen, om zo naar voren te komen. Hij voelde hoe hij iets raakte en vervolgens iets dat rond hem haakte, daardoor hij hard op rug viel.
"Auw! Jezus!" vloekte hij en kneep zijn ogen samen. Hij kreunde even van de pijn en leunde voorover. Hij hoorde zware voetstappen en realiseerde zich dat wat hij had geraakt, Shizuo was. Meteen vlogen zijn handen voor zijn mond en had hij een schuldgevoel als nooit tevoren. Oh shit, oh shit. Toen de jongen de kamer uit rende kon hij zijn eigen ogen er wel uitkrabben. Waarom hij nou net? Hij sprong ook omhoog en rende achter de jongen aan, voelde een stekende pijn in zijn rug maar rende toch door. Hij opende de deur tot de wc en voelde hoe zijn knieën aan het knikken waren. Toen hij zag dat de gootsteen waar Shizuo voor stond met bloed was besmeurd sloeg hij opnieuw zijn handen voor zijn mond, tot zijn vingers over zijn neus zaten. De deur viel achter hem dicht en hij voelde hoe zijn ademhaling wat sneller ging. Dat had hij gedaan. Door hem bloedde Shizuo. Wat zou die kwaad zijn. Zijn hart bonsde in zijn keel en toen hij knipperde sprongen er tranen in zijn ogen. Hij wou naar de jongen toelopen, maar dat kon hij niet. Hij was banger voor een klap dan normaal, vooral omdat hij al zo van streek was dat hij toch niet zo makkelijk iets ontweek. En hij huilde. Hij. Die huilde. Hoe bestond het?
Hij zakte door zijn knieën - die nog altijd bibberde - en kneep zijn ogen dicht. Het was allemaal zijn schuld. Wat had hij eigenlijk geraakt waardoor Shizuo zo bloedde. Hij liet zijn handen in zijn schoot vallen maar hield zijn ogen nog even dicht. "Shizuo het spijt me, het spijt me zo," begon hij en haalde even diep adem en maakte van die typische huil geluidjes. Van die snelle, korte happen naar adem. "Ik-ik zag niks en.. sorry, sorry!" Het was allemaal zo snel gegaan dat hij nauwelijks nog wist wat er precies was gebeurd. Hij hoorde kokhalzende geluiden en schrok, hij keek op en opende zijn ogen. Zijn lichaam viel vanzelf wat achteruit, maar hij bleef nog wel hetzelfde zitten. "Het spijt me, het spijt me. Sla me niet," zei hij en hoopte maar dat niemand binnen kwam. Dan mocht hij straks uit gaan leggen dat door hem Shizuo zo bloedde.
Wat had hij nou toch weer gedaan? Kon hij maar wegrennen, zonder dat hij eraan bleef denken. Hij probeerde enkel te helpen maar hij deed blijkbaar anderen er alleen pijn mee. Alles wat hij deed ging ook altijd verkeerd. Zijn beste bedoelingen maakte er ook altijd zo'n f'cking bende van! Hoe vaak moest hij 't allemaal nog doen, voor hij het goed deed? Dit was al de zoveelste kans die hij verpest had. Eigen domme fout. Baka. Kon maar eens iemand zien hoe hard hij zijn best deed. Al was de enige persoon waarvoor hij anders was dan normaal - dat hij bloosde, dat hij huilde, dat hij diegene niet de hele tijd wou irriteren - was Shizuo. En dan deed ie zoiets!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 05-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner: WORDS ARE HELPLESS.

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 10:27 am

Een straaltje bloed liep vanaf zijn kin over zijn borstkas, gleed naar beneden. Een tweede straal volgde. Hij schrok zich dood toen Izaya de badkamer binnen kwam lopen. Hij boog zich meer over de wasbak heen, zodat hij tegen de rand aangeleund stond, en durfde om met zijn ene hand de wastafelrand los te laten. Zijn trillend hand draaide de kraan open, zodat het bloed beter werd weggespoeld. Het rook alsof iemand vermoord was of zo. Straks dan viel hij flauw door het bloedverlies. Meteen werd Shizuo uit zijn gedachtes getrokken toen hij zag dat de jongen door zijn knieën was gezakt en.. huilde? Hij kneep zijn ogen dicht. Godver. Wat had hij nou weer gedaan? Hij kon er niet tegen als iemand waarvan hij hield ging huilen, ja hij hield van hem! Er ontstonden tranen in zijn ogen, maar hij kon ze nog net inhouden. Hij moest sterker over komen dan hij was. Alleen kon hij helemaal niks zeggen.
"Shizuo het spijt me, het spijt me zo." Izaya klonk hysterisch, alsof hij bang was of zo. Was hij bang dat hij hem zou slaan? Er ontstond een brok in zijn keel toen hij besefte hoe gevaarlijk hij wel over kwam bij iedereen. "Ik-ik zag niks en.. sorry, sorry!" Hij kon niks zeggen, de tranen van schuld stroomden al over zijn gezicht. Alles begon te draaien en hij begon te kokhalzen, waardoor er slijm omhoog borrelde. Hij zette de kraan dicht en merkte nu pas hoe erg hij trilde. En het bloedde nog steeds.
"Het spijt me, het spijt me. Sla me niet." Shizuo opende zijn mond om iets te gaan zeggen, maar begon daardoor nog erger te kokhalzen. Hij gooide de doek naast de wasbak neer en boog zich er over heen, concentreerde zich om niet te gaan kotsen. En uiteindelijk gebeurde het toch. Niet zoveel en bijna alleen maar slijm, wat wel weg te spoelen was, aangezien hij niet heel veel had gegeten. Hij zette de kraan aan, draaide zich om en zakte tegen Izaya aan, om hem te omhelzen. Zijn lichaam trilde en zijn ademhaling was onregelmatig. De snikken werden onderdrukt en er kwamen vage geluidjes uit zijn keel, aangezien hij het kokhalzen ook nog moest onderdrukken. Zoveel dingen om te onderdrukken, zoals de woede die hij diep van binnen voelde voor wat de jongen hem aan had gedaan. Maar het was zijn schuld geweest, dus was hij wat minder boos dan normaal.
“Fuck it,” gromde hij zachtjes, gevolgd door een pauze. “Fuck alles..” Weer een pauze. Hij sloot de jongen nog meer in zijn handen, probeerde om hem niet weer te gaan klemmen en hield rekening met zijn rug. “Ik hou van je, verdomme.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 129
Registratiedatum : 01-05-11

Character
Leeftijd: 19 jaar
Krachten:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   za jun 25, 2011 11:50 am

Izaya hoorde voetstappen, maar hij durfde niet op te kijken. Hij wist zeker dat het Shizuo was - wie kon het anders zijn - die hem een pak slaag ging geven. Uiteindelijk voelde hij hoe de jongen hem vastpakte. Zou hij zijn rug fijnknijpen? Hem genoeg pijn bezorgen om een lange tijd niet normaal te kunnen lopen maar om wel in pijn te kunnen leven? Zoiets kreeg je wel als je Shizuo pijn deed. Hij verdiende het ook wel.
Maar gek genoeg, gebeurde er niks. Hij voelde iets vloeibaars op zijn armen, wat waarschijnlijk bloed was, maar dat vond hij niet erg. Ook stonk Shizuo naar kots - wat geen lekker geurtje was - maar ook dat vond hij niet zo erg. Het was tenslotte zijn schuld. Hij snikte en hapte naar adem.
"Het spijt me, het spijt me zo.." fluisterde hij en ging met een hand door zijn oog. "Het was niet mijn bedoeling, echt niet." Hij hapte opnieuw naar adem en maakte typische huil geluidjes. "Ik wou gewoon.. en toen jij.. en.. en ik wilde ec-"
"Fuck it," gromde Shizuo zachtjes waarna er even een stilte viel. Wat?
"Fuck alles.." opnieuw viel er een stilte. Hoe moest hij daar nou op reageren?
"Ik hou van je, verdomme." Toch wel?! Toch snikte hij verder en had het idee dat ie aan 't stikken was. Zijn rug bonkte als een gek en het voelde nog heter dan daarvoor. En het deed pijn. Heel erg veel pijn. En eigenlijk wou die zeuren over hoeveel pijn het deed en dat Shizuo hem dan troostte, maar waarschijnlijk zei die alleen 'stel je niet aan, ik ben diegene die doodbloed' of zo. Bovendien werd ie al getroost. Wat eigenlijk best wel stom was, want Shizuo had een bloedend hoofd. Toen hij de jongen eenmaal durfde aan te kijken, zag ie dat zijn neus helemaal raar stond. Nou ja, niet heel raar, maar een beetje.. vaag.
Hij schrok ervan en zijn ogen werden wat groter, maar al gauw kneep hij ze dicht en snikte ietsjes harder. "Ik heb.. Ik heb.." stotterde hij zachtjes en sukkelig, voordat hij weer naar adem hapte.
"Ik heb je neus volgens mij gebroken," wist hij eruit te brengen en greep daarna weer naar zijn mond en snikte zachtjes. Kwam Shizuo speciaal naar hem toe - wat nogal moeilijk was voor iemand zoals hem - om hem te troosten terwijl Izaya juist diegene was die alles had verpest.. Had ie zijn neus gebroken! Hij leunde wat hopeloos tegen de jongen aan en sloeg zijn armen rond ze jongen zijn nek. Ze hingen vrij losjes zodat hij hem niet te erg stoorde. "Weet je zeker dat je van me houd?" fluisterde hij toen, toch ingaand op zijn vraag. "Ik breek net je neus denk ik en je.. je.. je zit onder het b-bloed. En dan hou je nog wel van me?" Wat was het toch een schatje. Een beetje doen alsof ie stoer was, maar eigenlijk..
Uiteindelijk durfde hij de jongen toch aan te kijken - met rode soort van opgezette ogen en wangen die nat waren van het huilen weliswaar - en hij geloofde nauwelijks dat hij iemand als Shizuo zoveel pijn kon doen. Hij had wel eens scheuren in Shizuo's kleren gemaakt, maar.. echt raken? Nooit. En nu opeens wel? Hij legde zijn hand op de jongen zijn wang en veegde er zachtjes over. Hij keek naar zijn hand waar toen bloed op zat. Hij snakte nog naar adem en wist zich vervolgens te ontwringen uit de jongen zijn armen. Hij kroop naar de wc en pakte toen een wc-rol, knielde weer terug naar Shizuo en rukte een stuk wc-papier van de rol af. Hij rekte zich naar boven en hield het onder een van de kranen. Maar een paar tellen, omdat anders het hele stukje doorweekt zou zijn. Hij kwam weer naar beneden en veegde ermee over Shizuo's gezicht. Hij keek daarna even naar het papiertje wat onder het bloed zat, dus gooide hij het maar in de prullenbak. Nu was nog maar de helft van zijn gezicht schoon. Zijn onderlip trilde en hij liet zichzelf weer - soort van - tegen Shizuo aanvallen.
"Het spijt me echt zo erg, het is allemaal mijn schuld," snikte hij en hing er als een lappenpop bij, in de armen van Shizuo. "Ik.. Ik.. Ik hou ook van j-jou." zei hij toen, wat lichtelijk opluchtte. Hij zoende de jongen even kort in zijn nek en liet toen los, waarna hij hem even aankeek. Hij wist al meteen dat de jongen naar het ziekenhuis moest, of hij het wou of niet.
"Luister, ik ben zo t-terug.. Je moet naar het ziekenhuis."

--- later ---

Na alles wat er gebeurd was, was Izaya al lang blij dat hij zijn bedje weer in mocht kruipen. Hij keek even naar Shizuo's bed en ging er uiteindelijk in liggen. Waarschijnlijk zou Shizuo de hele avond wegblijven. Izaya had daar bijna de hele dag gezeten. Ze zeiden dat het niet zo serieus was, maar dat hij beter weg kon gaan. Vandaar dat hij weer op Degree was. Hij wist niet of ze Shizuo de hele nacht daar zouden houden. Maar hij mistte hem, vandaar dat hij dus maar zijn bed in beslag nam. Hij trok de dekens over zich heen en kneep zijn ogen dicht. Het was fijn om te weten dat Shizuo van hem hield. Ondanks elke keer dat hij hem probeerde pijn te doen, hem wegduwde of hem deed voelen alsof hij niet goed genoeg was.. Hij gaf wel degelijk om hem, wat Izaya een warm gevoel gaf. Ergens hoopte hij dat Shizuo binnen kwam en ze weer zo lagen als eerst, maar hij wist dat als Shizuo binnen kwam.. hij van het bed werd geduwd en maar zijn eigen slaapplek moest opzoeken. Al wist hij sowieso niet of die überhaupt de deur binnen kwam wandelen, diezelfde nacht. Toch sliep hij aan de zijkant van het bed, voor de zekerheid.

[986 woorden ;D]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: 'T was a long night.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
'T was a long night.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Slaapkamers :: Jongens kamer-
Ga naar: