PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Just looking to the others.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kori

avatar

Aantal berichten : 53
Registratiedatum : 10-04-11

Character
Leeftijd: 15 jaar
Krachten:
Partner: They want me? Aren't you joking?

BerichtOnderwerp: Just looking to the others.    vr apr 15, 2011 3:31 am

Kori keek vanaf haar kamer naar buiten. De zon scheen trouw weer haar kamer binnen. Met haar potlood tikte ze afwezig tegen haar kladblok. Ze wist niet wat ze wou tekenen. Eigenlijk wou ze liever buiten in de zon zitten en iets leuks doen. Maar ze had Yami beloofd zo nu en dan te laten weten hoe het ging. De man hield van haar tekeningen en binnenkort wou Kori een briefje opsturen. Het liefste stuurde het meisje haar pleegvader een bombardement van brieven en verhalen maar dat zou Toriso nooit goed vinden. De helft van haar brieven en tekeningen zouden belanden in zijn papierversnipperaar. Kori zuchtte en liet haar hoofd hangen op haar handen. Waarom was ze hier? Ze was helemaal niet gevaarlijk, ze wou niemand pijn doen. Het enige wat ze wou was normaal zijn. Het meisje stond zuchtend op weg uit het muffe kamertje dat haar alleen maar eenzamer maakte. Op naar buiten, misschien vrolijkte de zon haar een beetje op.
Buiten was het een stuk luidruchtiger dan binnen. Iedereen was buiten, genietend van de zon of speelde in het gras. Op een van de zeldzame lege bankjes plofte ze neer. Haar kladblok op haar schoot. Haar mondhoeken trokken al wat omhoog. De kinderen waren zo vrolijk, alsof ze normaal waren en helemaal geen krachten hadden. Kori vroeg zich af hoe de andere ermee omgingen. Kori besloot niet langer na te denken. In de warmte van de zon kon ze wel tekenen. Het voelde veel fijner dan in haar kamer. Veel vrijer. Een tekening van de kinderen op het plein, dat wou ze tekenen. De blijheid en vreugde vastleggen. Dat zou Yami vast geruststellen. Druk in de weer met gum en potlood en af en toe opkijkend naar de kinderen die aan het spelen was. Een meisje met zwart haar keek haar recht in de ogen aan wanneer Kori weer opkeek. Verlegen verstopte ze zich achter haar schetsblok. Waarom keek het meisje haar zo aan? Was het vanwege haar kleding? Haar kimono werd wel vaker bespot, of was ze boos dat ze haar tekende? Niet goed wetend waar ze moest kijken richtte ze zich op haar tekening. Al voelde ze de blik van het meisje wel branden.

-Nah rotpost D: Only Yuki -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuki

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 10-04-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : N'w-A'dam

Character
Leeftijd: 15 Years
Krachten:
Partner: Love's the biggest traitor I've ever known.

BerichtOnderwerp: Re: Just looking to the others.    za apr 16, 2011 7:21 am

Yuki beet peinzend op haar lip, terwijl ze in de Court Yard over haar huiswerk gebogen zat. Altijd had ze al moeite met school gehad, vooral met het vak waar ze nu mee bezig was; wiskunde. Ze begreep het gewoon niet, niet dat ze haar huiswerk nog maakte, daar was ze een tijd geleden al mee gestopt. Het maakte toch weinig verschil of ze tijd aan haar schoolwerk besteedde of niet, haar cijfer bleven drastisch laag. Ze had de moed opgegeven, en dat had haar veel extra uren op school gebracht, in de vorm van nablijven, het schoolplein prikken of kauwgom van de tafels afschrapen. Vreselijke klusjes, maar ze vond het lang niet zo erg als huiswerk maken. En toch was ze er vandaag mee bezig, nog wel met het vak dat haar het meeste dwars zat. Nou ja, Yuki was net van plan er maar mee te stoppen. In het uur dat ze in de Court Yard had gezeten, had ze nog maar twee opgaven gemaakt, ze kón gewoon niet sneller. Met een zucht propte ze haar boek en schrift in haar tas. Ze stond op en sloeg het hengsel over haar schouder heen, klaar om terug te lopen naar haar kamer. Ze wilde weer even gitaar spelen, dat was tenminste wél leuk. Terwijl ze Degree in wilde lopen, kwam ze langs een meisje met felroze ogen. Ze droeg wat vreemde kleren, maar Yuki zelf liep er ook niet altijd even normaal bij. Wat het meest opvallend was, was dat ze aan het tekenen was. Het leek wel alsof iedereen hier tekende. Terra tekende ook al, dit meisje ook. Terra tekende plattegronden van tuinen, en Yuki vroeg zich af wat dít meisje nou tekende. Ze liep naar haar toe, vergeten dat ze onderweg was naar haar kamer. Yuki was nooit bang om op een onbekend iemand af te stappen. Toen het meisje haar opmerkte, verstopte ze zich - net als Terra - geschrokken achter haar schetsblok. Blijkbaar wilden tekenaars nooit laten zien waar ze mee bezig waren. Om Yuki's lippen vormde zich een glimlachje. "Wat teken je?" vroeg ze met vriendelijke stem. Yuki was niet het stille type, en ook zeker niet het onaardige type. Ze toonde vaak interesse in andere kinderen die iets bijzonders hadden. Kinderen die instrumenten bespeelden, of goed konden tekenen, ook lette ze op de gaven van andere kinderen. Yuki was nooit bang om iemand zomaar aan te spreken, onbekend of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just looking to the others.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Degree :: Court Yard-
Ga naar: