PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~ Suzuki Sayaka ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Suzuki

avatar

Aantal berichten : 41
Registratiedatum : 13-04-11
Leeftijd : 22

Character
Leeftijd: 16,5 Jaar
Krachten:
Partner: Do you want a lift?

BerichtOnderwerp: ~ Suzuki Sayaka ~   wo apr 13, 2011 7:53 am

Naam: Suzuki Sayaka
Roepnaam: Suuz
Geboren op: 30 April
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 16,5
Familie: Matsuro en Tama
Broers of zussen: Ikon
Geaardheid: Hetero

Karakter:

Suzuki is altijd een vrolijk meisje geweest. Ze werd niet snel kwaad en kon vaak wel de grap ergens van in zien. Soms komt ze een beetje uitdagend of plagend over. Ze houd van bloemen en de natuur. Na de dood van haar familie is Suzuki niet veranderd ten opzichten van anderen. Ze wilt andere niet belasten met haar problemen, of haar eenzaamheid.
Weliswaar heeft Suzuki soms ook een donkere kant. Waar ze nogal scherp uit de hoek komt iets wat ze liever niet doet. Overigens houd ze er niet van om gestoord te worden.

The past:

Suzuki woonde met haar ouders en broer. Daar hadden ze een bloemenwinkel. Ikon die al het huis uit was kwam regelmatig langs.
Na schooltijd hielp Suzuki haar ouders met de bloemen en de winkel. Het meisje was behoorlijk slim want school ging haar gemakkelijk af. Later wou ze de winkel overnemen en verder gaan in de bloemenhandel.
Tijdens een van de normale dagen in de week waarin Suzuki weer hielp in de winkel kwam ze een jongen van school tegen. Suzuki had niet veel met de jongen gemeen behalve dat ze in dezelfde klas zaten en dat de jonge haar op een enge manier leuk vond.

Hij was in het begin onschuldig maar hij ontpopte zich als ware stalker. Suzuki die niet snel boos werd kreeg het behoorlijk op haar zenuwen als ze weer naar huis liep en een paar meter achter haar liep die jongen weer. Haar vriendinnen vonden dat ze er iets van moest zeggen. Iets wat ze toen ook gedaan heeft en vriendelijk gevraagd te stoppen. Niet dat het veel verschil maakte. Het werd alleen maar erger. Suzuki werd geïrriteerder en op het laatste moment flipte ze tegen de jongen.
Het leek te werken, hij kwam niet meer achter haar aan. Hij meed haar maar dat kon Suzuki niks meer schelen. Aangezien ze de jongen amper kende. Wist zij veel dat het voor de jongen wel uitmaakte.

Eenmaal binnen had Suzuki was ze snel een andere klant gaan helpen. Het geklingel van gebroken glas deed haar opkijken. De jongen had een pistool in zijn handen. Eerst leek hij zelf gechoqueerd. Maar toen hij bij bedaren leek te komen begon hij in het wilde weg door de winkel te schieten. De klanten vluchtte weg of scholen achter te balie. Haar moeder en vader werden fataal geraakt.
Suzuki die het had moeten aanzien verloor de controle. Duizende bloemblaadjes dwarrelde door de lucht. Kort bleven ze dwarrelen in de lucht om de volgende seconde op de jongen af te schieten. Als vlijmscherpe kleine mesjes boorde ze door de jongen heen.
Hij was dood.

De volgende dag hoorde ze dat Ikon was vermoord. Een vriend van de jongen had hem geholpen wraak te nemen. Suzuki ging naar Degree. Ze zweerde dat ze nooit meer iemand zal verliezen die haar dierbaar was. Nooit meer.

Krachten:

~ Shatter ~

Miljoenen bloemblaadjes versplinteren in kleine scherpe stukjes. Deze snijden in de tegenstander en achtervolgen deze als Suzuki dit wil. Dit gaat net zo lang door to Suzuki stopt of als de tegenstander gewond of dood is.

~ Sleeping Rose ~

Suzuki laat bloemen groeien die sterk ruiken naar een rustgevende aroma. Deze kan je herkennen aan een licht roze walm. Als je deze hebt ingeademd doezel je of val je in slaap.

~ Frozen Blossem ~

Suzuki laat een witte bloesem groeien. De zaadjes die ze wegblaast bevriest alles waarmee het in aanraking komt.

Andere dingen komen met de tijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
~ Suzuki Sayaka ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: