PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Aki Lohearte

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aki

avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 17 jaar
Krachten:
Partner: Maybe another time

BerichtOnderwerp: Aki Lohearte   zo apr 10, 2011 10:12 am

Naam: Aki Noah Lohearte

Leeftijd: 16

Geslacht: Mannelijk

Huis: Aces

Rank: Leader

Persoonlijkheid: Als leider van het huis Aces is hij kalm en serieus ~ Hij is iemand wie je echt kan vertrouwen, maar hij is niet bang om discipline en respect te eisen. Toch heeft hij ook een zachte kant, hij is erg vriendelijk en goed voor wezen, hij gedraagt zich een beetje als een grote broer voor hen.

History: Als kind had Aki het goed. Zijn ouders waren lief en zorgzaam. Ze waren vaak ook pleegouders van weeskinderen die Aki dan onder zijn hoede nam als grote broer. Op de leeftijd van vier kwamen Aki en zijn ouders erachter dat hij een ernistige ziekte had die zijn bloed aantastte. De medicijnen waren duur dus moesten zijn ouders drie banen nemen om deze te kunnen betalen.

Alles veranderde toen Aki's moeder zwanger werd. Tijdens de geboorte stierf ze maar Aki kreeg een klein broertje, Tokiro. Aki werd de beste grote broer ooit. Hij bracht al zijn tijd met Tokiro door, ook omdat zijn vader harder moest werken. De grote broer deed alles met de baby terwijl zijn vader er onderdoor ging door de dood van zijn geliefde vrouw.

Met zijn tijdrovende banen een nieuw kind om te voeden en de medicijnen voor zijn zoon, kreeg Aki's vader steeds meer en meer stress. De kleine familie worstelde drie jaar met de problemen tot zijn vader er uiteindlijk helemaal onderdoor ging. Op een nacht was Aki's vader dronken, Aki toen 6 en Tokiro drie, hij dropte ze aan de kant van de weg om hen nooit meer te zien.

De twee broers leefden samen voor negen jaar op straat, eten stelen, bedelen om geld of moorden voor kleren. Ondertussen werd Aki's lichaam van binnenuit opgevreten door zijn ziekten, hoeveel medicijnen de jongen ook stal bij de apotheek, het was gewoon niet genoeg. Op zijn zestiende lag Aki op het sterfbed.

Een wonder kwam de broers redden in de vorm van een man, Lystel. De man zag hoe hulpeloos de jongens waren en nam ze in huis. Aki wist dat hij niet veel tijd meer over had en smeekte Lystel om hem en zijn broer te adopteren als een Ace . Lystel ging er mee akkoord en vertelde hem het Ace geheim. Zij konden zielen overplaatsen in nieuwe lichamen. Aki kreeg een nieuw lichaam, zonder ziektes... Maar zolang Tokiro bij hem was was Aki tevreden.

Opnieuw sloeg het lot toe. Tijdens een van de reizen die Aki maakten met Lystel en Tokiro werd de jongen gekidnapt. Wanhopig is Aki zijn broertje gaan zoeken. Met toestemming van Lystel is hij naar het weeshuis Degree gegaan. Een tip vermeldde dat Tokiro daar misschien te vinden was. Aangezien ook deze jongen samen met Aki krachten had.
Ondanks de zoekttocht naar Tokiro blijft Aki vriendelijk en helpt hij anderen. Hij zegt niet veel maar hij heeft vaak een kleine glimlach op zijn gezicht. Aki is nog steeds loyaal aan Lystel die hem geholpen heeft, wanneer Tokiro gevonden is wil Aki terugkeren naar zijn thuis.

Accessoires:

Oorringen - Aki heeft er nogal wat en hij veranderd en draagt ze regelmatig.

Belletjes aan een touwtje dat speelgoed van Tokiro was toen hij klein was. - Aki draagt ze aan zijn riem als blijvende herinnering aan Tokiro. De belletjes rinkelen vaak wanneer hij loopt.

Een halsketting van het huize Ace - Dit kreeg Aki toen hij vertrok naar Degree

Overige informatie:

Aki is een vaste slaper en moeilijk wakker te krijgen uit zijn normale slaaptijden.. Hij heeft altijd een bad hairday wanneer hij wakker word en hij kwijlt als hij slaapt.

Aki heeft een allergie voor prostituees, hoeren en sletten omdat zijn vader die vroeger vaak mee naar huis nam.

De jongen is een soort halve moeder, hij kan koken, de was doen en alle andere huishoudelijke klusjes.

Als Aki langer wakker is dan 20 uur wordt hij chagerijnig. Wanneer dit gebeurd krijgt hij zwarte kringen onder zijn ogen en valt hij hoogstwaarschijnlijk in slaap als hij staat.

Aki heeft geen gevoel voor humor. De meeste grapjes snapt hij niet of begrijpt hij ze gewoon niet. Als je hem aan het lachen probeert te krijgen zul je een droge starende blik terug krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aki Lohearte
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: