PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I must go on now

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cayden

avatar

Aantal berichten : 87
Registratiedatum : 13-04-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : In Drenthe

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: x

BerichtOnderwerp: I must go on now   wo apr 13, 2011 9:36 pm

Hij had zijn handen om de hengels van zijn vuile rugzak. Hij had niet veel bezittingen, maar het altijd genoeg geweest om van te leven. Hij hoopte dat het ook genoeg was voor op Degree, maar ze zouden hem vast niet gaan uitlachen. Hij had nou eenmaal niet meer dan wat hij had kunnen verzamelen sinds zijn ouders hem uit huis gegooid hadden. Er verscheen even een verdrietige glans in zijn blauwe ogen. Hij had nooit gedacht dat zijn ouders dat zouden doen, anders had hij het voor zich gehouden. Het was angst die hen er toe gedreven had hem op straat te zetten en toch had het hem veel pijn gedaan. Je hoorde dat een kind van vijftien niet aan te doen, maar ja zijn moeder was er achter gekomen. Ze was ziek en daar was ze bijna onderdoor gegaan en hij had het niet aan kunnen zien, dus had hij zijn hand op haar borst gelegd. Hij had haar leven gered, maar hij had er niks voor terug gekregen. Ja, een leven op straat voor anderhalf jaar. Hij staarde even uit een raam op de gangen. De zon stond aan de hemel, het was een mooie dag. Alleen hij kon er niet van genieten. Hij wist nog niet zo goed of hij de goede keuze had gemaakt of hij echt zijn plek hier zou kunnen vinden. Hij voelde hoe hij een zacht duwtje in zijn rug kreeg. De enige die dat kon doen was de ziel van zijn oma, die altijd bij hem was. Gelukkig had hij steun aan haar, want anders had hij zichzelf waarschijnlijk van kant gemaakt. Ze fluisterde zachtjes zijn naam in zijn oor en hij glimlachte. Hij blies zijn blonde haar uit zijn ogen en liep verder. Ze hadden hem naar de jongenskamer gestuurd om zijn spullen daar neer te leggen, daarna kon hij wel even rond gaan kijken. Hij trok even aan de rode band om zijn hals, die weer iets te strak kwam te zitten. Daarna trok hij zijn kraag omhoog en pakte hij de hengsels weer beet. Hij zuchtte zacht hij kon het niet langer uitstellen. Het werd tijd om anderen te ontmoeten, misschien zelfs vrienden te krijgen. Hij had nooit vrienden gehad, omdat hij anders was. Als je niet in de kudde paste werd je er nou eenmaal uitgegooid, net als bij zijn ouders. Vreemd zijn was een taboe en daarom praatte hij het liefst er ook niet over. Hij klapte dicht als het op een onderwerp kwam die met zijn zesde zintuig te maken hadden.

Hij duwde de deur van de jongenskamer open en stapte naar binnen. Er stonden meerdere bedden op een rij en hij had een van de middelste toegewezen gekregen. Hij liep naar het onbeslapen bed toe en gooide zijn rugzak erop. Toen ging hij op zijn kussen zitten en staarde voor zich uit. Er was niemand in de kamer, waarschijnlijk waren ze allemaal buiten met dit mooie weer. Zou hij het doen? Veel privacy zou hij hier niet meer hebben waarschijnlijk, dus eigenlijk durfde hij niet. Hij wilde niet betrapt worden op zo’n moment en hield zich in. In plaats daarvan keek hij de kamer rond. Hij hoorde zijn oma zachtjes lachen. Hij liet de spanning een beetje van zich af vallen, als zij dacht dat het goed zat was dat ook zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I must go on now
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Slaapkamers :: Jongens kamer-
Ga naar: