PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I can't get up anymore

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hinata

avatar

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 13-04-11

Character
Leeftijd: 17
Krachten:
Partner: Maybe when things arent this confusing anymore

BerichtOnderwerp: I can't get up anymore   wo apr 13, 2011 9:49 pm

Het was stil in de gangen, te stil, als in de zin dat het te stil was voor Hinata om haar weg te vinden. Normaal luisterde ze naar geluiden en alles en kon ze zo haar weg vinden, maar hier lukte het niet. En ze wist niet zeker of ze hier haar krachten mocht uitoefenen, als dat mocht dan zou het snel opgelost zijn. Dan zou ze de wolf in haar laten verschijnen en via hem kijken, dat was de enigste manier waarop Hinata kon zien. Ze had er vrede mee, want telkens als ze weer wat van de wereld kon zien maakte haar hart een sprongetje van geluk, alsof ze duizenden jaren gevangen zat in een cel en er dan uit mocht. Zien was keer op keer een speciale belevenis voor haar, maar nu was het probleem dat ze naast zien, nu ook niks hoorde, het was gewoon veel te stil. Ze probeerde te voelen waar ze naar toe ging maar dat werkte ook niet echt, dus liep ze maar gewoon een kant uit. Dat was niet zo slim van haar want ze knalde tegen een muur op. Ze verloor haar evenwicht, waggelde een beetje naar achteren, botste met haar zij tegen de hoek van een tafeltje op en viel daarna op de grond. Hier had ze echt de pest aan, met haar handen probeerde ze naar iets te voelen waaraan ze zich weer op kon trekken. Maar het enigste wat ze deed was naar voren reiken en nog een keer vallen. Ze draaide zich om en zocht met haar handen houvast, alleen leek hier niks te zijn om zich aan vast te houden. Opstaan lukte haar niet, ze was bang dat als ze opstond ze weer tegen iets zou botsen en zou vallen. Als ze zich vast kon houden aan iets gebeurde dat niet. Ze bleef op de grond zitten, met haar handen wat om zich heen zoekend naar houvast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aki

avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 17 jaar
Krachten:
Partner: Maybe another time

BerichtOnderwerp: Re: I can't get up anymore   do apr 14, 2011 4:12 am

Met zijn handen in zijn zakken liep Aki door de gangen. Hij vond het wel genoeg voor vandaag. Het vragen aan de andere kinderen over een klein jongetje met zwart haar zei niemand wat. Zwart haar natuurlijk wel, maar elke jongen met zwart haar die hem aangewezen werd of verteld paste niet bij het signalement van zijn broertje. Hij kon beter morgen verder gaan. Aki verlangde naar de stilte en rust die hij op zijn kamer kon vinden. Morgen was er weer en dag. En al was het niet heel laat Aki verwachtte morgen post en extra werk. Aangezien hij school al had afgerond, hij had een klas overgeslagen, kreeg hij thuis vaak persoonlijke docenten die hem onderwezen in bepaalde vakken waarvan Lystel dacht dat hij die kon gebruiken. Nu hij niet in het Huize Ace verbleef kreeg hij hoogstwaarschijnlijk gewoon werk opgestuurd. Naast de administratie en al het andere papierwerk waar hij voor zorgde dan. Nee Aki wist dat hij niet veel vrije tijd kreeg. Met zijn speurtocht en tegelijkertijd ook nog de taken blijven doen van Ace werd het niet gemakkelijk. Daarbij sliep hij om stipt acht uur. Anders was hij de volgende dag een chagrijnige oude zak die met een zombie kop door Degree liep. Hij had altijd al een bad hair day wanneer hij wakker werd. Met die extra zwarte kringen onder zijn ogen en een bleekwitte huid kwam hij nog over als ene vampier of iets dergelijks. Al zou waarschijnlijk niemand eng opkijken. Iedereen had hier gaves of krachten, een weerwolf of vampier kon er ook nog wel bij.
Een luide pok deed de jongen kort opkijken. Wat was dat? Terwijl hij een stukje doorliep zag hij een meisje tegen de hoektafel aanbotsen. Een beetje bezorgd liep hij naar haar toe. De handen van het meisje voelde tegen de muur en de tafel maar opstaan deed ze niet. Waarom niet? Zocht ze naar iets? Aki knielde bij het meisje neer. Tot zijn verbazing had ze geen iris. Was ze blind? Nu hij wat beter keek leek ze meer alles op de tast te vinden. Hij wist van biologie dat blinden extra scherpe zintuigen hadden. maar aangezien er niemand in de gang was op deze tijd, alleen hij, was het stil. Aki vroeg zich af waarom het meisje geen blindengeleidehond had of zo'n stok. Dan knalde ze tenminste niet tegen de muur op. 'Hé gaat het een beetje?' Vroeg hij vriendelijk. Hij pakte haar hand en hielp haar overeind. 'Kijk uit, tafel achter je en een muur rechts naast je.' Melde hij maar voor de zekerheid. Straks knalde ze opnieuw tegen iets op. 'Ik ben Aki Noah Lohearte. Aki of gewoon Noah mag ook.' Introduceerde hij zichzelf. De jongen concludeerde dat het meisje blind was, zonder iris en lens kon je immers niks zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I can't get up anymore
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: De Gangen-
Ga naar: