PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Just hangin' around

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Muarim

avatar

Aantal berichten : 81
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : België

Character
Leeftijd: 16
Krachten:
Partner: Don't love me!

BerichtOnderwerp: Just hangin' around   ma apr 11, 2011 9:31 am

Langzaam slenterde Muarim over de Court Yard. Er was hier niet veel te beleven, maar het was lekker zonnig. De zon scheen hard op zijn blote armen en nek, maar hij trok er zich niets van aan. Hij verbrandde niet makkelijk. Hij liep naar een bankje toe dat half in de schaduw stond en hij ging zitten. Hij vouwde zijn handen over zijn borst en bekeek de Court Yard. De school was best groot. Hij was hier nu al een dag, maar hij had het gevoel alsof hij nog niet de helft had gezien. Hij moest ook dringend een bed gaan zoeken. Het was volgend hem al na vijf uur. Hij vond dat het niet erg druk was voor het uur van de dag. Het was eerder rustig, perfect. Hij sloot zijn ogen en tastte naar de energie rondom hem. Er was niet veel energie aanwezig en hij durfde niet verder uit te reiken. Hij voelde zich uitzonderlijk kwetsbaar als hij met zijn geest naar energie zocht. Hij opende zijn ogen en keek om zich heen. Er was niemand. Misschien werd het eens tijd om zijn grens te verleggen. Een gecontentreerde trek gleed over zijn mond en hij sloot opnieuw zijn ogen. Nu hij verder reikte ging het veel beter om de nodige energie te vinden. Al snel kon hij droombeelden oproepen. Hij besloot om het eens rustig aan te doen. Hij dacht aan een vlinder en fluisterde "Draumr Imae". Een kleine vlinder kwam uit het niets tevoorschijn. Glimlachend stak hij zijn hand uit. De vlinder fladderde naar zijn hand toe. Hij voelde de energie afnemen en snel reikte hij naar meer energie. Nu hij had ontdekt hoe het voelde om verder te gaan ging het beter. Hij hield het droombeeld zo lang mogelijk aan. Hij glimlachte. Het lukte aardig vandaag. Hij liet de energie schieten en al even plotseling verdween het droombeeld weer. Hij wist niet of iedereen de beelden kon zien. Hij had zijn krachten nog niet volledig uitgetest. Hij vroeg zich af of hij ook droombeelden kon oproepen voor een specifieke persoon, zonder dat iemand anders het kon zien. Hij had dan natuurlijk een proefpersoon nodig. Hij wist wel dat een stilstaand beeld minder energie vroeg dan een bewegend beeld. Hij liet zijn geest terug de nodige energie ophalen en hij dacht aan het perfecte camouflagemiddel. Hij beeldde zich in dat er rondom hem struiken stonden. Dan zat hij veilig voor eventuele passerende personen. "Draumr Imae" Zei hij opnieuw. Hij droomde het gewenste beeld en kruiste toen zijn voeten. Glimlachend keek hij uit over de Court Yard. Veilig omgeven door de struiken keek hij naar de deur. Als daar nu eens iemand uitkwam, dan kon hij kijken of hij goed verborgen zat. Hij hield het energiepeil in de gaten en vulde het aan toen het afzwakte. Dit kon hij makkelijk enkele uren volhouden. Veel langer dan een bewegend beeld. Muarim hield van zijn krachten. Hij vond ze nuttig. Nuttiger dan een vernietigende kracht.

-Open voor iedereen-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgan

avatar

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Onder je bed, 's nachts monster spelen ~

Character
Leeftijd: 18
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Just hangin' around   vr apr 15, 2011 6:15 am

Zijn zwarte kimono haast elegant rond zijn lichaam, de witte band losjes rond zijn hals waarbij de lange slierten haast achter hem aan zweefde. Om zijn middel hing het zwaard, zijn hand rustend op het gevest ervan. Zijn passen nu minder sloffend dan normaal, leken zelfs soepeltjes te gaan. Zijn lange, paarse haar glinsterde in het velle zonlicht, de lage staart dreef achter hem aan. Zijn helder blauwe ogen schoten over de omgeving, de hand op zijn gevest leek even te verstrakken. De camouflage bosjes waren langs hem heen gegaan, merkte niet eens het verschil tussen echt en nep. Zijn passen stonden met een ruk stil, zijn kin opgericht en zijn wijde kleding golfde rond hem heen door de plotselinge vertraging. Zijn hand ging even door de paarse plukken, verbrede zijn blik doordat ze nu voor een moment niet meer voor zijn ogen hingen. Het enige wat in de lucht te zien was waren de enkele wolken, iets waarop hij niet wachtte.


[ sorry, beetje kort :3 ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Muarim

avatar

Aantal berichten : 81
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : België

Character
Leeftijd: 16
Krachten:
Partner: Don't love me!

BerichtOnderwerp: Re: Just hangin' around   za apr 16, 2011 2:42 am

Het duurde niet lang voor de deur openging en er iemand naar buiten kwam. Muarim bewoog niet. Hij keek glimlachend naar de jongen, die een jaar of achttien moest zijn. Hij was groot, maar hij zag er niet klungelig uit. Eerder elegant. De wijde, zwarte kimono golfde rond zijn lichaam. Hij had paars haar, wat niet zo heel speciaal was hier op Degree. Paars, rood, zelfs roze, het kwam hier allemaal voor. Behalve wit. Dat was dan weer irritant. Iedereen kon hem zo aanwijzen als je zei dat je een ojngen moest zoeken met wit haar. Dan kon elke persoon hem aanwijzen. De jongen kwam richting zijn schuilplaats. Muarim zag nu dat er een zwaard aan zijn middel hing. De jongen speurde de omgeving af. Heel even keek hij recht in Muarim's ogen, maar de camouflage werkte. De blik van de jongen gleed door. Muarim zag dat hij toch vermoedde dat er iets niet juist was. Plots stopte de jongen. Hij haalde de paarse lokken van zijn gezicht met zijn hand. Muarim grinnikte. Zijn beeld had mooi stand gehouden. Hij liet de energie los, en meteen vervaagde het beeld. Het verdween helemaal zodra Muarim alle energie weg liet stromen. Hij stond op van het bankje. Met een kleine glimlach liep hij op de jongen af. Nu hij voor hem stond, zag hij dat hij wel veel groter was. Minstens tien centimeter. Dat was niet zo erg. Muarim haalde het toch niet in zijn hoofd om onaardig te doen. Zo was hij niet. Met een vrolijke fonkeling in zijn ogen keek Muarim de jongen aan. Het had toch gewerkt, en hij was eigenlijk best trots op zichzelf. "Hey," Zei hij. "Ik ben Muarim." Vervolgde hij. Hij vroeg zich af wat de jongen had gezien. Had hij fouten gezien? Of was het helemaal volgens plan gegaan? Hij zou er straks naar vragen, maar hij viel niet graag met de deur in huis. Daarom wachtte hij tot de jongen hem aansprak. Misschien had hij helemaal geen zin in een gesprek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgan

avatar

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 12-04-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Onder je bed, 's nachts monster spelen ~

Character
Leeftijd: 18
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Just hangin' around   za apr 16, 2011 3:21 am

Zijn helderblauwe ogen nog in de lucht gericht, zijn hand was daarbij blijven hangen bij zijn pony alsof hij de zon uit zijn blikveld wilde halen. Ergens in zijn ooghoeken had hij kunnen zien dat de bosjes langzaam waren vervaagd totdat het bankje met de jongen weer zichtbaar werd. Maar Morgans aandacht was te strak op de lucht gericht, zoekend naar iets waarvan hij zelf niet eens wist of het zou komen. Zijn hand nog hangend bij zijn voorhoofd schoot zijn blik naar beneden, zakte zijn schouders wat in toen hij de vreemdeling in het oog kreeg. Wat ongehandig richtte zijn ogen zich in die van de jongen, wist niet wat hij met het glimlachje aan moest. Langzaam zakte zijn hand naar beneden toen de jongen zich vanuit het niets voorstelde. Morgans ogen schoten terug naar het bankje, leken zich weer op de jongen te vestigen en daar te blijven hangen. Hij moest echt beter op gaan letten wilde hij zich beter uit de voeten kunnen werken. 'Hallo.' klonk zijn antwoord emotieloos terug, hoewel zijn ogen met de ietwat onhandige glans zich iets vernauwde. 'Morgan,' sprak hij zijn eigen naam nu wat kalmer uit, wist dat het onbeleeft was de jongen nu geheel te gaan negeren. Terug schoten zijn ogen naar de hemel, waarbij ze haast zenuwachtig ogend verder zochten. De hand op het gevest leek iets aan te spannen toen hij tot de conclusie kwam dat zijn verwachtingen weer niet vervuld werden. 'Zijn de heuvels hier de hoogste plekken?' de vraag was over zijn lippen gekomen zonder Muarim aan te kijken, streek nu onbewust met zijn vingertoppen langs het gevest van zijn zwaard.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Just hangin' around   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just hangin' around
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: