PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 » Kato «

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kato

avatar

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 11-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Dat wil jij wel weten hea?

Character
Leeftijd: 15
Krachten:
Partner: o.O

BerichtOnderwerp: » Kato «    di apr 12, 2011 8:04 am

Eigenlijk was Kato een accountje van me op een ander forum maar dat forum is dood. En mijn lieve Kato dus ook D:
Maar ik ga er nieuw leven in blazen, dus maak kennis met Kato Chryso!


Naam

Kato, die naam heb ik dus van dat vorige forum. Ik zocht een beetje stoere naam en dt kwam er uit. Zijn achternaam, Chryso, heb ik nog maar net verzonnen. Die naam is afgeleid van Chrysocyon brachyurus wat de andere benaming is voor Manenwolf.

Geschiedenis

Kato is al vrij jong verstoten door zijn ouders. Hoe en waarom weet hij niet meer. Ze kunnen hem achtergelaten hebben of ze zijn gevlucht voor de clan die er in die tijd over het gebied heerste. Er kan dus van alles gebeurd zijn, maar wat er nou precies is gebeurd kan Kato alleen maar raden. Voor zo ver hij weet woont hij al heel zijn leven op straat. Daar beroofd hij mensen van hun handtassen en steelt zijn voedsel bij de vele kraampjes. Het leven op straat is hard en je moet ook flink van je afbijten. Dat lukte hem eerst niet maar nu is hij een geboren straat rat. Allemaal leuk en wel maar hij kwam er langzaam achter dat hij anders was. Op het feit na dan dat hij op straat zwierf en in een doos sliep. Hij kon dingen die andere niet konden. Hij was sneller dan andere. Sterker. En had een rare obsessie voor vuur. De andere daklozen waren er al lang achter dat er iets niet helemaal klopte. Ze wouden hem levend verbranden maar dat was niet gelukt. Het vuur leek wel naar hem te luisteren! Na die ontdekking wist hij het zeker, hij was anders, hij bezette krachten die andere niet bezaten. Met die krachten probeerde hij om te gaan, maar hoe ouder hij werd hoe krachtiger zijn gave werd. Zo sterk dat het een gevaar voor zijn eigen leven werd. Toen kwam hij, na wat dagelijks gezwerf, aan bij een plek. Hij wist dat er iets niet klopte. Er liepen veel mensen van zijn leeftijd rond. En allemaal hadden ze... iets. Net als hij besefte hij. Langzaam kwam hij uit zijn schuilplaats en begon het gebied beter te verkennen. Zo ontdekte hij het weeshuis.

Krachten
Kato is altijd al handig met vuur geweest. Het glijdt tussen zijn vingers zonder dat hij zich brand. In gevaar kan hij het zelfs afschieten. Steeds vaker kunnen de vlammen vormen aan nemen, meestal van een soort hond. Hij heeft nog steeds geen idee hoe hij het kan, het gebeurd gewoon. Hij is niet extreem goed de kracht vuur, hij kan het wel maar is geen expert. Hij zou nooit een echte brand of orkaan van vuur kunnen veroorzaken. Het zou altijd maar blijven bij een paar vuur ballen en kleine vlammetjes. Maar behalve vuur denkt hij dat hij nog een gave heeft. Nog iets anders. Hij is er nog steeds niet echt achter. Hij is sneller dan andere, kan beter horen en heeft een nogal rare voorkeur voor vlees. Maar waarom is hem nog steeds een raadsel. Hij heeft dromen dat hij rent als een soort hond. Hij rent door altijd door de wijken waar hij in de buurt in slaap is gevallen. Hij heeft een bruin zwarte vacht. Hij kan zijn oren draaien en zijn neus vangt iedere geur op. Soms lijkt het net alsof hij kan voelen in die droom. Die dromen worden alsmaar realistischer. Maar zijn het wel dromen?

Uiterlijk

Kato is een lange, slungerige jongen. Hij is best wel gespierd door het leven op de straten. Zijn haar is erg apart. Een beetje oranje bruin maar de haar punten zijn zwart. Ook de rand van zijn oor is een beetje zwart. Hij is niet super blank en heeft een gezonde, bruine tint. Hij draagt vaak een pet met daaronder een rode hoofddoek die eindigt in een knoop achter op zijn hoofd. Hij heeft een sluw lachje, als die van een vos. Zijn ogen zijn donker bruin en lijken vaak te glimlachen. Hij heeft een spits gezicht en een redelijk lange nek. Hij heeft een ketting om zijn nek die hij nooit afdoet. Het is een soort geluksamulet voor hem.

Karakter

Kato is nogal argwanend en vertrouwd niet snel mensen. Dat is maar goed ook want als je op straat iedereen vertrouwd ben je binnen de kortste keren je kop kwijt. Hij is altijd oplettend en zijn ogen houden voortdurend de omgeving in de gaten. Als hij mensen wat beter kent en weet dat ze wel oké zijn is hij een goede vriend. Hij is zeer trouw als het moet en komt altijd voor zijn vrienden op, ook al komt hij daar nadelig van af. Hij hangt vaak de stoere jongen uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» Kato «
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: