PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Terra, the loner

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Terra

avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 16 jaar
Krachten:
Partner: Does love excist for me

BerichtOnderwerp: Terra, the loner   zo apr 10, 2011 10:14 am

Pasfoto


Algemeen
Naam: Terra Aquatic Takahashi
Bijnaam: Loner
Leeftijd: 15 jaar
Geslacht: Mannelijk
Ouders: Gestorven
Broers/Zussen: Ravick Dimitri Takahashi
Andere verwante familieden: Verwaande kwasten die mij niet wilde opvangen.
Woonsituatie: Wees in Degree

Uiterlijk
Lengte: 1.50
Gewicht: 70 kg
Haar: Bruin
Postuur: Slank
Huidskleur: Blank
Oogkleur: Blauw

Karakter
Goede eigenschappen: Oprecht, vriendelijk, vastberaden
Slechte eigenschappen: Afstandig, verlegen, dromerig
Angst: Vuur
Beschrijving:
Terra is een jongen die heel goed is in dromen. Hij ziet dingen makkelijk voor zich en kan hier gebruik van maken. Ook heeft hij een fotografisch geheugen. Een simpel dingetje dat hij gezien heeft kan hij makkelijk, maar ook met moeite terug halen.
Hij is iemand met een muur om zich heen. Omdat hij de zielen van mensen kan zien wil dat zeggen dat hij diep van binnen kan zien hoe betrouwbaar iemand is maar daar heeft hij niet direct vertrouwen in. Hij durft niet dicht bij iemand te komen. Niet direct. Hij laat hun maar naar zichzelf toekomen en als daar een gesprek uit komt, dan vind hij het geen ramp. Hij blijft toch voorzichtig met het contact met anderen. Hij kan angstig overkomen. Maar heb je zijn vertrouwen dan gaat hij voor je door het vuur en zal hij je kosten wat kost laten zien hoe goede vriend hij kan zijn.
Hij is echter snel bang te maken met een simpel ding. Vuur is iets wat in zijn verleden een trauma heeft bezorgt. Zijn ouders waren hierbij omgekomen en dit heeft een ongeneeslijke liteken achter gelaten.

Kracht: Soul-user
Soul Wavelength
Door deze toepassing van Soul-user kan Terra met zijn ziel aanvallen. Dit kan door middel van de wavelength die de ziel dan uitstraalt. In de vorm van elektrischeteit om zijn hand kan Terra het slachtoffer mentale pijnen laten voelen zonder hem echt te beschadigen. Met mentale pijnen wordt bedoelt dat de slachtoffer van binnenuit pijn voelt. Niet dat deze door een snee of wond pijn krijgt.

Soul expander
Hierbij breidt de ziel van Terra zich uit zodat deze de vorm van voorwerpen aan kan nemen. Hierdoor kan Terra bijvoorbeeld een schild maken. Ook kan dit aanvallend werken. Scherpe punten kunnen bijvoorbeeld net als de Soul Wavelength mentale pijnen veroorzaken.

Soul possesion
Terra kan zichzelf in een lichtgevend bolletej veranderen en daarmee doden materialen overnemen en ze gebruiken. Dit is een effect dat niet op mensen werkt. Het werkt op zielloze dingen. Omdat mensen en dieren al een ziel hebben kan Terra zich daar niet in verplaatsen.

Change of soul
Hierdoor kan Terra de ziel veranderen van andere mensen. Nu hij langzaam meer vertrouwen krijgt in de zielen die hij kan zien kan hij ze ook wat aanpassen zodat iemand zich anders voelt.
[deze kracht gebruik ik alleen als ik toestemming heb van de medespeler]

Soul Senser
Terra kan bepalen of hij een ziel kan zien en voelen. Echter durft hij deze niet te gebruiken, hij ziet het iets als leugen. Hij vertrouwt niet direct op deze kracht om te zien of een persoon oprecht is of niet.

Soul burst
Als Terra iemand die hij vertrouwt in nood ziet en hij wil deze persoon echt helpen dan breid zijn ziel zich uit tot buiten zijn lichaam. Dit wordt zichtbaar door een goudachtige vlam om hem heen. Hierdoor neemt zijn snelheid in handelen en reflexen toe. Echter kan hij na gebruik goed uitgeput en toegetakeld zijn. Hij kan deze hooguit een uur volhouden.

Soul enclosement
Een toepassing van soul-user die veel energie vergt. Terra gebruikt deze om zielen die vrij zijn gekomen op te sluiten in dode voorwerpen. Dit heeft hij hooguit 2 keer gedaan. Met de zielen van zijn ouders, maar daar weet Vick persoonlijk niets van af.

Extra's
Soundtrack:

Qoute:
  • Overwhelming your fear by strength? That's not the way. If you really want to set yourself free from any fear......Then strengthen your soul!
  • Regardless the warnings, the future doesn't scare me at all.
  • The battle a soul makes is a battle that's not just about fighting.
  • Love is like the reconanse of soul. When you don't understand eachother it will fail...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Terra, the loner
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: OOC :: Characters-
Ga naar: