PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Did you said something?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arashi

avatar

Aantal berichten : 165
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 21

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Nobody will steal my heart.

BerichtOnderwerp: Did you said something?   zo apr 10, 2011 8:22 am

De middagzon scheen door de ramen naar binnen in het grote gebouw. Kinderen renden door de gangen heen, al waren het er niet veel. Ze wisten dat het niet mocht, maar toch deden ze het, op weg naar buiten. Het was mooi weer, geen wolkje aan de lucht. De middagpauze was net geweest en velen konden niet wachten om weer in het zonnetje te gaan zitten. Een jongen zat op de vensterbank met zijn armen om zijn benen geslagen, terwijl hij met een afwezige blik naar buiten keek.
Hij had nauwelijks iets gegeten en was zenuwachtig over het feit dat ze hem aanstaarden tijdens het middageten, alsof hij een monster was. Waarschijnlijk kwam het door zijn bleke huid, of de manier waarop hij niet reageerde op vragen. Kinderen nodigden hem uit om te spelen in het bos, vraagden hem over de komende activiteiten of wouden meer over hem weten. Arashi, zo heette de jongen, hield niet van al die aandacht. Vandaar dat hij vaak alleen in een hoekje zat, of op de vensterbank. Zijn ogen volgden de kinderen die buiten aan het rennen over het gras waren, hij vroeg zich af of ze een spelletje aan het doen was. Opeens klonk er een stem, die nogal dringend klonk, maar de woorden kwamen niet tot hem over.
“Sorry?” mompelde hij terwijl hij zijn gezicht naar de persoon draaide die vlak naast hem stond. Het eerste woord wat hij sinds hij hier was had gezegd. En dat terwijl hij hier al bijna een week was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Malece

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 14
Krachten:
Partner: sssstttt... the game is talking

BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   zo apr 10, 2011 10:19 am

Malece was nog niet zo heel lang in Degreer. Haar ouders hadden haar hier af gezet omdat ze hun helemaal gek maakte. Zelf wist ze niet hoe ze dat kon. Het enigste wat ze deed was rustig ergens zitten en haar game bespelen. Een meisje met een kort rood met wit jurkje aan liep door de gangen met een bliepend spelcomputer in haar hand en verschillende tamagotchi's aan haar zwarte riem hangend liep ze eigenlijk wat rond. Het was overal zo lawaaierig naar haar zin. De tamagotchi's aan haar riem zagen er allemaal verschillend uit. Ze hadden allemaal verschillende kleurtjes en uiterlijk. Plots stopte ze na een wat kort hoog piepje. Zonder haar ogen van het schermpje in haar hand af te halen pakte ze een tamagotchi en trok die naar ze toe. Aan iedere tamagotchi hing namelijk een zelf oprolbaar touwtje waardoor ze ze makkelijk overal mee naar toe kon nemen en ze zo kon pakken zonder moeite. Ze wist ook altijd precies welke ze moest hebben en dan duurde het maar een paar seconde of het beestje was weer tevreden en lied ze het weer aan haar riem mee bungelen. Haar hand plaatste zich weer terug op het spelcomputer in haar hand en ze liep weer verder. Bij een raam kwam ze tot stilstand en ze had eigenlijk nog niet eens gemerkt dat er een jonge op de vensterbank stond. Eigenlijk totaal in het spel riep ze 'Nee, niet dood gaan.' en wiebelde wat paniekerig met haar draagbaar spelcomputer in haar hand. Een voor haar onverwachte "Sorry?" kwam er vlak bij haar vandaan en ze richten haar ogen van haar spel af en keek een jongen met haar vriendelijke ogen aan terwijl er een treurig deuntje vanaf het spel kwam. Wat verbaast keek ze de jongen aan maar zei al snel 'Men aller hoogst gelevelde vechter is net overleden. Nu moet ik helemaal weer opnieuw beginnen.' Ze had een zachte lieve stem, maar als je luisterde was hij wel goed hoorbaar. Er kwam een glimlach op haar gezicht en ze krabde even met een hand achter op haar hoofd. 'Ow, sorry dat ik je hier mee lastig val.'

[klopt het zo wel?]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arashi

avatar

Aantal berichten : 165
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 21

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Nobody will steal my heart.

BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   ma apr 11, 2011 2:50 am


嵐黒崎
Zijn blik ontmoette die van een jong meisje en snel keek hij weg. De jongen was oogcontact niet echt zo gewend, als je oogcontact had wouden mensen meteen al een gesprek met je aanknopen. En nu was het te laat.
“M’n aller hoogste level vechter is net overleden. Nu moet ik helemaal weer opnieuw beginnen,” zei het meisje en inderdaad, er klonk een treurig deuntje. Zijn gezicht vertrok even medelevend terwijl zijn ogen staarden naar het ding wat ze in haar handen had. “Ow, sorry dat ik je hier mee lastig val.”
“Geeft niet, ik was toch niks aan het doen,” mompelde hij zachtjes. Zijn ogen gingen naar de riem die het meisje om had. Een frons verscheen op zijn gezicht en verdween net zo snel. Arashi’s ogen gingen naar het gezicht van het meisje. “Kurosaki Arashi,” mompelde hij, om zich voor te stellen. Hij snoof even afkeurend toen er een kind door de gang rende wat bijna tegen het meisje aan beukte. Arashi drukte zijn benen steviger tegen zich aan en keek weer naar buiten. Vanuit zijn ooghoeken hield hij het meisje nog steeds in de gaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Malece

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 14
Krachten:
Partner: sssstttt... the game is talking

BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   ma apr 11, 2011 8:09 pm

Malece merkte dat de jongen het oogcontact verbrak zodra hun ogen elkaar zagen. Ze week haar blik ook maar weer af en richten zich weer op het schermpje waardoor ze de meelevende gezicht van de jongen niet zag. Nadat de jongen zei dat hij het niet erg vond gaf ze hem maar een lief glimlachje. Ze was altijd zo bezig met game dat ze niet echt goed een gesprek weet te voeren. De jongen zei een naam en ze nam maar aan dat het zijn naam was en dat hij zich voorstelde. 'Malece lena zwart' zei ze waarna ze een windvlaag langs haar benen voelde en al niet veel later een kind door zag rennen. Ze keek het even na maar zei verder niks. Wat voorzichtig keek ze weer terug naar de jongen, maar die had zijn gezicht naar buiten gedraaid. Haar mond opende zich om iets te zeggen, maar in plaats van woorden kwam er bijna een waterval van allemaal verschillende piepjes in verschillende hoogtes en lengtes. Ze legde zo snel als ze kon haar spelcomputer naast Arashi neer en begon als een bezetenen een voor een de tamagotchi's omhoog te halen. Ze drukte bij ieder super snel de knopjes in wachten even en drukte daarna weer een paar knopjes in. Na een minuut had ze al haar 25 tamagotchi's die aan het piepen waren. Nadat de laatste weer terug aan haar riem bungelde pakte ze haar spelcomputer en was eigenlijk al weer vergeten wat ze aan het doen was. Zonder eigenlijk iets te vragen of te doen zakte ze door haar benen heen om op de grond tegen de muur onder de vensterbank te zitten en ging verder met haar spelletje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuki

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : N'w-A'dam

Character
Leeftijd: 15 Years
Krachten:
Partner: Love's the biggest traitor I've ever known.

BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   di apr 12, 2011 7:51 am

Met een vlotte pas liep Yuki door de gangen van het weeshuis Degree. Ze woonde hier nou al een tijd. Ze wist niet precies hoelang, ze was niet het type dat dat soort dingen bijhield. Vandaag had ze weer gitaarles, dus was het weer snel eten, en daarna wegwezen. In haar kamer had ze haar basgitaar al in de tas gestopt, samen met haar boek, nu alleen nog eten halen. Na het middageten moest ze direct weg, vandaar die snelle pas. Terwijl ze door de gangen raasde, gingen er allemaal gedachten door haar hoofd. Wat zouden ze vandaag serveren? Heb ik mijn gitaar wel gestemd? Het waren maar enkele vragen waarover Yuki steeds meer begon te twijfelen. Zo diep in gedachten als ze was, lette ze niet op de gangen. Ze was niet de enige hier, maar Yuki merkte het niet. Terwijl ze haar vlotte pasje aanhield, knalde ze tegen iemand anders op. Yuki viel bijna achterover, maar kon haar evenwicht nog net bewaren. "Sorry! Sorry!" begon ze meteen te roepen, terwijl ze normaal ging staan. Ze trok het zwartgekleurde rokje dat ze droeg even recht, en keek daarna met toegeknepen ogen naar wat ze had aangericht. Ze kon zichzelf wel voor haar kop slaan. Nou kwam ze zeker weten te laat voor het eten, laat staan voor haar gitaarles. Ze zuchtte, had ze nou maar beter opgelet, dan was er een hoop ellende bespaard.
Ze keek naar het meisje waartegen ze was opgeknald. Ze droeg een rood met wit jurkje, en had een spelcomputer in haar handen. Bij haar was een jongen, met een nogal... Bijzondere uitstraling. Hij leek het soort jongen die zich meer op de achtergrond hield, als Yuki hem zo bekeek. Yuki beet even op haar lip. Zou ze blijven om een praatje te maken, of kon ze beter doorlopen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Malece

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 14
Krachten:
Partner: sssstttt... the game is talking

BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   do apr 14, 2011 11:11 am

De windvlaag die Malece gevoeld had werd vervolgd door een harde knal tegen haar schouder. Ze verloor bijna haar evenwicht maar door een simpel stapje naar voren had ze haar evenwicht weer terug gevonden. Meestal was zij de gene die tegen iets aan liep omdat ze meestal te veel naar haar spel zat te kijken en niet voor haar uit keek. Ze draaide haar lichaam een beetje zodat ze kon zien wie er tegen haar aan was gelopen en zag een meisje met een gitaartas achter op haar rug. Aangezien de hals langer was dan die van een gitaar was het voor haar al snel duidelijk dat het een basgitaar was. Het meisje begon zich te verontschuldigen en Malece deed haar hoofd een klein beetje scheef en keek het meisje een beetje vreemd aan. Niet goed wetend hoe te reageren wuifde ze de verontschuldiging met haar hand weg en rechte haar hoofd weer. 'Geeft niet joh, kan iedereen gebeuren.'

[oke inspi loos, het laatste stukje laat ik even weg aangezien de post niet helemaal op mijn post aansluit xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arashi

avatar

Aantal berichten : 165
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 21

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Nobody will steal my heart.

BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   do apr 14, 2011 6:20 pm


嵐黒崎
“Malece lena zwart,” had het meisje zich voorgesteld en Arashi had kort geknikt als antwoord daar op. Vanuit zijn ooghoeken zat hij dat het meisje haar mond open deed om iets te zeggen, maar er toen allemaal piepjes klonken die zeer deden aan zijn oren. Een voor een gingen ze weer weg en toen het eindelijk rustig was, kwam er een ander meisje aanlopen die botste tegen het ene meisje. "Sorry! Sorry!" riep het gevallen meisje waarna ze weer normaal ging staan.
“Geeft niet joh, kan iedereen gebeuren,” Was het antwoord van het ene meisje.
Arashi begon een beetje gek te worden van zoveel meisjes, aangezien hij zich normaal niet echt in het gezelschap van meisjes was en stond op, waarna hij wegliep.
"Doei," mompelde hij voordat hij verdween. Simpel zat.

[Topic uit]

_________________

Life sucks when you know it..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Did you said something?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Did you said something?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: De Gangen-
Ga naar: